Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Halloweenin kynnet | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Halloweenin kynnet

Blogissa näkyy kynsipostauksia aika vähän siihen nähden kuinka usein käytän kynsilakkaa (lähes aina). Viime aikoina kynteni ja kynsinauhani eivät ole kuitenkaan olleet hehkeimmillään, joten kynsilakkapostauksetkin ovat jääneet odottamaan.  Onneksi kynsitilanne on parantumaan päin, ja en voinut olla ihastelematta uutta kynsilakkaa myös näin julkisesti. ;)

Halloween-kynsilakassani ei ole hämähäkkejä, seittejä tai kummituksia, mutta se on  kuitenkin todella tyylikäs tummanpuhuva syksyinen lakka. Color Clubin We'll Never Be Royals on uuden Oil Slick-kokoelman violetinsävyinen duochrome, jossa kohtaavat sekä sininen, violetti ja punainen. Sävy taittaa eri valon mukaan joko enemmän siniviolettiin tai punaviolettiin (?), ja ihastelin kynsiäni monesta eri kulmasta vivahteiden kirjoa kameraan tallentaessa. Tummia lakkoja minulla on aika vähän, ja tykkäänkin tästä etenkin sen vuoksii, että sävy ei ole aivan tavallinen. Color Clubin lakkoihin en ole aiemminkaan joutunut pettymään, ja tämä vegaaninen merkki onkin kynsilakkasuosikkejani. Ilmeisesti (?) laulajatar Lorden suosimaan huulipunasävyyn ja biisiin viittaava We'll Never Be Royals on hankittu maahantuojan putiikista Cesar's Shopista.
Edit 2017: Color Club on sittemmin jättäytynyt pois Leaping Bunny-sertifikaatista, eläinkokeettomuuden vakuutena on yrityksen oma lupaus.
 

Kommentit

 1. Hei!
  Tämä Color Clubin lakka; onko se todella HCS-sertifioitu ja leaping bunnyn hyväksymä? En löytänyt sitä heidän listoilta..? Onkohan se poistettu sieltä kenties? Harmi, sillä heillä oli valtava määrä sarjoja ja sitä kautta kynsilakkojakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ainakin Animalian listalla Color Club on Forsythe Cosmetics-nimen alla. Nämä sertfikaattilistat eivät tosiaan ole se maailman helpoin asia. :) Suosin itse myös tosiaan eniten Leaping bunny-merkkejä, joskaan blogini ei ole vain tietyn sertfikaatin blogi, kuten olen täällä aiemmin kertonutkin. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^