Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Everyday Minerals Cat Eye Collection | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Everyday Minerals Cat Eye Collection


Joulu on usein mielenkiintoista aikaa kosmetiikkahamsterille, sillä keskitalven juhlakauden lähestyessä markkinoille pukataan paljon uusia ja jännittäviä kokoelmia. Everyday Mineralsin kissakuosinen uutuuspaketti Cat Eye Collection sisältää kaksi neutraalinsävyistä irtoluomiväriä, mustan rajausvärin sekä pienen silmämeikkisiveltimen. Ja lisäksi kannessa on kissoja, joten markkinointipuolen ihmiset ovat selkeästi asiansa osaavia...! ;)


La collection cate eyen luomivärit ovat hyvin shimmerisiä, joka taitaakin olla poikkeuksellista nykyisen EDM:n luomivärivalikoiman parissa. Luomivärit ovat myös hyvin pigmenttirikkaita ja sulavasti levittyä ja blendaantuvia, joskin ilman luomenpohjustajaa luomivärit tuppaavat varisemaan minulla melko herkästi. Varsinkin vaalea Illuminator-sävy on reippaasti shimmerinen, mutta kokonaisuudessaan jälki on mattaisampi mitä odotin. Jauhemainen, veden kanssa sekoitettava mattamusta Walking After Midnight-rajausväri levittyy kätevästi setin pienellä kaksipäisellä siveltimellä, ja on jauhemaisuudestaan huolimatta helppokäyttöinen.Tein setillä tyylilleni uskollisesti hyvin toimistokelpoisen lookin, mutta halutessa varsinkin tummempi luomivärisävy In the garden on hyvin kerrostettavissa tummemmaksi. Omien silmäkuvien laittaminen blogiin on vähän kuumottavaa, sillä huomaan kuvistani pienimmätkin parannusehdotukset... Vaalean Illuminator-sävyn shimmerisyys ei erotu järin hyvin kuvasta, jossa häivitysjälkeä söi myös kirkkaan valon alla kuvaaminen.  Kehityskelpoisesta kuvaamisjäljestä huolimatta pidän kokonaisuudesta ja pigmenttiset, helposti mukana kulkevat luomivärit ovatkin tervetulleita kokoelmaani. 
Hankin kissapaketin Everyday Mineralsin nettikaupasta, jossa se tosin näkyy olevan tällä hetkellä loppunut varastosta (ehkä mustan perjantain tarjoukset iskivät...). Tilauksiin saa valita maksutta viisi näytekokoista tuotetta, ja klikkailinkin viimeksi mukaan muutaman meikkipohja- ja poskipunanäytteen. 

Kommentit

 1. Itse tartuin tilaisuuteen, kun vegaanikirppiksen fb: ryhmässä myytiin kaksi poskipunaa ja luomiväri erittäin edullisesti. En joutunut katumaan, kaikissa todella kivasti pikmenttiä ja yllättävänkin helppokäyttöisiä (olen mineraalimeikkien kanssa vielä aika pihalla..) Meikkaus vinkkejä otetaan siis vastaan, miten olisi tutoriaali todella huonoille meikkaajille?

  Ostin muuten vihdoinkin sen flow:n mineraalimeikkipuuterin kun kävin Tampereella ja ruohonjuuressa. Ensimmäisessä kokeilussa en uskaltanut vissiinkään laittaa tarpeeksi vaan pihtailin ehkä liiankin paljon, joka näkyi tuloksessa. Noh harjoitus tekee mestarin!

  Mukavaa sunnuntaita sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sun "meikkiprojektin" etenemisestä! Itse olen valitettavasti aika käsi vielä tutoriaalien kanssa, joten ohjaisin sinut ehkä googleen ensimmäisenä :'D Mineraalimeikkien kanssa hyvät siveltimet niin silmille kuin kasvoillekin ovat avainasemassa, ja meikkipuuterin kerrostaminen on myös olennaista. Eli tarvittaessa monta ohutta kerrosta kasvoille, niin tulos saattaapi muuttua jo toisenlaiseksi. :)

   Poista
 2. Mulla alkaa taas mineraalimeikkihuuma nousta usean vuoden tauon jälkeen. Everyday Mineralsilta mulla on vakkarikäytössä ainakin Mint korjausväri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mineraalimeikkihuuma on paras huuma. ;) Etenkin luomivärien kohdalla olen huomannut niiden ylivertaisuuden.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^