Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Luottotuote: Lily Lolon mineraalipuuteri | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Luottotuote: Lily Lolon mineraalipuuteri

Tervetuloa uuteen blogiini! Ensimmäisen kirjoituksen paraatipaikalta esittelen yhden suosikkituotteistani, joka tarjoaakin pehmeän laskun bloggaamisen pariin.


  Ehostuksessa minulle tärkeintä on kestävä ja tarpeeksi peittävä pohjustustuote, joka ei ärsytä tai tuki ihoani (ja joka on tietysti vegaaninen). Ja vaikka täydellisen meikkipohjan löytäminen näyttää toisinaan olevan pieni ikuisuusprojekti, tähänastisista kokeiluista Lily Lolon mineraalimeikkipuuteri on ollut selkeästi ykkösluokkaa. 

Tuote toimii yksinäänkin hyvin luonnollisen näköisenä ja ei-pakkelimaisena pohjustuksena, ja onkin kiireisen ja laiskan meikkaajan pelastus. Kasvomeikin kohdalla ihoni arvostaa myös usein lyhyttä ja öljytöntä ainesosaluetteloa, ja usealle ihotyypille sopivan puhtaan mineraalipohjan kohdalla tämäkin vaatimus toteutuu. Puuteriin sisältyvä keskitason aurinkosuojakerroin 15 on myös hyvä lisä näin kesän kynnyksellä, joskaan ohut kerros ei välttämättä takaa riittävää aurinkosuojaa.

 Kätevään välikannelliseen rasiaan pakattua irtopuuteria olen levittänyt sujuvasti sekä kabukisiveltimellä että ihan tavallisella puuterivipalla. Kerrostamalla saa aikaan suhteellisen peittävän lopputuloksen ja mikäli kerroksia ei tarvitse juuri lisäillä, tuote on hyvikin riittoisa. Toisinaan peittävämmän lopputuloksen halutessani olen laittanut alle ensin sävyttävää päivävoidetta (tai siis bb- tai cc-voidetta), joskaan sävyltään tai ominaisuuksiltaan täydellistä sellaista en ole vielä onnistunut löytämään. Lily Lolo saakin kiitosta myös selkeästä sävykartastaan, jonka runsaasta valikoimasta toisiksi vaalein sävy China Doll on ollut useimmiten käytössäni.


Lily Lolon mineraalimeikkejä voi ostaa useasta nettikaupasta, kuten Biodellysta.. Leaping Bunny-sertifoidun merkin omilla nettisivuilla on myös merkattuna erikseen vegaaneille sopivat valikoiman tuotteet.

Kommentit

  1. Sulla on mielenkiintoisen oloinen blogi ja jäinkin lukijaksi! :) Jos saa vinkata BB-voidetta, niin vaaleimman BB:n tai CC:n, minkä itse olen luonnonkosmetiikka puolelta löytänyt on Iroisien BB. Se on muutenkin osoittaunut hyväksi, ei rullaa ainakaan mun naamassa, vaikka vähän kerroistaisi. Ainut huono puoli siinä on korkea hinta (n. 30 e) ja pieni pakkaus (15ml), mutta sitä tarvitsee käyttää ERITTÄIN vähän -etenkin jos sen päälle laittaa vielä Lily Loloa. Olen kokeillut testerinä Estelle & Thildin sävyttävää päivävoidetta ja mulle jäi sellainen muistikuva, että sekin olisi aika vaalea. Katsoin juuri sitä myyvältä nettisivulta, jossa kerrotaan sen sopivan myös erittäin vaalealle iholle (ruotsalainen merkki, eiköhän ne osaa tehdä skandinaaveille sopivia;). Ehkä jompi kumpi noista voisi passata sullekin (jos siis täyttävät sun muut kriteerit, mitä voiteelta haluat).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos vinkeistä ja tervetuloa lukijaksi! :) Mä itse asiassa sittemmin hommasin tuon Lily Lolon uusimman BB-sävyn, Fairin, ja se on ollut aika nappivalinta. Itse asiassa jopa vähän liiankin vaalea, nyt kun vahingossa pääsin loppukesällä ruskettumaan. :)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^