Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Lauantain makeupit | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Lauantain makeupit

Aikaisina arkiaamuina en kerkeä jäädä juuri ehostautumaan saatika kuvailemaan tuotoksiani, joten eilisen lauantain meikkailut olivat paremmin dokumentoitavissa. Halusin myös kasata käyttämäni meikit mielenkiinnosta ja katsoa, millainen röykkiö niitä kasvaakaan silloin kun aikaakin on enemmän. Vaikka ihan kaikkea en kuvannutkaan, luvassa on siis taas outoja jauhepurkkeja ja vähän nuhjaantuneita pakkauksia!

Edit: vanhentuneita linkkejä korjattu.

Silmämeikin jujuna oli Concrete Mineralsin pinkki-laventeli mineraaliluomiväri Angel Dust. Sävy on paljon hienompi mitä kameraan saan tallennettua, sillä väri taittaa hienosti kylmään sinivihreään.  Meikkini oli taas vähän nynnyosastoa, mutta kyllähän pinkki vivahde tuo kivasti väriä kasvoille.

Luomet pohjustin Milanin primerilla ja rajauksen tein Couleur Caramelin nestemäisellä luumunsävyisellä Plum-eyelinerillä (ylemmässä kuvassa). Rasvoittuvista luomistani ja tästä vesipohjaisesta eyelinerista ei ehkä tule parhaita ystävyksiä, mutta se ajaa asiansa ihan hyvin ei-sateisina päivinä.Lily Lolon Laid Bare-paletti on ollut viime aikoina tehokäytössä, kuten nuhjuisesta ulkoasusta näkyykin. Käytin paletin kahta vaaleinta ja käytetyintä sävyä häivytyksiin ja alaluomelle ulkonurkan varjostuksiin, sekä toisen reunan tummanharmaata ulkonurkan varjostukseen. Ripsiväri on Forever Livingin Volumizing Mascara. Kuvaamatta jäi valkoinen sisärajauskynä, kulmakynä sekä silmänalusille levitetty Lily Lolon duo-peiteaine.Ja sitten vielä kasvoille uponneet aineet. Lily Lolon BB-voide tasoitti ensiksi ihonsävyä, ja Everyday Mineralsin  peiteaineella (alimmassa kuvassa) peitin pari näppyä. Molemmat sävyä Fair. Barefaced Beautyn mineraalipuuteri sävyssä Innocent puolestaan toi lisää peittoa, kiinnitti meikkivoiteen ja jätti jäljen peittävämmin puuteroiduksi. Merkki on uudistanut pakkauksiaan, ja uusissa purkeissa onkin vihdoin myös kätevä shifter-kansi.

Ainoa tällä hetkellä käytössäni oleva poskipuna on niin ikään Lolon mineraaliposkipuna, sävyssä Cherry Blossom. Kamera heitti sävyn melko kirkkaan oranssiksi, oikeasti tällä hennon shimmerisellä pinkki-persikka-sävyllä on vaikea saada pelleposkia.
Kuvasin kaikki Everyday Mineralsin puuterit samassa kuvassa, vaikka se vähän rikkoo järjestystä. Kauneusmessujen löytö, vihreätekstinen Matte Base-meikkipohja Golden Ivory on kuin onkin asteen tai pari liian tumma pohjameikiksi, mutta aurinkopuuterina se sitten toimiikin paremmin kuin usein ankarasti liian tummat oikeat bronzerit. 

Sinitekstisessä purnukassa on puolestaan viimeistelypuuteri, joka kuulostaa kyllä jo vähintäänkin hifiltä, mutta on kiireisen meikkaajan hyvä kaveri. Aivan viimeisenä koko meikkipohjan päälle kevyesti levitettynä puuteri nimittäin auttaa pitämään meikin pidempään paikoillaan ja kasvot mattaisena. Puuterin sisältämä maissitärkkelys toimii vienosti kiiltoa imevänä, ja puuteri säästää iltapäivän nenäkiillon puuteroinneilta. Finishing Dust on ostettu ajat sitten Iherbistä, en ole varma onko tätä samaa sävyä nykyään merkin suomalaisessa nettikaupassa. Ja kuvan pienin purkki on tosiaan ylempänä mainittu peiteaine, sekin aikoinaan Iherbistä hankittu.
 Oliko joukossa tuttuja tuotteita? Vaikuttaako pakkelimäärä käsittämättömältä vai aivan normaalilta? :D 

Arkisin nopeimmillani teen meikin mineraalipuuterilla, peiteaineella ja ripsivärillä, joten listaus vaikuttaa hämmentävän pitkältä itsellenikin, vaikka sitä ei meikatessa huomaakaan.


*Couleur Caramel-eyeliner on saatu blogin kautta. Edit: merkki on poistettu sittemmin Animalian listalta / Leaping Bunny-listalta, joten eläinkokeettomuuden varmistamiseksi on hyvä tehdä vielä taustatyötä.

Kommentit

 1. Oih, Concrete Mineralsin luomarit jäivät heti ostoslistalle tutkailtuani linkin, siellä oli niin kauniita sävyjä, että onhan sitä pakko laittaa tilausta jo tänään :) Lily Lolostakin olen kuullut pelkkää hyvää, mutta mietin aina mineraalimeikkien sopivuutta omalle iholle. Se kuivuu niin helposti ja kaikki edelliset mineraalimeikit ovat tuoneet sitä kuivuutta vielä enemmän esille... :( Osaatko sanoa tekeekö Lily Lolon tuotteet samaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Concrete Minerals on kyllä tosi mielenkiintoinen, itsekin himoitsen jo vähän lisää niitä (tilasin omani ruotsalaisesta vegaanikosmetiikkakaupasta Kissed By Ecosta s-postitse..). Olen käyttänyt usean vuoden ajan pintakuivalle iholleni Lily Loloa ja iho ei ole kuivunut puuterin takia, toki hyvä kosteusvoide täytyy olla. Voisikohan myös toimia Everyday Mineralsin jojoba-pohja? Siihenhän on lisätty kosteutukseksi jojobaa, jota ei kovin usein mineraalipuutereissa yleensä käytetä.

   Poista
 2. Jes, tuo jojoba kuulostaa erinomaiselta vaihtoehdolta! Tutkailin juuri Everyday Mineralsin sivuja ja jäljelle jää enää etsiä oma sävy :) Kiitos vinkistä, toivottavasti tämä toimii, sillä iho ei kestä enää paksua meikkipohjaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tosiaan jojoba toimii, itselläni ei siis ole juuri siitä kokemusta! Mä olen useimmiten valinnut uusien meikkipohjien sävyt vaan kysymällä asiakaspalvelusta, mikä vastaisi tätä nykyisin käyttämääni meikkivoidetta x. :D

   Poista
 3. Aivan ihanan sävyinen tuo luomiväri!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^