Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Black Musk-parfyymi | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Black Musk-parfyymi

The Body Shopin vegaaniset parfyymit ovat käyneet vuosien varrella melko tutuiksi tuoksuttelukohteiksi, ja ovathan ketjun myymälät niitä harvoja kivijalkapaikkoja, joissa yleensä olen parfyymeja useimmiten tuoksutellut. Ensimmäinen The Body Shopin toden teolla houkutellut parfyymi on kuitenkin tullut hankittua ja otettua käyttöön vasta tänä syksynä (vartalosuihkeita ei lasketa!:) ). 


Edit 2019: The Body Shopin Black  Musk parfyymin ainesosia on muutettu, ja nykyään vain *Night Bloom Black Musk -linja on vegaaninen. *mainoslinkki

The Body Shop Black Musk parfyymi


Uutuustuoksu Black Muskin infossa kerrotaan että sen latvatuoksuina ovat Bambinella-päärynä, punapippuri ja bergamotti. Lakritsi, ylang ylang sekä heliotrooppi puolestaan löytyvät sydäntuoksusta, ja pohjatuoksuina hallitsevat musta myski, musta vanilja ja patsuli. 

Myskin mainitseminen jo tuoksun nimessä ei ole ollut ikinä minulle se puoleensavetävin seikka, mutta tässä tuoksussa on mielestäni sopivan makean tumma yhdistelmä, jonka vuoksi se ansaitseekin postaustilansa. Mielestäni Body Shopin oma tuoksukuvaus pitää hyvin paikkansa, vaikka myskisyys ei olekaan se asia, joka parfyymista ehkä jää parhaiten mieleen.

Kuvailisin tuoksua lämpimän makeaksi, vaniljaiseksi ja lempeän mausteiseksi. Lakritsi on selkeästi se seikka, joka minua parfyymissa eniten houkuttaa ja koukuttaa - makea mutta särmikäs. Tuoksu on mielestäni juuri sopivan mausteikas mutta turvallisen makea kaltaiselleni kepeiden tuoksujen ystäville, jotka kuitenkin joskus kaipaavat syvempiä nuotteja pimeneviin iltoihin. Vaniljaisuus ei myöskään ole läpitunkevaa, vaan kokonaisuus on hyvinkin freesi ja aistikas. Eau de Toilette-versio on kestänyt iholla todella hyvin, ja varsinkin pohjanuotteja on havaittavissa hyvin vielä 8-10 tunnin jälkeen.

Niin ja parfyymin myski on siis tietenkin synteettistä, ja pakkausinfon mukaan myös kaikki muutkin Body Shopin parfyymit ovat kuulemma vegaanisia (joissain merkin muissa tuotteissa on sen sijaan eläinperäisistä aineista mehiläisvahaa, hunajaa ja lanoliinia - kysyin asian asiakaspalvelusta).EDT:n 30 ml:n versio kustansi 20 euroa, ellen aivan väärin muista (nettikaupassa näkyy vain tuoksun 60 ml:n versio). Tuoksusarjan valikoimassa on myös Eau De Parfum sekä alkoholiton parfyymiöljy.

Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^