Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kuivien hiusten pelastaja Honeysuckle Rose | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kuivien hiusten pelastaja Honeysuckle Rose

Minä ja vanha luottohoitoaineeni kohtasimme jälleen kauneusmessujen myötä, kun sopivasti satuin luonnonkosmetiikkamerkki Aubrey Organicsin messupisteelle uuden hoitoaineen tarpeessa. Honeysuckle Rose, eli kuusama-ruusu-hoitoaine on ollut käytössäni ennen pakkausuudistusta pari vuotta aiemmin, jolloin pitkät hiukseni kuivine latvoineen tykkäsivät todella paljon tästä ihmeaineesta.Sittemmin rutikuivat latvani poistuivat hiusten mallinmuutoksen ja reippaan lyhentämisen myötä, mutta superkosteuttavalle ja siloittavalle hoitoaineelle on yhä käyttöä. Hiuslaatuni on paksuhko, taipuisa ja helposti kuivahtava, ja oikeanlainen hoitoaine onkin ratkaisevin osa hiusteni kunnon ylläpitämistä. 

Honeysuckle Rose-hoitoaine on suunnattu kuiville ja katkeileville hiuksille, ja se lupaa siloittaa ja tehdä hiuksista jälleen pehmoisat ja helposti kammattavat. Silikoniton hoitoaine sisältää todella paljon kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia; luomuarganöljyä, ruusunmarjaöljyä, aloeta, sheavoita, manteliöljyä... Lisäksi siinä on käytetty erinäisiä kukkauutteita. Tuoksu on luonnonkosmetiikkamaisen raikkaan kukkaisa, mutta ehdottomasti kuitenkin miellyttävä.


Vaikka koostumusta on taidettu muuttaa sitten viimekertaisen Honeysuckle-kokeiluni, purkki kätkee sisälleen yhä lähestulkoon täydellisen hoitoaineen. Kermaisa ja helmiäisenä hohtava aine jättää hiukset kosteutuiksi ja pehmoisen siloisiksi. Jo suihkussa poispesun aikana tuntee, että nyt on tulossa takkuvapaata ja sileää jälkeä. En tunnista myöskään hoitaineesta liiallista latistavuutta, ja hiukseni ovat hoidon jälkeen aina myös hyvin ilmavan tuntuiset. En kuitenkaan suosittele lintsaamaan ohjeistetusta parin-kolmen minuutin vaikutusajasta ennen poispesua, sillä aivan pikahoitoaineena kuusama-ruusu ei pääse oikeuksiinsa. Hoitoaine tekee siis kohdallani hyvinkin sen mitä lupaa, ja hiukset ovat myös vähän kiiltävämmät tämän ylellisyysaineen käsittelyn jälkeen. Miinukseksi en oikein keksi muuta kuin sen, että ennen purkin ravistamista tuoksusta voi haistaa miedon alkoholin.

Jos olet ehkä ajatellut että luonnonkosmetiikan hoitoaineet ovat vähän sitä sun tätä, suosittelen tehokkaasti hoitavaa Aubreyn Honeysuckle Rosea. Myös esimerkiksi Beauty Highlightsin Mia yllättyi positiivisesti tätä testatessaan. Sen sijaan saman sarjan shampoota en ole testannut, ja siitä olenkin lukenut enemmän "ihan ok"-arvosteluja.

Täysihintaisena hoitoaine maksaa 18 €, ja sarjaa myy esimerkiksi Waku Organics* ja Hyvinvoinnin Tavaratalo.*

Onko sinulla Aubrey Organics-kokemuksia? :)


Edit: linkkejä korjattu toimiviksi. *Sisältää affiliate-linkkejä. 

Edit 2017: Aubrey Organics on sittemmin jättäytynyt pois Leaping Bunny-sertifikaatista, eläinkokeettomuuden vakuutena on yrityksen oma lupaus ja Peta-sertifikaatti.

Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^