Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Lily Lolo BB Cream | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Lily Lolo BB Cream

Lily Lolon uusi BB-voide on hyviä uutisia sinulle, joka etsit vegaanista, kosteuttavaa, puolipeittävää ja edullista BB-voidetta.

Mineraalimeikeistään tunnetun Lily Lolon BB-voide jäi kutkuttamaan kesällä kokeilemani testerikoon perusteella, sillä kevyesti sävyttävä voide vaikutti sekä tarpeeksi vaalealta että kevyeltä. Hankinkin sittemmin BB-voiteen täysikokoisena 40 ml:n tuubina, ja seuraavaksi kertaan aiheesta pikakommentit.

*mainoslinkki
Lily Lolo BB-voide

Lily Lolon BB voide testissä


BB-voide lyhyesti

 • Fair-sävy on tarpeeksi vaalea (iholle, joka käyttää China Doll-mineraalimeikkipohjaa)
 • Lopputulos on luonnollinen, ei pakkelinen
 • Meikkivoide heijastaa valoa ja on kuulas 
 • Mattapintaisemman lookin saa, kun kokonaisuuden  viimeistelee mineraalipuuterilla
 • Sisältää kosteuttavia ainesosia 
 • On puolipeittävä 
 • Vegaanista luonnonkosmetiikkaaPlussa numero  yksi: Fair-sävy on tarpeeksi vaalea! Ensimmäinen jännityksen aihe uusissa meikkivoiteissa on tietenkin se että sävy on liian tumma. Näin ei voi sanoa sävykartan vaaleimmasta Fair-sävystä, joka näyttää yksistään jopa liian kalpealta vielä kesän jäljiltä päivettyneellä iholla, jolle useimmiten omin sävy on saman merkin mineraalimeikkipohjista toisiksi vaalein, China Doll (tai tällä hetkellä se olisi Blondie).

Sävyä voi vielä tasoittaa astetta tummella voiteen päälle laitettavalla puuterilla (eli ZAOn Mineral Silkillä), joten ensimmäisen seulan läpäistyään tarkastelen seuraavaksi sitä, miltä voide sitten näyttää nassulla. En pidä jankkisista, paksuista meikkivoiteista tai superkiiltävästä pinnasta, ja näitäkään pelkojani Lily Lolon BB-voide ei ole onneksi buustannut. BB-voiteelta tuleekin odotettua kevyttä ihonsävyn tasoitusta ja enemmän "meikitöntä" jälkeä.

 Iho on jäänyt sopivasti kuulaaksi BB-voiteen jäljiltä, joka ei lupaile mattapintaisuutta, vaan juuri tätä radiant - tulosta. Päälle sipaistu mineraalipuuteri ei ole myöskään syönyt lopputulosta täysin mataksi. BB-voide saa kuitenkin vähän soraääntä levittyvyytensä vuoksi. Mutta ei ylitsepääsemätöntä. Koostumus ei ole öljytön, ja voide on riittävän juoksevaa, mutta kasvoille levitettäessä ei kannata jäädä tuumailemaan, sillä voide jämähtää helposti iholle ilman tarkkaa levitystä. Olen levittänyt voidetta sormin, joten voi toki olla että jollain välineellä levitys on helpompaa, mutta en ole sellaisia tottunut käyttämään. Pumppupullon pumppuosa on lisäksi hieman jäykkä.

Kasvoille on riittänyt yksi tai kaksi pumppausta voidetta, jota en suosittele edes kokeilumielessä "kerrostamaan", sillä ainakin itselläni tämä kokeilu on tuonut epätasaisemman jäljen. Olen kuullut että tämä ongelma on myös joissain luonnonkosmetiikan meikkivoiteissa.  Tämä silikoniton ja paljon kosteuttavia kasviöljyjä sisältävä versio on ilmeisesti myös näille jotain sukua. Levitystekniikan kokeilujen jälkeen  voide on kuitenkin löytänyt kasvoilleni useamman kerran, ja etenkin ilmojen viiletessä kosteuttavampi meikkipohja on hyödyllinen.BB-voide maksaa noin 18-22 euroa jälleenmyyjästä riippuen. Hankin omani Biodellystä, ja sitä on myynnissä myös monessa muussa luonnonkosmetiikan verkkokaupassa.

Lily Lolon BB-voiteen ostopaikkoja:

*House of Organic (myös näytekokoja)

*BiodellyYlempänä kädellä voidetta reippaammin levitettynä sävyn erottumisen vuoksi, ja sen alla isommin häivytettynä.


Kommentit

 1. Moi! :) Haluisin niin käyttää vegaanista meikkivoidetta mutta kun olen jo pari kertaa onnistunut hankkimaan liian keltaisia sävyjä, niin täytyy kysyä että mihin tämä taittaa? Joissakin kuvissa näyttää kuin tämäkin vähän taittaisi keltaiseen, joissakin se on aika neutraalin oloinen. Enkä enää uskalla uhrata isoja rahasummia siihen että petyn taas... :D Kiitos jo etukäteen vastauksestasi! Tämä blogi oli mulle uusi mutta miellyttävä löytö, kun tässä yritän pikkuhiljaa muuttaa kosmetiikkavarastoni vegaanisiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi kommentista! ^_^ Syynäsin tätä sävyä vielä tarkemmin. :) Kyllä sanoisin että Fair on enemmän neutraalin oloinen selkeän kuin keltapohjainen! Mutta jos sävystä etsimällä etsii vivahteita, se on _hieman_ enemmän keltapohjainen silmääni kuin punapohjainen. Sävy on kuitenkin mielestäni aika universaali ja omalla ihollani neutraali.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^