Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Sivellinsuosikit 2.0 | vegaaniset siveltimet | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Sivellinsuosikit 2.0 | vegaaniset siveltimet

 *sisältää mainoslinkkejä

Mineraalimeikkien uskollisena ystävänä olen innostunut laadukkaiden synteettisten siveltimien maailmasta, joiden saatavuus onkin ollut reippaasti kasvamaan päin. Kokosin muutaman viime aikoina eniten käyttämäni siveltimen, ja jälleen tässä blogissa satelee pisteitä tuttujen mineraalimeikkivalmistajien laariin.

Kauneusmessuilta ostamani Everyday Mineralsin Flat Top on perinteisistä kabukeista poiketen tasapäinen mineraalimeikkipohjan levitykseen tarkoitettu kompakti sivellin. Vaikka sivellinosa (tai varsikaan) ei ole järin massiivinen, Flat Topilla on saanut kätevästi hyvin peittävänkin lopputuloksen. Tekniikkaa piti ensin hieman hioa, sillä tasapäistä ei varsinaisesti voi pyöritellä yhtä sutjakkaasti kuin kabukeja. Lyhyillä vedoilla mineraalit saa hyvin "työnnettyä" ihoon ilman pölisevää puuteripilveä. Nopeasti muotoonsa palautuva harjas on pehmeä, mutta ei kaikista kokeilemistani pehmein, ja ehkä muotonsakin vuoksi tasapäinen sivellin ei voi olla täysin "pumpulinen".

Edit: toimimattomia linkkejä korjattu.


Suosikkisiveltimet 2.0 - vegaaniset siveltimet 


Söpö ja pieni Baby Flat Top-sivellin tuli aikoinaan aiemman Everyday Mineralsin tilauksen kylkiäisenä. Nimensä mukaisesti sivellin on miniversio tasapäisestä siveltimestä. Vaikka pikkuruinen koko huvitti aluksi, beibisivellin on ollut kätevä treenikassissa mukana, ja se ajaa asiansa myös mineraalipohjan levityksessä.

 Iso sivellin vie voiton kätevyyden ja ajankäytön suhteen, mutta miniversiolla olen saanut työstettyä tarkemmat alueet, kuten nenänpielet. Molemmissa EDM:n siveltimissä pari karvaa sojottaa muita pidempänä, mutta tästä on ollut lähinnä kosmeettista haittaa tarkkasilmäiselle, sillä karvat ovat pysyneet tiukasti kiinni siveltimessä ilman varisemista. Everyday Mineralsia saa nykyään jo ihan Suomestakin, merkin omasta nettikaupasta, jonka valikoimassa on jo parisenkymmentä sivellintä sekä kasvoille että silmille. Kokemukset muistakin EDM:n siveltimistä kiinnostaisivat, huikkaathan kommentteihin, jos sinulla niitä on! :)


Lily Lolon Powder Brush*-puuterisivellintä olen käyttänyt viimeistelemään mineraalimeikkipohjan kevyellä viimeistelypuuterin sipauksella (joka niin ikään on EDM:n), tai kiinnittämään nestemäisen meikkivoiteen puuterilla. Siinä missä tasapäiset siveltimet ovat kyllä pehmeitä ja miellyttäviä, tämä  on puolestaan hyvinkin pumpulin pehmeä-sarjaa. Pitkävartinen ja melko isokokoinen suti on ollut aivan eri luokkaa kuin Ecotoolsin pienet puuterisiveltimet, ja tällä isommalla huiskulla olen saanut helpommin tasaisemman jäljen. Pehmoisen taipuisat harjakset palautuvat muotoonsa hyvin, ja pesun jälkeen sivellin vie kuivumisaikaa jopa kaksi päivää.
Silmämeikkisiveltimistä käteen tarttuu useimmiten Lily Lolon kolmikko.Lolon *kaksipäinen kulmasivellin (kuvassa ylimpänä) on löytänyt paikkansa kätevänä ripsiharjana. Toisen pään kulmavärin levityspää on päässyt jopa hieman leviämään, mutta alunperin kulmaharjaksi suunniteltu ripsivärimäinen harjasosa on puolestaan ollut kätevä ripsivärikökköjen selvittäjä. Kulmavärin levitysosio on viistoinen ja jäykähkö, ja leviämisestään huolimatta sekin toimiva.

*Luomivärisivellin (kuvassa keskellä) on puolestaan ällistyttävän monikäyttöinen. Pitkävartinen sivellin on muotonsa puolesta toiminut niin värien levityksessä, häivytyksessä kuin kulmaluulle highlight-sävyn sipaisussakin. Jos pitäisi valita autiolle saarelle mukaan yksi silmämeikkisivellin (kyllä, todentuntuinen skenaario ;D), se olisi tämä.

*Eyeliner-siveltimen (ylläolevassa kuvassa alimpana) ohut pää on todella kätevä ja tarkka niin luomivärirajausta, geelilineria kuin mineraalirajausvärejä käytettäessä. Toisen pään smudge-häivytysosio ei ole ollut niin paljoa käytössä, mutta sillä saa hyvin pehmennettyä rajauksen linjaa.
Kuvissa näkyvät kulma -ja rajaussiveltimien molemmat päät (keskellä luomivärisivellin, ylhäällä kulmasivellin ja alhaalla rajaussivellin). Ja tuttuun tapaan mainittakoon vielä, että Lily Loloni hankin useimmiten *Biodellystä.Kommentit

 1. Ja taas lisää himotuksia...:D
  Autionsaarenluomivärisivellin kuulostaa hyvälle, kuten myös smudge sivellin. Itsellä on Ecotoolsin kaksipäiset siveltimet enkä oikein ymmärrä miten olen tullut toimeen ilman niitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ole hyvä vain. ;) Hyviin siveltimiin kannattaakin satsata, itse kitkuttelin harmillisen pitkään nysillä luomivärisiveltimillä (ja sitä ennen applikaattoreilla... :D).

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^