Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Heinäkuussa loppuneet | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Heinäkuussa loppuneet

Suomen virallisen kesäkuukauden (heh) eli heinäkuun aikana purkkeja kerääntyi melko pieni kasa, joista suurin osa näytti menevän "ihan ok"-kategoriaan.Näytekokoinen Juice Beautyn Bleamish Clearing- puhdistusaine kesti käytössä sen verran vähän aikaa, että osaan lähinnä sanoa sen  kyllä puhdistaneen meikit ja kasvot tehokkaasti. Juoksevahko hedelmähappoihin nojaava putsari ei myöskään ärsyttänyt ihoa tai pukannut lisää epäpuhtauksia kasvoihin muutaman käyttöpäivän aikana.

The Body Shopin E-vitamiini-silmänympärysvoide oli lupauksistaan huolimatta valitettavan tehoton käytössäni, ja voidetta tuskin tulee jatkossa löytymään hyllystäni. Hakusessani oli lähinnä kosteuttava silmänympärystuote usein meikkaavalle, mutta tämä ei kosteuttanut tarpeeksi kuivahtamaan päässyttä silmiä ympäröivää ihoani sinnikkäässäkään käytössä.


Edit: Sebamedilla ei ole enää eläinkokeettomuus-sertifikaatti Leaping Bunnya, joten en suosittele enää sarjan tuotteita. Apteekkisarja Sebamedin kylpy/suihkuöljy oli konseptina oikein kätevä, ja ajattelin sen säästävän suihkun jälkeisiltä vartalon kosteutuksilta. Aivan niin tehokas se ei ollut, mutta varsinkin talvella tämä olikin tarpeellinen. Olisin arvostanut testerin nuuhkaisumahdollisuutta ennen ostopäätöstä apteekissa, sillä tämän tuoksu oli nenääni melko järkyttävä! Mielestäni lähes kaikissa Sebamedin tuotteissa on jonkinlainen kliininen sairaalamainen tuoksu, ja tässä tuoksu muistutti myös...

The Body Shopin kynsilakanpoistoainetta, jonka sain myös kulutettua loppuun heinäkuussa (hah miten tökerö aasinsilta!). Kynsilakanpoistoaineessa sen sijaan outo tuoksu ei haittaa, ja tämä asetoniton manteliöljyä sisältävä aine onkin ollut ihmeen toimiva. Olen saanut jopa glitter&tekstuurilakat hinkattua tämän avulla irti (toki hitaammin kuin tavalliset, mutta silti). Aiemmin olen vannonut SpaRitualin kynsilakanpoistoaineen nimeen, mutta  en ole löytänyt sitä enää Stockmannilta tai sitä ennen myyneeltä paikalliselta kosmetologilta, ja onneksi Body Shopin versio onkin ollut kätevämmin saatavilla.


Fuji Green Tea- vartalovoi oli niin ikään Body Shopista, ja käsittääkseni se onkin tällä hetkellä ainut ko.putiikin vegaaninen body butter. Alussa pidin vihreän teen viipyilevästä tuoksusta, mutta purkin loppupuolella sen viehätys alkoi jo laantua, kuten minulle käy usein TBS:n tuoksuvien asioiden kanssa. Kuitenkin voide oli ihan kelpo vartalovoidetta paksumpi kosteuttaja.

Ja Iherbistä tilattua talkitona Hugo Naturalsin Baby Powderia en tietenkään käyttänyt minään beibipuuterina, vaan ihan perus-jalkatalkkina, ja tuote kävi myös köyhistelijän hiuspuuterista.Kommentit

 1. Muistaakseni ostin tuota suihkuöljyä miehelle - ja samaa mieltä tuoksusta! Ihan kaameaa.. Mies ei tosin valittanut, kuten ei myöskään Dermosilin vanhainkodin hajuisesta voidesaippuasta :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, voi ei. :D Mulla on myös pyörimässä Sebamedin E-vitamiini-kasvovoide, jonka haju on vaan niin kuvottava että en varmaan saa sitä käytettyä loppuun. Taitaa jäädä muutenkin noiden yllärihajujen vuoksi Sebamedit kauppaan tulevaisuudessa.

   Poista
 2. Sebamedit on musta kans ihan superhuonoja... Ne akneiholle tarkoitetut puhdistusaineet kuivatti ihan älyttömästi, vaikka lupas että ei kuivata vaan kosteuttaa ja syväpuhdistaa samalla. Ja ne sai mun ihon räjähtään vielä pahemmin. Ja Sebamedin aurinkorasva ärsyttää mun ihoa, tulehduttaa kaikki epiloinnista ärsyyntyneet ihohuokoset. En aio kokeilla enää mitään siltä merkiltä mäkään :--D Tuoksuista en tiiä, musta toi aurinkorasva haisi vaan aurinkorasvalta.
  Ja sit hei, haluisitko jatkossa laittaa hintatiedot kaikkiin esittelemiis? Kun mä ainakin oon niin laiska, että en jaksa alkaa googlaileen varsinkaan kaikkia, et oisko mulla varaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoh, Sebamed ei saa nyt kovin hehkutusta, harmi ettei toiminut sullakaan. Voin yrittää muistaa terästäytyä hintamerkkailun suhteen, usein en muista itsekaan ihan euron tarkasti hintoja - yleensä pyrin linkittämään suoraan ostopaikan postauksiin, josta hinta sitten ilmenee ilman googlausta. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^