Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Lily Lolo Natural Mascara | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Lily Lolo Natural Mascara

*mainoslinkki

Ripsivärien yhteydessä "luonnollisuus" ei ole ollut minulle se kaikista houkuttelevin  seikka, lähinnä aiempien ei-niin-onnistuneiden luonnonkosmetiikkaripsareiden testailun perusteella.

Mairittelevia arvioita saanut vevgaaniinen Lily Lolon Natural Mascara on kuitenkin kiinnostanut pitkään, ja annoinkin lopulta uteliaisuudelleni periksi - ja ihan hyvä niin, sillä se on osoittautunut kohdallani tosi toimivaksi ripsien ehostajaksi!

 Lue uusimmat arvioni Lily Lolon ripsiväreistä täältä: Arviossa Lily Lolo Big Lash -mascara

Editoitu 2019.
Lily Lolo Natural Mascara

Lily Lolo Natural Mascara testissä


Lily Lolon Natural Mascara lyhyesti

 • vegaaninen ja eläinkokeeton (Leaping Bunny)
 • luonnollista kosmetiikkaa, verrattavissa luonnonkosmetiikkaan
 • helppo levittää
 • hyvä pysyvyys
 • luonnollinen mutta erottuva lopputulos 
 • alle 20 euroa 
Myyntipaikat verkossa mm. Bangerhead*House of Organic*ja Biodelly.*


Tyylikkäässä  mustavalkoisessa tuubissa oleva  maskara lupaa erotella ripset ja tuoda niihin volyymia ja pituutta. Kohdallani oikeastaan vain pidennyslupaus jää toteutumatta (joka ei yllätä, sillä  tällaisilla "pulleanmallisilla" harjoilla varustetut ripsarit eivät yleensäkään saa räpsyjäni pidemmän näköisiksi). Maskaran sanotaan olevan myös sopiva herkkäsilmäisille, joskin silmäni eivät helposti ärsyynny, joten en osaa arvioida tätä väittämää täysin tarkasti ja objektiivisesti. :)

Lily Lolo ripsivariharja

Pidennysefektiä lukuunottamatta maskara on toiminut kohdallani kuten ripsivärin pitääkin.  Muutaman harjauskerroksen vaativa musta massa on levittynyt siististi, ja vastoin ennakkoluulojani väri on kestänyt varisematta koko päivän. Luen myös plussaksi sen että maskara lähtee vaivattomasti pelkällä vedellä, sillä vaikka arvostankin kestävää meikkiä, putsareiden kanssa ei joka ilta ole intoa kikkailla.

Jo nimensäkin mukaisesti Lily Lolon maskara on natural, eikä ole tuonut supermegaefektejä, mutta arkikäyttöön sopiva ripsari on kuitenkin erotellut ja myöskin volymisoinut hentoisia ripsiäni. Vaikka maskaroiden sopivuus esim. keston ja varisevuuden kannalta toki riippuu paljon silmistä, vinkkaisin tästä vegaanille sopivaa perusripsaria etsivälle. :)
Lily Lolon ripsivärin Suomen jälleenmyyjillä ripsarin hinta on alle 20 euroa. Voisin ajatella myös hankkivani tämän myös uudelleen, joskin testilistallani on myös muutama muu vegaaninen ripsiväri...Kommentit

 1. Hienoa, että tämä ripsari toimii noinkin pitkälti lupausten mukaan. :)

  Minulla on vielä käytössä vanha, ei-vegaaninen ripsiväri, ja olen siirtymässä vegaaniseen kosmetiikkaan sitä mukaa, kun vanhat tuotteet loppuvat. Tiedätkö, onko markkinoilla (hyviä) vedenkestäviä vegaanisia ripsivärejä? Onkohan netistä tilaaminen ainut vaihtoehto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainut tietämäni teknisesti vedenkestävä Suomessa myytävä vegaaninen ripsari on Beauty without crueltylla, ja sitä myydään Helsingissä Heluna Shopissa ja liikkeen nettikaupassakin. Mulla on muuten tulossa tässä ihan muutaman päivän sisällä pari uutta arviota vegaanisista ripsareista, joita saa helposti ihan Suomestakin! :)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, vaikuttaa tosi lupaavalta tuotteelta!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^