Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Värikäs Bellápierre -meikkisarja | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Värikäs Bellápierre -meikkisarja

Luomiväreja ei blogissa ole kovin paljoa näkynyt, vaikka silmäluomiin tulee sudittua jonkinlaista ehostusta lähes päivittäin. Terästäydynkin esittelemällä pari hyvinkin väririkasta Bellápierren luomiväriä, jotka ovat löytäneet paikkansa myös tämän nude-luomivärien suosijan repertuaarista.


Tuote on saatu blogin kautta. 

Sain Bellápierreä blogiin testiin, ja ensimmäinen reaktioni sinisävyisen Clear Sky-paletin avaamisen jälkeen oli kyllä hieman hämmentynyt, sillä en ole kovin tottunut sinisten luomivärien käyttäjä. Kuitenkin kolmisävyisen paletin sävyt kääntyvät helpostikin myös melko hillittyyn meikkiin, joka ei tuo kasariviboja mieleen. Käytän aina luomenpohjustajaa (joka on tällä hetkellä Milanin), jota ilman paletin kolme aivan pientä glitterhippua/hohtoa sisältävät värit olisivat varmasti varisseet enemmän. Samoin pohjustaja säilyttää värin pidempään rasvoittuvilla luomilla ja estää värien kasaantumisen luomivakoon köntiksi.

Clear Skyn valkoinen Snow Flake, siniturkoosi Ocean sekä sinivioletti Ha Ha levittyvät ja blendaantuvat kuivana hyvin, joskin liika väri varisee helposti siveltimestä. Meikki on myös kestänyt kiitettävästi koko päivän luomilla. 

Kokeilin paletilla toimistokelpoista sotkotusta kuivalla siveltimellä. Kuvassa sävyt eivät erotu radikaalisti toisistaan, mutta kulmaluulta ja löytyy valkoista, läheltä silmän sisäkulmaa turkoosia sävyä ja kohti silmän ulkonurkkaa levitin (ja blendasin Lily Lolon Laid Bare-paletin tummimpaan sävyyn) taas tummempaa paletin sinistä. Ripsillä on Forever Living Volumizing-ripsiväriä.Kuitenkin kosteana paletin sävyt erottuvat todella paljon voimakkaammin ja ovat pigmenttisyydessään aivan eri luokkaa, eli paletilla saa myös hyvinkin rohkeammankin ilmeen. Kompaktin kokoinen, peilillä varustettu paletti on siis ollut kiva ylläri näin sinisävyisten luomivärien skeptikolle. Swatchissa sinisen sävyt erottuvat ehkä parhaiten, sillä päivänvalolampun alla oikeiden sinisävyjen tallentaminen oli haastavaa.


Kauneusmessuilta mukaan lähtenyt Bellápierren yksittäinen Varooka on myös taattua hyvää mineraaliluomivärikamaa. Vaikka irtoluomivärit tuntuivat aluksi mielestäni hankalilta, niiden pigmenttisyys sekä pysyvys on usein aivan omaa luokkaansa kiinteisiin verrattuna, kuten myös Varookan kohdalla on ollut. Sävy on yksittäänkin todella tyylikäs liila kylmänsävyisellä shimmerillä, ja se on todella intensiivinen jo kuivanakin. Tämähän on viralliselta nimeltään shimmer powder, mutta enpä ole keksinyt miten muutoin voisin tätä käyttää kuin luomivärinä. :) Alta löytyy swatch.


Clear Sky-paletti maksaa 22 € Kauneutta.comissa, ja Varookan kaltaiset shimmer powderit 12.99 €.

Selvittelin myös aikaisemmin Leaping Bunny-sertifoidun Bellápierren vegaanisten tuotteiden tilannetta:  paleteista myös sinisävyinen viisikko Blue Skies, harmaasävyiset kolmen sävyn Bowtie Smokey sekä viisisävyinen Smokey Heaven ovat vegaanisia. Kieltämättä kyllä nuo smokey-paletitkin vähän houkuttelevat... Merkin punasävyisissä luomiväreissä on puolestaan karmiinia. Samoin kaikki merkin kynsilakat sekä meikkipohjat BB-voiteineen ovat vegaanille sopivia.Kommentit

  1. Livboxin mukana tuli viime kuussa tuollainen hohtopuuteri. Sen sanotaan sopivan vaikka huulikiiltoon tai kynsilakkaan sekoitettavaksi. En ole avannut purkkia, koska kimaltava sävy ei ole ehkä mun omin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt kun itse asiassa sanoit, niin tottahan olen lukenut että hohtopuuteria voi toki käyttää myös noin. :D Veikkaanpa että laiskottelen sen kanssa ja käytän vain luomivärinä.

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^