Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Deep Steep - helmiä | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Deep Steep - helmiä

Deep Steep on ollut nimeltä tuttu merkki pitkään, mutta sen vartalonhoitotuotteisiin olen tutustunut empiirisellä tasolla vasta äskettäin. Pupumerkitty ja paljon vegaanille sopivia tuotteita tarjoava sarja ei ole varsinaisesti luonnonkosmetiikkasertifioitu, mutta ainesosat painottuvat kuitenkin luonnollisempien puolelle, eikä merkin nettisivujen mukaan purkeista löydy esimerkiksi parabeeneja, flataatteja tai kemiallisia säilöntäaineita.


Yhdysvaltalainen Deep Steep tarjoilee omien sanojensa mukaan tuoksuvaa, luonnollista luksusta arkipäiväiseen ihonhoitoon normihinnoilla. Kokeilemani uuden argan-sarjan viikuna-aprikoosi-kuorinta on luksusta minulle jo siinäkin mielessä, että yleensä  kuorintani ovat (joskus hieman kyllästyttäviä) keittiön kaappien aineksista koottuja diy-sotkotuksia.

Ensivilkaisulta purkin sisältö näytti ei-kuorintamaiselta, sillä sokerirakeet eivät erottuneet selkeästi tasaisesta valkoisesta massasta, ja äkkiseltään katsomalla voidetta voisikin luulla vartalovoiksi. Sisältö osoittautui kuitenkin oikein toimivaksi hemmottelukuorinnaksi: en pidä kuorinta-aineissa raastavasta fiiliksestä, ja sokerirakeiden ja kosteuttavien öljyjen yhdistelmä tarjosikin sopivan lempeän käsittelyn.Sokerin, argan-öljyn ja viikuna-ja aprikoosiuutteiden lisäksi tuotteeseen on ympätty kosteuttaviksi ainesosiksi sheavoita ja kookosöljyä, eli kyseessä on melko tuhdisti kuivalle iholle suunnattu paketti. Iholle jääkin hetkeksi hieman rasvainen tuntu kuorinnasta, joka ei kylläkään haitannut, sillä samalla kuorinnasta on saanut kevyen "kosteusvoiteen".

Hipiälle viipyilemään jäävä makean hedelmäinen tuoksu on myös houkutellut nuuhkimaan purkkia useaan otteeseen sen seisoskellessa hyllyssä, vaikkakin semi-voimakkaita tuoksuja kavahtavalle tämä ei välttämättä ole se ensimmäinen valinta. Itse olen yleensä juurikin makeiden, kukkaisten ja hedelmäisten tuoksujen ystävä, ja himotuslistalleni meneekin ehdottomasti Deep Steepin muidenkin tuoksusarjojen asioita.

Jonkin aikaa käytössäni on ollut myös piparminttukarkkimainen Deep Steepin jalkasuihke,  joka on ollut ihan kelpo jalkojen raikastaja ja viilentäjä - joillekin jalkasuihke  kuulostaa varmasti turhakkeelta, mutta itse olen huomannut jalkadödöt hyödyllisiksi "elämää helpottaviksi" perustuotteiksi. :)Deep Steepin valikoimassa on lisäksi laajasti erituoksuisia vartalovoiteita - ja buttereita, vartalosuihkeita/"kevytparfyymeja" ja hiustenhoitotuotteita. Maahantuojana toimii Organic You, jolla on Turussa sijaitsevan noutomyymälän lisäksi myös nettikauppa. Sivuilta näkee myös muualla maassa toimivat jälleenmyyjät. Hinnat pyörivät noin 10-20 euron tietämillä.

Merkkiä ei näytä olevan kovin laajalti kivijalkakaupoissa myynnissä, mutta voisin kuvitella että esimerkiksi Body Shopin vartaloasioista pitävät saattaisivat innostua näistä astetta luonnollisemmista tuotteista ..? ^_^


Kommentit

 1. Olen tilannut tätä merkkiä iHerbistä vähän muita halvempaan hintaan, ainakin vartalovoi oli todella kosteuttava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä - juurikin vartalovoita mietin itsekin, ainakin talvella tuhdimmat voiteet ovat tarpeen! Iherbissä on tosiaan kaikkea, joskin itse pyrin tukemaan mieluiten myös lähempänä olevia suomalaisia jälleenmyyjiä, vaikka maailman tiukoin tyyppi en ole asiaan suhteen ollutkaan... :D

   Poista
 2. Oi nämäpä kuulostaa hyvältä, testiin menee!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^