Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Marraskuun loppuneet '15 | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Marraskuun loppuneet '15

Marraskuun viimeisiä hetkiä viedään, ja joulukuun aloitan taas muutamaa kosmetiikkapurkkia sekä yhtä kehnolaatuista sivellintä köyhempänä.


Käytän huulirasvoista oikeastaan vain Crazy Rumorsia ja Hurrawia. Crazy Rumorsin Lemonade oli mukavan sitruksinen, ja Hurrawin kirsikkavoide palveli niin ikään kosteuttavana ja hennosti sävyttävänä voiteena. Hurrawin saapuminen Suomeen on myös helpottanut vegaanin huulirasvaostoksia huomattavasti, sillä nykyään ei tarvitse lähteä enää Sokosta kauemmaksi."Luonnonkosmetiikan Pirkkaa" eli Urtekramia tuli myös tyhjennettyä tässä kuussa, tällä kertaa onneksi ilman hometta (kuten viime kuussa kävi). Ruusuntuoksuinen suihkugeeli olisi voinut olla mielestäni suihkugeeliksi vielä vähän raikkaamman tuoksuinen. Kuitenkin aine oli jälleen taattua hyvää peruskamaa Urtekramilta, eikä se ollut myöskään kuivattava.Juice Beautyn kipristelevän poltteleva Blemish Clearing-kuorintasijoitus kohtasi myös loppunsa marraskuussa. Tarkemmin kirjoitin tästä aineesta täällä, ja jään haaveilemaan paksumman lompakon ohella myös Juice Beautyn Full Strenght-kuorinnasta.Luonnonkosmetiikkamerkki 100 % Puren tuotteet yllättivät todella positiivisesti. Näistä en kerennyt tarkempaa arviota kirjoittaa, mutta Coffee Cherry -kasvovoide oli mukavan täyteläinen, ja ensimmäisenä ainesosana olikin veden sijasta aloe vera. Voide olikin enemmän cream kuin vain moisturiser. Sitruksinen vartalovoide imeytyi myös todella nopeasti ja jätti mukavan sitruksen tuoksun leijailemaan hetkeksi. Leikkasin kuvauksen jälkeen vielä purkin auki ja kaavin loputkin voiteet purkista ulos.


Ja voihan Ecotoolsin pehmeä peiteainesivellin, joka niin ikään "loppui". Harjakset alkoivat irtoilla tukkoina, eikä peiteaineen levittämisestä tullut tietenkään mitään. Muodoltaan tämä olisi ollut juuri nappivalinta mineraalimeikille, mutta sivellin olikin lopulta aika onneton. Luotan siis tästä eteenpäin Lily Lolon peiteainesiveltimeen.

Kommentit

 1. Pohdin tuon hurrawin sävyttävän ostamista, mutta en ollut varma oliko tuo toinen niistä ja jätin ostamatta. Harmi, olen kaivannut jo pidempään kunnolla kosteuttavaa ja hieman sävyttävää huulirasvaa. Normaaleja huulirasvoja meiltä löytyy kymmenkunta pyörimässä eri takkien taskuissa ja laukuissa :D Tykkään tosi paljon näistä loppuneet tuotteet postauksista enkä oikein tiedä miksi :) Mukavaa alkanutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurraweja löytyy onneksi nykyään jo monista kaupoista, ehkä ensi kerralla sitten? :) Ja kiitos, mukavaa viikkoa myös sinulle! :)

   Poista
 2. Oh no, Ecotoolsin sivellin! Miten olet käyttänyt tuota -kiinteillä meikkivoiteilla? Mulla on toi sama, mutta käytän sitä melko harvoin. Pari kertaa olen laittanut peiteaineen näpyille ja haihduttanut tolla selkeät reunat. Ja mineraalimeikkiä ja Zuiin kukkaismeikkipuuteria olen levittänyt sillä erikseen näppyjen päälle. Auts, tekee pahaa nähdä tuollainen kohtalo siveltimellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Käytin sitä mineraalipeiteaineella, johon se oli juuri täydellinen koska häivytys oli niin helppoa.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^