Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kesäkuussa tyhjentyneet | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kesäkuussa tyhjentyneet

Keväällä otin asiakseni käyttää kaapeissa pyörivien purnukoiden jämiä loppuun ennen uusien hankkimista varastoon, sillä tapani jättää joitain tuotteita puolitiehen alkoi ärsyttämään itseänikin. Käytän kyllä yleensä sinnikkäästi hankkimani asiat loppuun, vaikka sitten hitaammin.  Seuraava purkkikavalkadi ei toki olekaan kertynyt pelkästään kesäkuun aikana, vaan moni näistä onkin koristanut hyllyäni jo kuukausia.


Urtekramilla on mielestäni paljon "hyviä perustuotteita", jota löytyy nykyään jo pienemmistä ruokakaupoistakin. Ruusu-vartalovoide on mukavan kukkaisan tuoksuinen ja kevyt, mutta harmillista on se,  että pumppupullon pohjalle jämähtää aina paljon voidetta, ja purkkia pitääkin käännellä ja väännellä kaiken ulos saadakseen. Samoin Nordic Birch- hoitoaineen kohdalla oli ongelmana tökötin jumittuminen purkkiin. Hoitoaine ei mielestäni ollut superkosteuttava, mutta ihan hyvä kunhan sitä muisti pitää pari minuuttia hiuksissa ennen huuhtelua. Nordic Birch- kasvovesi oli puolestaan käytössäni melko plus-miinus-nolla.


Iherbistä tilaamani Andalou Naturalsin Clarifying-näytepakkauksen joukossa oli puolestaan ihotyypilleni paremmin sopiva Aloe&Willow Bark-kasvovesi, joka jätti hyvin puhtaan ja raikkaan tunnun kuivattamatta ihoa. Luvatusta ihohuokosten pienenemisestä en osaa vielä sanoa, mutta tätä tulen luultavasti hankkimaan uudelleenkin. Myös setin geelimäinen ja rakeeton Kombucha-kuorintavoide oli parhaita koskaan käyttämiäni, samalla kun sarjan kasvovoiteet olivat ehkä liiankin kevyitä pintakuivalle iholle.


Iherbistä olivat niin ikään Beauty Without Crueltyn AHA-happoja sisältänyt geelimäinen ja ihoa kiristämätön putsari sekä Acure Organicsin rasvoittuvalle/sekaiholle suunnattu kevyehkö kasvovoide. Jälkimmäinen kuuluu jälleen "ihan ok"- kategoriaan; ihoni ei ainakaan ärsyyntynyt lisää tai alkanut kukkimaan sen käytöstä. Suihkuttelin kesäkuussa myös Juice Beautyn kosteussuihkeen, joka tuli tilauksen kylkiäisenä Naturellesta. Säilytin suihketta jääkaapissa jolloin se oli mukavan virkistävä ja viilentävä, mutta en jotenkaan koe omakseni käyttää suihkemaisia kasvo-asioita.


Kesäkuussa tyhjeni myös kaksi shampoopulloa. Lifehairin Biolon-shampoo on tällä hetkellä ainut kunnolla puhdistava shampoo, jota päänahkani sietää jatkuvassa käytössä - aiemmin käytin vuosia Faith In Naturen shampoita, mutta jostain syystä päänahkani herkistyi näille (ja useille muille) liikaa. Giovannin Colorflage-blondishampoo on puolestaan suunnattu erityisesti värjätyille hiuksille, mutta varsinkin käytön alkuvaiheessa se näytti kirkastavan kultaan vivahtavia sävyjä luonnontilaisissa värjäämättömissä hiuksissani. Colorflage-shampoo on jälleen Iherb-hankinta, ja olenkin tykästynyt lähes kaikkiin käyttämiini Giovannin tuotteisiin.

Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^