Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Markettikosmetiikkaa: Erboristica | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Markettikosmetiikkaa: Erboristica

Luonnonkosmetiikan saatavuus ja suosio ovat viime vuosina kovasti nousseet, mutta itseltäni on jäänyt huomaamatta esimerkiksi Anttiloissa ja Primoissa myytävän Erboristica-sarjan olemassaolo. Tuotteita on ilmeisesti ollut marketeissa myynnissä jo vuosia(?), mutta minulle tämä oli uusi löydös, vaikka tutkinkin vegaanisen ja pupuystävällisen kosmetiikan tarjontaa melko tarkasti.

Erboristica (tai "L'Erboristica") on Animalian kosmetiikkalistalta löytyvän italialaisen luonnonkosmetiikkamerkki Athena'sin sarja, jonka kohdalla ei tarvitse syynäillä ainesosaluetteloita, sillä se on kokonaan vegaaninen. Kiitosta sarja saa myös ekologisten aspektien huomioinnista ja järkevästä hinnoittelusta. Sopiva hetki Erboristican testaamiseen löytyikin Urtekramin ruusukäsivoiteeni loputtua, ja samalla nappasin mukaani myös edullisen palasaippuan.Muun muassa puuvilla -ja oliiviöljyä sekä karitevoita sisältävä Erboristican käsivoide on hyvä perustuote. Koostumukseltaan kevyt voide on päiväkäyttöön juuri sopiva, sillä se imeytyy nopeasti eikä jätä käsiä tahmaiseksi. Tuote ei ole täysin hajustamaton, joskin tuoksu on hyvin vieno.  Hinta pyörii noin viiden euron kieppeillä ja tätä voisin ostaa uudelleenkin.

Karitevoi-palasaippua ei puolestaan ollutkaan niin kiva uutuus, sillä siinä on mielestäni häiritsevän voimakas ja  tunkkainen tuoksu. Muutoin tämä kyllä toimii käsisaippuana hyvin, sillä se ei kuivata käsiä ja tuoksukin haihtuu hieman käytön myötä. Plussaa tuote saa myös ekologisesta pahvipakkauksestaan ja noin kahden euron hinnastaan.  Käytän palan urhoollisesti loppuun, mutta jatkossa tätä saippuaa ei tule näkymään kylpyhuoneessani. Nuuhkin myöhemmin kaupassa myös manteliöljy-saippuaa, joka olikin tuoksultaan hieman raikkaampi.

Testaamieni tuotteiden lisäksi Erboristican tuotevalikoimaan kuuluu monipuolisesti perustuotteita kasvoille ja vartalolle: kaupassa olen hypistellyt muun muassa kasvovoiteita, putsareita, kuorinta-aineita ja suihkugeeliä. Useat tuotteista sisältävät esimerkiksi arganöljyä ja ovatkin erityisesti kuivalle iholle suunnattuja.

Edit: linkkejä korjattu nettikauppaan, joka ainakin myy sarjan tuotteita. Esimerkiksi eleven.fi:ssä sarjan tuotteita on saatavilla.

Edit 2017: Erboristica ei näy enää olevan Animalian listalla, en osaa arvella että miksi.

Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^