Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

100 % Pure & joulukynnet | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

100 % Pure & joulukynnet

Klassisten punaisten kynsilakkojen pieni valikoimani kasvoi äskettäin jouluisen punaisella 100 % Puren Jam-lakalla. Hienot syvänpunaiset sävyt ovat kyllä sellaisia aina tyylikkäitä valintoja, vaikka niitä tulee käytettyä hyvin harvoin.


100 % Puren kynsilakathan ovat vähemmän myrkyllisiä, merkin nettisivujen mukaan "10-free" (ei formaldehydiä, tolueenia, DBP:tä, kamferia, formaldehyderesiiniä, parabeeneja, ksyleeniä, hajusteita tai eläinperäisiä ainesosia). Tällaisten ekompien kynsilakkojen saatavuus onkin viime vuosina mukavasti lisääntynyt, enkä tämänkään merkin kohdalla ole huomannut käytettävyydessä eroja aiemmin käyttämiini "täysmyrkyllisiin" versioihin. 

 Kynsilakka levittyy sujuvasti, peittää kahdella tai kolmella kerroksella, ja myös merkin alus -ja päällyslakat ovat toimineet moitteetta. Kuitenkin liuskoittuvista kynsistäni johtuen kuitenkaan juuri mikään lakka ei kestä lohkeilematta noin kahta päivää pidempään, ja tämä on laita myös 100% Puren kohdalla. Ehdottomana plussana mainitsen kuitenkin vielä sen, että nämä eivät haise ollenkaan ns.myrkkylakoilta, jollaisten tuoksu tuntuukin jo nenääni melko ätäkältä. Alimmainen kuva on otettu päivävalossa, ja siinä näkyvä kiiltävän pinnan jättävä glass top coat-päällyslakka on kynnellä väritön.
Lakat on hankittu 100 % Puren suomalaisen jälleenmyyjän  nettikaupasta á 13 €.

Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^