Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Juice Beauty -mätsejä epäpuhtaalle iholle | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Juice Beauty -mätsejä epäpuhtaalle iholle

juice beauty kuorinta
*mainoslinkki. Postaus päivitetty 2019.

Blogissa on pari kertaa aiemmin vilahtanut luonnonkosmetiikkamerkin Juice Beautyn  purnukoita*, ja korvan takana onkin ollut tarkoitus kirjoitella tarkemmin parista tämän sarjan lähes "holy grail"-suosikiksi muodostuneesta tuotteesta.

Viime aikoina paljon suitsutusta osakseen keränneen USDA Organic-sertifoidun merkin tuotteiden ainesosat lähtevät pitkälti erilaisista hedelmämehuista (!) ja ainesosien avainasemassa ovat hedelmähappojen, vitamiinien ja antioksidanttien yhdistelmät. Vaikka varsinkin antioksidantti-sana tuo mieleeni ensimmäisenä mainosmaisia liioiteltuja kaikuja, olen tyytyväinen että hautasin epäilyni ja kiinnostuin sarjasta myös satunnaisten aiempien hedelmähappotestailujeni perusteella.

Hedelmäiset suosikkituotteeni löytyvät Juice Beautyn erityisesti epäpuhtaalle iholle suunnatulle Blemish Clearing-osiosta, ja ne mielestäni sopivat hyvin myös aikuisemmalle hormonaalisia epäpuhtauksia pukkaavalle hipiälle.

Juice Beauty on amerikkalainen luonnonkosmetiikan valmistaja. Sarjalla on eläinkokeettomuudesta kertova Leaping Bunny -sertifikaatti.
 Juice Beauty - kosmetiikkaa epäpuhtaalle iholle


Patentoitu Blemish Clearing - kuorintanaamio lupaa kuoriessaan puhdistaa, tasoittaa ihon sävyä ja koostumusta, kuitenkaan ilman kuivattavaa vaikutusta. Tehoaineina tässä ihmetuotteessa on käytetty  esimerkiksi omena-, viinirypäle-, sitruuna- ja aloemehuja.

Noin kymmeneksi minuutiksi kasvoille jätettävä kerros tätä pilttisosemaista hedelmäcocktailia polttelee ja nipistelee kasvoja hieman, ja ohimenevän kuumotuksen kerrotaankin kuuluvan hedelmähappojen kanssa asiaan.

 Hetken kestävä ja lievä kipristely kasvoilla ei ole tosin haitannut, sillä lopputuloksena on kuitenkin ollut puhtaampi, pehmeämpi ja hiljalleen myös kirkkaampi iho. Olin alussa hieman skeptinen paljon hehkutetun tuotteen kohdalla, mutta jo muutaman käyttökerran jälkeen satunnaiset näppyrykelmät ovat saaneet kyytiä normaalia nopeammin, ja vanhojen jättämät arvet ovat myös vaalentuneet. Pari näppyähän ei ole minulle katastrofi,  mutta ne tuppaavat ikävästi jäämään hengailemaan arpina usein kasvoilleni, joten tämä ihoa puhdistava ja korjaava kuorinta on ollut oikein toivottu vieras kylppärissäni.Juice Beautyn toinen bestselleri, Blemish Clearing - seerumi, on puolestaan ollut jo muutaman kuukauden osa ihonhoitoani. Vaikuttavaksi aineeksi on listattu tuttu salisyylihappo, joka  mm. hedelmämehujen ja c-vitamiinin boostilla lupaa puhdistaa ihohuokosia, hoitaa aknea ja kirkastaa ihon sävyä.

Seerumi on hoitanut puhdistavan tehtävänsä myös moitteetta ja ilman ihon ylenpalttista kuivattamista, joka usein tuppaa olemaan epäpuhtaan ihon tuotteiden "sivuvaikutuksena". Yhteensopivat ihonhoitotuotteet on toki pitänyt harkita tarkemmin tämän sarjan kaveriksi, ja olen havainnut luonnonkosmetiikan toimivan parhaiten Juice Beautyn tehojen kanssa.

Ja toki kumpikaan Blemish Clearing-tuotteista ei ole toiminut kertaratkaisuina ihon kaikkien ongelmien suhteen, mutta näiden testailujen tulokset ovat tuoneet ehkä parhaimpia ja nopeimpia tuloksia koti-ihonhoidossa. Purnukat ovatkin olleet joka sentin arvoisia, sillä vaikka yli 30€ yhdestä ihonhoitotuotteesta on mielestäni paljon,  on useaan käyttökertaan riittävien purkkien yhteishinta tullut paljon edullisemmaksi kuin kosmetologihoidot.Juice Beautyn tuotteita Suomessa myy parhaimmalla valikoimalla Naturelle*. Merkillä on eri ihotyypeille suunnattuja sarjoja, mutta joitain tuotteita ei suositella herkälle iholle käytettäväksi vahvojen hedelmähappojen vuoksi.

Onko sinulla kokemuksia Juice Beautysta?

Kommentit

 1. Olen näitä tuotteita ihastellut blogeissa ja täytyy varmaan itsellekkin tilata kokeiluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinkkinä vielä, että Naturellessa näkyykin olevan tällä hetkellä jokin könttätarjous juuri näistä Blemish Clearing- tuotteista. :)

   Poista
 2. Huippua että löysin sun blogin! Jeee! :D

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla että blogini ilahduttaa, tervetuloa lukijaksi! :D

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^