Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Crazy Rumorsin herkkuhuulirasvat | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Crazy Rumorsin herkkuhuulirasvat

Huulirasvat eivät ole olleet Crazy Rumorsiin tutustumisen myötä tylsiä laukun pohjalla pyöriviä epämääräisiä tuubeja, vaan erityisen houkuttelevia, hyväntuoksuisia ja herkullisia.  Tämän ainoastaan vegaanisia ja luonnollisia aineksia tuotteissaan käyttävän merkin voiteet ovat kuuluneet pitkään vakiokäyttööni, ja yleensä niitä löytyykin nurkistani useampi kappale.

Crazy Rumorsin huulirasvojen jättämä tuntuma on muun muassa karitevoin ja makadamiaöljyn ansiosta hyvin kosteuttava, mutta ilman tahmaista tai raskasta fiilistä. Todella kuiville huulille ja talvella kerroksia tarvitsee pyöräytellä pari kertaa päivässä, mutta  toisaalta näitä stevialla makeutettuja rasvoja tulee siveltyä mielellään (ja puolivahingossa).


Parasta näissä karkkivoiteissa onkin se, että niiden maut ja tuoksut ovat hyvin aidon oloisia ja ne vastaavat hyvin kuvauksiaan. Valinnanvaraa huulirasvoista riittää runsaasti, ja niitä on jaoteltu hauskasti muun muassa jäätelö-, kahvi -ja limonadimakuihin. Esimerkiksi kolajuoman ystäville suosittelisin ehdottomasti Cola-makua, jonka tuoksu muistuttaa erehdyttävästi tuttua limua! Olen pitänyt lähes kaikista käyttämistäni CR:n voiteista, mutta erityisesti purkkamaiset ja kahviin vivahteiset ovat olleet suosikkejani. Tällä hetkellä käytössäni on mausteinen Star Anise, suklainen Hot Cocoa ja raikkaan sitruksinen Lemonade,  jotka ovatkin kaikki aika erilaisia.

Näitä söpöissä pakkauksissa olevia voiteita on myynnissä ainakin Helunassa, Ruohonjuuressa ja Biodellyssa, joista viimeksi mainitun valikoimassa on myös merkin sävyttäviä Hibiskiss-huulivoiteita.Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^