Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kosteuttava talvihuulipuna | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kosteuttava talvihuulipuna

Beauty Without Cruelty on 1960-luvulla perustettu vegaanisen ja eläinkokeettoman kosmetiikan pioneeri, ja merkki taitaakin nauttia jonkinsorttista kulttimainetta vegaanipiireissä. Sekä Leaping Bunny-sertifioitu että vegaanikukkalogolla varustettu valmistaja ei ainakaan värikosmetiikkavalikoimansa kanssa hötkyile, vaan porskuttaa eteenpäin tutulla ja turvallisella valikoimallaan. Luottotuotteista puhuttaessa oma Beauty Without Crueltyn "turvatuotteeni" on Natural Infusion-huulipuna sävyssä Paprika. Merkin sivuilla sävyn kuvaus on ruskea terrakotta, vapaasti suomennettuna "matta jossa on hieman myös shimmeriä". Eli ei aivan paprika, mutta itse kyllä sanoisin että enemmänkin punainen terrakotta. Ja puna tosiaan sisältää myös shimmeriä - pienenpieniä glittermäisiä hippusia, jotka huomaa kunnolla vain lähempää tarkasteltaessa.

Vaikka yleensä en ole kallellaan lämpimiin huulipunasävyihin, Paprika on tähän aikaan vuodesta mukavan jouluinen ja muutoinkin omilla huulillani tyylikästä neutraalia lähentelevä. Syy miksi eniten olen tykästynyt punaan on se, että se on aivan uskomattoman kosteuttava huulipunaksi. Yleensä olen tyytyväinen jos huulipuna pysyy huulilla niitä enempää kuivattamatta, mutta huulirasvamaista kosteutustehoa harvemmin tulee odotettua. BWC:n punassa on kosteuttavaa jojobaa nettisivujen mukaan jopa 40 %, joka selittänee kosteustehojen hoitavaa vaikutusta - tämä kun on auttanut myös rohtumaisillan oleviin huuliin. Huulipuna levittyy myös hyvin pehmeästi ja tasaisesti, ja ihmettelenkin, miksi en ole kahminut muitakin sävyjä Paprikan kaveriksi.Plussaa saa myös pakkauksen laadukkuus: hylsyn kyljessä olevat joutsenaiheset kuvioinnit eivät ole liikahtaneetkaan, vaikka olen pyöritellyt huulipunaa mukana meikkipussin pohjalla. Esimerkiksi Barefaced beautyn meikkipuutereissa harmittaa se, että kylkien tekstit kuluvat pois hyvin nopeasti.


Suomessa Beauty Without Crueltyn meikkejä voi ostaa Heluna Shopista. Beauty Without Crueltyn tarjoamat sävykuvat ovat kyllä aika kehnoja, mutta esimerkiksi huulipunien sävyt näkee parhaiten merkin jenkkisivustolta.

Kommentit

  1. Kiitos sun blogista, seuraan heti! On pitänyt ostaa vegaanisia huulipunia mutta nytkun täällä on linkit suoraan ja hyvät kuvat niin jo helpottaa ostopäätöstä! Lähti tilaus tästä Paprikasta ja parista Milanin huulipunasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista ja tervetuloa lukijaksi - lisää värikosmetiikkajuttuja on luvassa. :)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^