Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Arvonnassa liput I Love Me-messuille! | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Arvonnassa liput I Love Me-messuille!

Kuinka jännittävää, ensimmäinen blogiarvonta!

Lokakuun puolivälissä,  16. - 18.10,  Helsingin messukeskuksessa järjestetään I Love Me- messut, jotka ovat pääasiassa kauneusmessut.  Olen menossa paikalle ensimmäistä kertaa bloggaajana (ja ensimmäistä kertaa muutenkin), ja sain myös mahdollisuuden arpoa kaksi sisäänpääsylippua tapahtumaan. Vaikka olen merkannut messut jo ajat sitten kalenteriini, lähestulkoon unohdin itse arvonnan... Eli toivottavasti lukijoissa on vielä tyyppejä, joilla ei lippuja ole..! ;) 


Usein kuulen harmiteltavan sitä  (ja harmittelen itsekin) että vegaanille sopivaa kosmetiikkaa ei voi ostaa "paikan päältä" eikä tuotteita pääse hypistelemään käsissä ennen ostopäätöstä. I Love Me- messuilla eläinystävällisemmän kosmetiikan ihmettelyyn ja hankkimiseen onkin nyt erinomainen mahdollisuus, sillä paikalla on useita vegaaniystävällisten tuotemerkkien edustajia. Ohjelmaa selaillessani huomasin että muiden muassa Aubrey Organics, ZAO, Dermalogica, Provida sekä Forever Aloe Vera ovat messuilla edustettuina. Messuilla on toki myös paljon muutakin kuin kosmetiikkaständejä, ja koko ohjelman näet verkkosivuilta.

Koska arvonta on suunnattu blogin lukijoille, osallistut arvontaan kertomalla kommenttiosiossa, mitä kautta olet klikannut itsesi blogin lukijaksi (Blogger, Facebook, Bloglovin', Blogipolku...) ja jättämällä sähköpostiosoitteesi kommenttiin (tervetuloa myös uusille lukijoille!). Ei-bloggerilaisethan voivat jättää kommentin täyttämällä "nimi/url" - kohdan, tai sitten vaikka "nimettömänä". Olisi myös hienoa kuulla, millaisista tuotteista haluaisit erityisesti blogissa tulevaisuudessa lukea. :)

Arvonnassa on kaksi lippua, eli voittaja saa ottaa messuhumuun myös kaverin. Yksi lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin.

Arvonta on voimassa 3.10.2015 saakka! Olen voittajaan yhteydessä sähköpostitse, ja liput lähetetään suoraan järjestäjätaholta. 

Onnea arvontaan! 

Edit: Arvonta suoritettu ja arpaonni suosi nimimerkkiä eLiina.

Kommentit

 1. Bloggerin kautta ollaan lukijana. :) Eniten minua kiinnostaa lukea blogeista luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteista ja meikkipohjista.

  mulanbloggaa@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Klikkasin sun blogiin mun siskon suositeltua tätä ja bloglovinin kautta siis seuraan. Tykkään lukea huulikosmetiikkatuotteista :) sähköpostini on ancelapurmonen@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Luen Bloggerin kautta. Luen mielelläni luonnonkosmetiikan ihonhoidosta, toki myös värikosmetiikka kiinnostaa. krista.eerika@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Bloggerin kautta, ja kohtuuhalvat toimivat tuotteet + tuoksuvat tuotteet + kirkkaat värit kosmetiikassa + ripsarit + hiusvärit + luonnonkosmetiikka. :) Ja ois kiva, jos hinnat ois aina postauksissa esillä, kun vaikka ois linkitkin ko. tuotteisiin johonkin nettisivuille, niin niitä on työlästä availla kaikkia puhelimella erikseen.

  VastaaPoista
 5. Blogipolku :) Kaikki kosmetiikka/ihonhoito/hiustenhoitoaiheet kiinnostaa, mutta olis kiva lukea myös vegaaneista/eläinkokeettomista hajuvesistä.
  helimperala@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Lueskelen bloglovinin kautta, msesmsesmses (a) gmail.com. Kaikenlainen kosmetiikka kiinnostaa laajasti, joten jatka vain hyvää linjaa!

  VastaaPoista
 7. Bloggerin kautta luen :) kosmetiikka tuotteet kiinnostaa. rossu.life@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Facebookin ja Bloggerin kautta seurailen. Dermalogicasta tehtyjä juttuja luen aina kaikkein mieluiten, koska sarjan tuotteet ovat itsella ahkerassa käytössä. :) piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Päädyin blogiisi Vegaaniliiton nettisivujen kautta. Messuliput kelpaisivat. Niistä oli juuri äsken kaverin kanssa puhetta. :)

  VastaaPoista
 10. Lukijana bloggerin kautta! :)

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Facebookin kautta, raulirusakko[at]gmail.com.

  VastaaPoista
 12. Lukijana Bloggerin ja Facebookin kautta, ditte.warn[at]gmail.com.

  Kaikenlainen vegaanikosmetiikka kiinnostaa, mutta ehkä tällä hetkellä etenkin hiustenhoitotuotteet ja kasvojen puhdistus- ja hoitotuotteet.

  VastaaPoista
 13. Bloggerin kautta lukijana! Tahtoisin lukea kaikenlaisten uusien kosmetiikkatuotteiden arviointeja ja esittelyjä :)
  pussikarhu (at) luukku.com

  VastaaPoista
 14. Löydin blogisi facebookin kautta :) Luonnonkosmetiikka, mineraalimeikit ja kaikenmoinen mahdollisimman vähäkemikaalinen kosmetiikka kiinnostaa :)
  waris@iki.fi

  VastaaPoista
 15. Facebookin kautta

  en nähtävästi osaa kommentoida oikein... mutta e-mail o siis waris@iki.fi

  VastaaPoista
 16. Bloggerin kautta luen, sulla on aivan ihana blogi! :) Messuille ois kiva päästä kun en oo ennen päässyt.
  minea.mariella@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Bloggerin kautta. Hiusjutut on omaan mieleen parasta :) karmiva-94@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Bloggerin kautta! Itteeni kiinnostaa kaikki hiusjutut ja kasvojen/vartalon hoitoon liittyvät jutut :) kati8.m@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Facebookin kautta seuraan. Haluaisin lukea juttua ripsiväreistä.

  katri.lepikko@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Minua myös kiinnostaisi ripsivärit ja lisäksi meikkivoiteet
  Seuraan bloggeriss
  marvu954@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Blogipolun kautta tulin lukemaan blogiasi.
  virpi.yv(at)gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^