Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Bio rich-meikinpoistovaahto | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Bio rich-meikinpoistovaahto

Silmämeikkipostauksen jälkeen onkin sopiva aika esitellä äskettäin löytämäni supertehokas putsari, joka karkoittaa viimeisetkin meikit silmistä vaivattomasti. Lifehairin Bio rich-tuotesarjan puhdistusvaahto ei olisi tullut ensimmäisenä mieleeni toimivaa meikinpoistajaa etsiessä, ja ostinkin sen kaverin antaman vinkin perusteella. Pumppupullon konstailematon ulkonäkö (ja pienoinen yhdyssanavirhe purkin etiketissä ;)) kätkee kuitenkin sisälleen tehokkaan putsarin, jolla olen saanut myös vedenkestävän meikin lähtemään viimeistään kahdella käsittelyllä.Tuotteen sanotaan sisältävän "hoitavia öljyjä", mutta hyvin vaahtoava koostumus ei jätä öljyisyyttä jälkeensä. En yleensä käytä vaahtoavia (tai näin synteettisiä) puhdistusaineita  kasvoilla, ja tämä jääkin erityisesti silmämeikkien poistajaksi, vaikkakin tuote on suunnattu kasvojen yleisputsariksi. 

Puhdistusvaahto saa pisteitä myös helppokäyttöisyydestään, sillä sitä ei tarvitse annostella vanulapun kautta luomille, vaan vaahtoa voi käyttää suoraan suihkussakin. Suosittelisinkin tätä edullista putsaria kaltaisilleni tyypeille, jotka usein unohtavat meikinpoisto-operaation ennen suihkuun menoa.

Kommentit

  1. Hei! Sinulla on kiva blogi. Ihan mielenkiinnosta kysyn, että kuinka paljon kiinnität huomiota tuotteen terveellisyyteen/turvallisuuteen ihmiselle vai onko vegaanisuus ainoa valintaperuste? Anteeksi, jos olet kirjoittanut jo asiasta, en ehtinyt nyt lukea koko blogia läpi... Aion joka tapauksessa seurata :)

    VastaaPoista
  2. Moi, mahtavaa kuulla että blogi miellyttää, kiitos kommentista. :) Blogini on tosiaan vegaaniseen kosmetiikkaan keskittyvä, ja esiteltyjen tuotteiden ensisijaisina kriteereinä on eläimettömyys ja eläinkokeettomuus. Vaikka suosin mieluusti luonnonkosmetikkaa/semi-luonnonkosmetikkaa/tuotteita joissa edes osa ainesosista on luomua, näkyy blogissani myös synteettistä kosmetiikkaa, kuten tämän postauksen yhteydessä. Luotan siis myös esim. lainsäädäntöön sen suhteen, että kosmetiikan turvallisuutta valvotaan ja tarkastetaan säännöllisin väliajoin, ja aihe on myös todella mielenkiintoinen. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^