Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Mineraalimeikkejä meren takaa | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Mineraalimeikkejä meren takaa


Blogissa on varmasti jo näkynyt innostukseni  brittiläisen Lily Lolon tuotteisiin, jotka eivät laadukkuudestaan huolimatta horjuta juurikaan budjettia. Yleensä haalin mineraalimeikkejä tehtailevan merkin tuotteet suomalaisista nettikaupoista, mutta äskettäin kallistuin tekemään tilauksen suoraan briteistä laajemman näytekokovalikoiman ja maksuttomien postikulujen houkuttelemana.

Pienet näytepakkaukset helpottavatkin sävyjen kanssa sompailua ja paketin enemmistö kallistuikin pienempien purnukoiden puolelle.  Pigmenttisyydensä ansiosta parin euron näytepurkit myös kestävät yllättävän pitkään käytössä ja ovatkin myös penninvenyttäjän valinta. Tilaukseni täysikokoinen tuote oli vihreänsävyinen Blush Away - peiteaine, joka on suunniteltu punaisuuden neutraloimiseen. Jauhemainen väri sopiikin hyvin esimerkiksi punertavien näppyjen ja arpien peittämiseen, ja kuten puhtaan mineraalikosmetiikan kanssa yleensäkin, ihohuokosten tukkiutumista ei tarvitse pelätä. Meikkipohjan alle tuputeltava peiteaine onkin sulautunut ihooni mutkattomasti ja nujertanut punaisuutta niin selkeästi, että tavallisen peiteaineen sijasta tulen jatkossa luottamaan enemmän tähän.


BB-voiteen vaaleimman Fair-sävyn testeri oli lykätty tilaukseen kylkiäiseksi ja sävyttävä voide osoittautuikin harkinnan arvoiseksi. Tarpeeksi vaalean meikkivoiteen löytäminen on minulle jonkinlainen ikuisuushaaste ja olinkin aiemmin tutkaillut kiinnostuneena tätä uusinta sävyä, jonka luvattiin soveltuvan myös sävykartan vaaleimmille hipiöille. Tällä kertaa lupaukset kävivätkin toteen, sillä voiteen pohjasävy "sulautui" ihooni ilman outoja oransseja tai pinkkejä vivahteita. Kuten BB-voiteet yleensäkin, Lily Lolon versio ei peitä meikkivoiteen tavoin (eikä ole puhdas mineraalituote), vaan pinta jää läpikuultavammaksi. Minikokoinen hohdepuuteri päätyi myös kokeiluuni, vaikka epäilyksiä herätti se, että valittavana oli vain yksi "kaikille sopiva" sävy. Itse kuitenkin pääsin kerrankin lukeutumaan tähän kaikkien joukkoon, sillä monikäyttöinen puuteri antaa luontevasti kuulasta hohdetta poskipäille (tai minne ikinä hohdetta haluaakaan). Jälki on hyvin luonnollisen näköinen ja lempeästi sipaistuna tämän voikin olettaa sopivan usealle ihosävylle. Alla olevassa kuvassa puuteria on kerrostettu sävyn paremman erottumisen vuoksi.Myös aurinkopuuterin vaalein sävy Waikiki mätsäsi hyvin haamuiholleni. Kevyesti hohtava jälki erottuu vienosti vaalealta iholta, eikä näytä likaiselta kuten kohdallani useat vähänkään tummemmat sävyt (kuvaa varten puuteria on myös kerrostettu enemmän). Kaikkia ei korostuspuuterien shimmerinen jälki houkuttele, mutta tämä tuo sopivasti väriä kasvoille, jotka eivät kuluvan kesän aikana juuri aurinkoa ole päässeet näkemään. Kuten hohdepuuterin kanssa, pienikokoinen purkki kestänee pitkään, sillä kasvojen tarkempi korostaminen kuuluu kohdallani "erikoisehostukseen".Kuvastojen ystävää ilahdutti lähetyksen mukana tullut tuotekatalogi, jonka sivuilta kiinnostamaan jäi erityisesti mystinen meikinkiinnityssuihke Makeup mist, josta ei löydy infoa vielä edes merkin nettisivuilta. ^_~


Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^