Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Ripsiväri vegaanille: Milani Power Lash | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Ripsiväri vegaanille: Milani Power Lash

Vaikka markkinoille ilmestyy tuon tuosta uusia ripsivärejä, vegaaneille sopivien ripsivärien tarjonta ei varsinaisesti loista runsaudellaan. Useimmat ripsiväreistä eivät ole eläinperäisistä aineista vapaita esimerkiksi mehiläisvahan vuoksi, eikä perusmarketeissa tai tavarataloissa vegaanisiin versioihin oikeastaan törmääkään. Kuitenkin maskara kuuluu yleensä meikkaavan perusvalikoimaan, enkä ainakaan itse osaa jättää ripsiä ehostamatta meikatessa. Toimivia ripsivärejä etsiessäni olen usein kääntynyt nettikauppojen puoleen, joissa valinnanvaraa onkin jo kiitettävästi.

Aiemmin käytin pitkään kokonaan vegaanisen merkin Beauty Without Crueltyn ei-vedenkestäviä ripsivärejä, jotka olivat oikein toimivia käytössäni, kunnes jokin niissä alkoi ärsyttää silmiäni. Kuitenkaan en ole kuullut muilta näitä käyttäneiltä vastaavanlaisia kokemuksia, ja Heluna Shopissa myytävä BWC pelastaakin useat vegaanisen maskaran etsinnöiltä. Lisäksi Suomesta saatavia vegaanille sopivia ripsareita löytyy esimerkiksi Lily Lolon, Jane Iredalen ja luonnonkosmetiikkamerkki Zaon repertuaareista, joskaan näistä minulla ei ole käyttökokemusta (kuulisin kyllä mielelläni kokemuksista kommenttiosiossa, jos joku on näitä testannut!).

Tämänhetkinen suosikkini Milanin Power Lash on kuitenkin löytänyt tiensä luokseni ulkomailta, ja nettisurffailuni löydös on osoittautunut monelta osin mainioksi tuotteeksi.Ripsivärin kuvauksessa luvataan muun muassa lisää volyymia ja tuuheutta samalla ripsiä taivuttaen. Vaikka en hae varsinaista megaefektiä, kaipaan vaaleisiin ripsiini juurikin lisää muhkeuttavaa volyymia, ja tätä siistin jäljen jättävä Power Lash on tuonutkin. Hienoisesti taivuttava ripsiväri kestää myös hyvin vettä (testattu myös vesisateessa) ja tarvitsee poistuakseen jonkinlaisen putsarin. Tarkkuutta tulee kiinnittää kuitenkin levityksen aikana, sillä nopeasti kuivuvan maskaran levitys suhteellisen isolla harjalla johtaa kerrostaessa helposti paakkuisuuteen. Ominaisuuksiensa ja hinta-laatusuhteensa puolesta tuote menee silti selkeästi plussan puolelle, ollessaan myös edullisin vegaaninen ripsiväri johon olen törmännyt! Noin kuuden euron hinta kompensoi myös tuubin tylsähköä ulkonäköä.


Leaping Bunny-sertifioidun ja Petan eläinkokeettomalta listalta löytyvän Milanin tilaaminen on onnistunut kätevästi ilman tullimaksuja esimerkiksi eurooppalaisen jälleenmyyjän kautta. Merkin valikoimissa vegaanisia ripsivärejä on neljä, ja vegan-kategoriasta löytyy myös runsaasti muutakin värikosmetiikkaa. Äskettäisen tilaukseni mukana saapui myös ei-vedenkestävä Distinct Lash-maskara, josta on luvassa juttua blogiin myöhemmin!

Olisi myös kiinnostavaa kuulla, mikä vegaaninen ripsiväri on sinun suosikkisi? :)


Kommentit

  1. Mikä näistä sun tähän mennessä kokeilemista ripsareista on ollut paras tai tuuheuttavin/pidentävin? Pitäis kohta taas tilailla itselle uutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm. No tällä hetkellä tuo viimeisin Forever Living on ollut "paras", eli itselleni tuuheuttavin. Tämä Milanin Pure Lash on melko kuiva muihin verrattuna.

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^