Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Ruusuinen meikinalusvoide: Neal's Yard Remedies | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Ruusuinen meikinalusvoide: Neal's Yard Remedies

Sopivan päivävoiteen löytäminen on jostain syystä aina hienoinen haaste. Sopivan kevyen mutta kosteuttavan, ja toki eettisen ja mielellään myös luonnonkosmetiikkaa olevan voiteen löytämistä ei myöskään välttämättä auta se, että hingun myös jatkuvasti uusien voiteiden kokeilua.

Juuri loppunutta 100% Puren kasvovoidesuosikkiani ei tällä hetkellä saa Suomesta, joten testivuoroon päätyi tällä kertaa Soil Association- luomusertifioitu kevyehkö, meikin alle suositeltu *Neal's Yard Remediesin Rehydrating Rose -voide.

Edit 2019: Lue uusimmat postaukseni Neal's Yard Remedies-kosmetiikasta linkin takaa.

 *sisältää mainoslinkkejä.
neals yard remedies kosteusvoide

Luonnonkosmetiikan meikinalusvoide: Neal's Yard Remedies


Ruusuöljyä -ja uutetta sisältävä Neal's Yard Remediesin Rehydrating Rose on suunnattu erityisesti normaalille ja kosteusköyhälle pintakuivalle iholle. Voide lupaa pehmentää ihoa ja hoitaa sen luonnollista hehkua (kosteutta?) nopeasti ja kevyesti imeytyen.

Ainesosalistan etupäästä löytyy  soija- ja auringonkukkaöljyjä sekä tulehdusta hillitsevää kehäkukkaa, ja voiteen hoitavuutta perustellaan myös antioksidanttipitoisuudella. Ruusu on hiipinyt viime aikoina osaksi ihonhoitoani ja ainesosalista näytti kokonaisuudessaan siltä, että satunnaisia epäpuhtauksia pukkaava ihoni saattaisi tykätä voiteesta. Voiteen luvataan soveltuvan myös herkälle iholle. Merkin nettisivujen ainesosainfo on muuten aika informatiivinen kasviperäisistä ihonhoitotuotteista kiinnostuneelle.

 Voide on toiminut lupaustensa mukaisesti erityisesti näppäränä meikinalusvoiteena. Koostumus on hyvin kevyt ja nopeasti imeytyvä, ja se ikään kuin sulaa ihoon jättämättä jankkista tai kiiltävää pintaa.

Olen kokeillut voidetta sekä nestemäisen meikkivoiteen että mineraalipohjan alle, ja molemmissa tapauksissa meikin levittämisessä ei ole ollut mitään ongelmia. Myös ihon pinta toki "pehmenee" levityksen jälkeen - mutta tämä on seikka jota yleensäkin odotan kaikilta kuivuuden karheuden vieviltä voiteilta. Neal's Yard Remediesin tuotteissa on käytetään paljon eteerisiä öljyjä ja kasviuutteeita, jonka huomaa myös voiteen yrttisestä kukkaistuoksusta.

Koostumus ei kuitenkaan ole aivan täysi kymppi, sillä heti levityksen jälkeen voide tuntuu välillä jopa liian kepeältä ja kiristävän tunteen jättävältä. Kuitenkin ainakaan vielä en ole huomannut käytön aikana ihon kunnon huononemista, ja varsinkin nestemäisen meikkipohjan alla voide on ajanut asiansa mallikkaasti.

Mikäli esim. kovia kuivattavia pakkasia ilmaantuu, voi olla tarpeellista tarkastella tuhdimpaa kosteuttajaa, tai esimerkiksi seerumia tämän kaveriksi. Muutoin voide on toiminut oikein hyvänä kevyenä kasvovoiteena, ja tilauksen mukana tulleet NYR-näytetuotteet polttelevat myös kaapissa käyttöönottoaan odotellen. :)
Ostin *Neal's Yard Remedies Rehydrating Rose -kasvovoiteen Joliesta, jossa sillä oli hintaa sillä 36,50 €. Ja lasinen pumppupullo kattaa tuplamäärän (100 ml) melkein kaikkiin muihin käyttämiini kasvovoiteisiin verrattuna, joka myös selittää korkeampaa hintaa.


Kommentit

  1. Tää voidehan kuulostaa kivalta! Mutta koko ja hinta ei, ehtisin kyllästyä ennen kuin tämä minulla loppuisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, itse hankin voiteen juuri koon takia, jotta ei ihan heti tarvitisisi olla uutta etsimässä. :D

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^