Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kesäiset pastellikynnet & Priti Nyc | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kesäiset pastellikynnet & Priti Nyc

Violetinvivahteiset värit kuuluvat ehdottomasti suosikkeihini, ja mielelläni toki ihastelen lempivärejä myös kynsilläni. Kaappini eivät kuitenkaan yllättäen notku violettisia kynsilakkoja, ja äskettäin tilannetta paikkaamaan tullut Priti Nycin pastellinvioletti "Empress Tree" onkin harvoja purplejani.

Priti Nyc on vegaaninen "5-free"-kynsilakkamerkki, eli lakat eivät sisällä melko yleisesti kynsilakoissa käytettävistä kemikaaleista DBP:tä, tolueenia, formaldehydiä, formaldehydiresiiniä tai kamferia. Lisäksi koko herkkusävyjen valikoima on vegaaninen, ja merkki löytyy sekä Petan että Leaping Bunnyn eläinkokeettomilta listoilta. Ekoaspektien lisäksi  merkki on kerryttänyt suosiota näkymällä erityisesti muotimaailmassa ja Priti-lakattuja kynsiä on vilahdellut esimerkiksi Stella McCartneyn näytöksissä.

Vaikka olenkin käyttänyt lakkaa kaukana kansainvälisestä muoti-ilmapiiristä, on Priti osoittautunut ominaisuuksiltaan oikein toimivaksi "peruskynsilakaksi". Vaikka lakan koostumus on melko juokseva, se levittyy tasaisesti peittäväksi kahdella kerroksella ja kuivuu nopeasti. Omalaatuinen väri on kaunis, ja hillitty pastellisävy taittaa tietyssä valossa enemmän harmaaseen kuin "puhtaaseen" violettiin (kuvasin kynnet auringossa ja varjossa).

Nimettömän vaaleanpunainen lakka on puolestaan niin ikään vegaanisen merkin Color Clubin  Endless-cremelakka, joka on myös hempeydessään omiaan koristamaan kesäisiä kynsiä.


Priti on hankittu  elevenin ruotsalaisesta- nettikaupasta, ja merkin lakkoja on myynnissä nykyään eleven.fi - nettikaupassa.

Color Clubin Endless on puolestaan hommattu maahantuojan kaupasta Cesar's Shopista.

Ja kesällähän luonto ja lähiympäristö notkuvat inspiroivia ja kauniita lempisävyjä..! ^_^


Edit: toimimattomia linkkejä korjattu, myyntipaikkoja lisätty.Edit 2017: Color Club on sittemmin jättäytynyt pois Leaping Bunny-sertifikaatista, eläinkokeettomuuden vakuutena on yrityksen oma lupaus.
 

Kommentit

  1. Kiva, että kommentoit blogiini, joten löysin tänne. Mahtava blogin ulkoasu ja mielenkiintoisia tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, ilo oli minun puolellani! :) Tykkään itsekin varsinkin noista pupuista paljon, mutta valokuvaamisen suhteen riittää opittavaa. :D

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^