Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kynsilakkatuunaus | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kynsilakkatuunaus

Olen blogissa hehkuttanut jo muutamaan otteeseen luonnonkosmetiikkamerkki ZAOn meikkejä ja ollut hyvin tyytyväinen merkin värikosmetiikkaan. Kuitenkin uusin ZAO-tuttavuuteni, kynsilakka, ei ole täysin 5/5 - tuote, mutta koska luumulakka on niin kivan värinen, olen kokeillut hieman tuunailla sitä. 

ZAOn Plum-kynsilakka ei ole mitenkään läpeensä huono, olenhan toki käyttänytkin sitä muutaman kerran, mutta sen levittyminen kynnelle voisi olla tasaisempaa. Olen kokeillut sävyä eri aluslakkojen kanssa ja ilmankin, ja odotellut kerrosten kuivumista ja sutinut niitä eri tavoilla, mutta silti väri jää kynnelle hieman epätasaisesti.

En tiedä onko vika kynsissäni vai lakassa, mutta oikeastaan kaikki muutkin vähemmän myrkylliset 5-free-kynsilakat ovat asettuneet kynnelle sujuvasti. Voi toki myös olla, että kynteni ovat liian epätasaiset ja liuskoittumisesta toipuvat jotta juuri ZAOn lakat toimisivat niissä täydellisesti. Pieni sivellin oli myös aika haastava käyttää, mutta se voi taas johtua aivan hyvin vain omasta tumpeloinnistani. Varoin myös lakatessa tarkoituksella vähän enemmän kynsinauhojani.
En sitten tiedä olenko ainut joka tosielämässä huomaa lakan epätasaisuuden, ja varsinkin kirkkaan lampun alla kuvatessa se erottui selkeästi. Halusin kuitenkin antaa ZAOlle vielä mahdollisuuden, ja otin apuun Color Clubin glitterlakan, joka vei huomiota epätasaisesta pohjasta. Erikoisempi mosaiikkilakka Love you to pieces oli vähän hieman jännittävämpi kuin perusglitter, ja valkoiset, siniset ja haalean violetit palleroiset sopivatkin hyvin tumman lakan päälle.


Lopputulos onkin sitten ihan mukiinmenevä, vai onko? ;) Onko muillakin kokemuksia ZAOn lakoista? Vai olikohan kappaleeni vain jokin maanantaiversio... ZAOn kynnenkovettaja-aluslakka nail harderner on muuten puolestaan ollut taas aivan moitteeton tuote.


ZAOn lakkoja saa esimerkiksi Kauneudella-kaupasta, ja Color Clubin lakka on hankittu alennuskokoelmasta Cesar's Shopista. Aluslakkana käytin 100 % Puren Horsetail Basecoatia.
Edit 2017: Color Club on sittemmin jättäytynyt pois Leaping Bunny-sertifikaatista, eläinkokeettomuuden vakuutena on Petan sertifikaatti.

Kommentit

 1. Lopputulos on oikeinki nätti minun mielestäni. Ite peitän epätasaisuudet just glitterillä tai jollain muulla koristuksella.

  VastaaPoista
 2. Glitter-keino on kyllä aika hyvä, kun en mä halua kaikista lakoista luopuakaan. :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on sama ongelma Formula X:n kynsilakkojen kanssa, ne ovat jotenkin niin pigmenttisiä, että siitä jää ilkeät raidalliset kaistaleet levittäessä. Mä olen huomannut saavani epätasaisuuden pois antamalla lakan kuivua ihan pienen hetken ja levittämällä päälle samantien top coatin. Se siloittaa lopputulosta kunhan värilakka on vielä hiukan kostea. Voisikos toimia näillekin lakoille? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyypä ensi kerralla ehdottomasti kokeilla! Lakatessa kiinnitin eniten huomiota siihen että kerrokset ehtivät kuivua ennen seuraavan lisäämistä.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^