Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Lokakuun loppuneet '15 | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Lokakuun loppuneet '15

Lokakuuta on enää pari hassua hetkeä jäljellä, ja jälleen olisi aika tarkastella kuukauden kosmetiikan jätekuormaa! Lähestyvän marraskuun huomaa muuten viimeistään siitä, että blogikuvia ei niin vain napsitakaan enää ilta-aikaan luonnonvalossa noin vain...

Faith In Naturen Pineapple & Lime-shampoo oli oikein kelpo rasvoittuvallekin hiuspohjalle, mutta olisin arvostanut hieman enemmän riittoisuutta. Purkki ei lennä roskiin, vaan jemmaan sen, sillä esimerkiksi Ekolossa on sille täyttömahdollisuus.

Giovannin Smooth as Silk-hoitoaine oli taas kuivien hiusten suosikki, todella tehokas hiusten elvyttäjä. En oikein pidä Giovannin purkkien kulmikkaasta ergonomiasta, mutta muutoin aine jätti hiukset todellakin smooth as silkiksi. Giovannia löytyy muuten Suomestakin, Heluna Shopista.
Lifehairin Bio Rich-putsari toimi hyvin silmämeikkin putsaajana, vaikka vaahto onkin alun perin tarkoitettu kasvoille. Blogiin on muuten tulossa lähiaikoina lisää Lifehair-arvioita - vai sanoisinko Lh Beauty-arvioita, sillä merkin brändi on nimetty uudelleen.  

Acure Organiscin puhdistugeeli oli niin ikään kelpo putsari, joskin loppuvaiheessa tuoksu alkoi vähän kuvottamaan jostain syystä, joten tämä jäi kertakokeiluksi.Juice Beautyn purkkejakin on vilahdellut blogissa jo aiemmin. Näytekokoinen CC-voide oli sopivaa sävyä, mutta turhan liukas ja sopimaton yhtään kiiltoon taipuvaiselle iholle. Puhdistavan ja ärtyvää ihoa hoitavan Blemish Clearing-seerumin tarkempi arvio löytyy täältä.Ja sokerina pohjalla pari lootan pohjalle pyörinyttä ripsaria, joita en ole saanut aikaiseksi heittää pois. Sinisessä pakkauksessa oleva The Body Shopin Big&Curvy Waterproof oli ehkä järkyttävin maskara ikinä: ripsissä se näytti kyllä hyvältä, mutta ei meinannut poistua niistä millään. Tämä jäikin harmillisesti käyttämättä, sillä yksi jynssäysoperaatio punoittavine silmineen oli tarpeeksi. Tätä todella vedenkestävää ripsaria ei muuten edes Suomen Body Shopeista löydy, joten sen välttely on aika helppoa.

Urban Decayn Lush Lash oli puolestaan toinen ääripää: varisematon, selkeästi volymisoiva, erotteleva ja kaikin puolin järkevä vegaaninen ripsari. Kuitenkin heti kun olin löytänyt tämän ihmeripsarin, sen valmistus lopetettiin. Hylsy oli varmaan jäänyt nostalgian vuoksi jemmaan...


Kommentit

 1. Hyvä saldo loppuneista. Osaisitko suositella hyvää nestemäistä meikkivoidetta, mielellään luonnonkosmetiikan puolelta :) Hakusessa on ollut jo pidemmän aikaa ja en uskalla lähteä ostelemaan ihan satunnaisesti kalliimpaa, jos on susihuonoa kamaa ja näiden asioiden kanssa olen todella surkea.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, täytyy sanoa että aika vähän tulee käytettyä nestemäisiä meikkivoiteita. Tällä hetkellä mulla on vain Lily Lolon BB. Olisikohan ZAOlla sulle sopivia meikkivoiteita? Hyviä arvosteluja olen niistä ainakin lukenut.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^