Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Color Club - karkkikynnet | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Color Club - karkkikynnet

Joskus ajattelin että liian "iloisen väriset" kynsilakat sopivat lähinnä vain teineille tai biletysmeininkiin, ja harvat lakat joita käytin olivat aina jokseenkin tylsiä neutraaleja. Onneksi moiset hassutteluajatukset ovat sittemmin jääneet kaukaisuuteen, ja lakkalaatikostani löytyykin nykyään muutakin kuin "tavallisia ja huomaamattomia" lakkoja, vaikka toki tyylikkäille hillitylle kynsille on myös tilaisuutensa.
Entisessä elämässäni olisinkin luultavasti tyytynyt vain ihastelemaan Color Clubin Pastel Neon-sarjan söpöä pastelliviolettia Diggin' the Dancing Queenia (jep, kuka näitä nimiä keksii..!), joka on vetänyt minua puoleensa heti sarjan julkaisusta lähtien. Pastelli-neon on aika osuva kuvaus sävystä, sillä väri on vaalea mutta silti sopivasti erottuva, enkä ainakaan äkkiseltään keksi törmänneeni samansävyisiin äskettäin. Herkullisen sävyinen lakka on yllättävän juokseva koostumukseltaan, joskin myös hyvin peittävä. Tuotekuvaus infoaa koostumuksen olevan "crelly", eli jotain cremen ja jellyn väliltä. Karkkikynsien viimeistelyyn valitsin puolestaan Poptastic remix-kokoelman British Invasion - glitterlakan, jossa hempeilevät siniset, punaiset ja valkoiset glitterit. Glitterlakka sopii mielestäni tehosteeksi useiden eriväristen lakkojen päälle, vaikkakin tämä pastelliyhdistelmä muistuttaakin lähinnä My Little Pony-värimaailmaa... Lakat on hankittu maahantuojan putiikista Cesar's Shopista, jonka uudistuneessa nettikaupassa näkyy olevan ilmaiset postikulut-tarjous vielä 28.8. saakka.
 

Kommentit

 1. Kiitos - omaankin silmääni nämä lakkavärit ovat kovin viehättäviä. ^_^

  VastaaPoista
 2. Onpa söpöt lakat ja kynnet!
  Ai että tekisi mieli kokeilla Ruby Wingsiä nyt kun Cesarsilla on tuo tarjous. Saman firman merkki siis kuin Color Club :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä satuin tekemään tilaukseni juuri päivää ennen kuin ilmaiset postikulut alkoivat. :D

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^