Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Deep Steep-vartalovoiteet | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Deep Steep-vartalovoiteet

Deep Steep vartalovoiteet

Uusien päivittäiskosmetiikan purnukoiden maailmaan tutustuminen on useimmiten jännää, vaikka niissä tutuissa luottotuotteissakaan ei olisi mitään moitittavaa. Ehkä se kuitenkin tuo vähän jännitystä arkeen, kun se vartalovoide ei ole aina vain se vanha tuttu Urtekram... ;) Bongasinkin alesta kaksin kappalein Deep Steepin luonnollisia vartalovoiteita, joille on takuuvarmasti aina tarvetta. Merkin tuoksuvat vartalosuihkeet ja kuorinta-aine ovatkin tulleet tutuiksi jo aiemmin.Deep Steepin vartalovoiteet ovat koostumukseltaan sopivan paksuja, mutta ketterästi imeytyviä ja mukavasti tuoksuvia kosteuttajia. Voiteiden tuoksut tulevat Deep Steepille ominaiseen tapaan eteerisistä öljyistä, mutta tuoksujälki ei silti ole mielestäni lainkaan yrttisen hippimäinen tai ylitseampuvan synteettinenkään. Olenkin harmitellut jo aiemminkin että sarjaa ei ole laajemmin kivijalkakaupoissa tai missään marketeissakaan myynnissä, sillä arvelen että valikoima viehättäisi varmasti useaa niin synteettisen kuin luonnonkosmetiikan ystävää.

Honeydew&spearmint-voide on miedon raikkaan tuoksuinen ja kevyesti viileähkön tunteen jättävä. Tuoksussa spearmint erottuu selkeästi, mutta makean hunajamelonin kanssa mätsi on sopivan raikas. Juuri sellainen tuoksu, jota käyttää mielellään heti aamusuihkun jälkeen.  Deep Steepin voiteissa kosteuttavina ainesosina on muuten käytetty muun muassa aloe veraa, jojobaöljyä ja sheavoita ja niihin on lisätty myös e-vitamiinia.Passionfruit&guava-voide on puolestaan yhtä eksoottinen kuin saman tuoksusarjan vartalosuihke, josta kirjoittelin aiemmin täällä. Hedelmäinen, makea ja raikas tuoksu on enemmän mieleeni näistä kahdesta vaihtoehdosta, joskin honeydew-voidekin on kiva. Yhdessä kuivaöljyn kanssa samantuoksuisesta vartalovoiteesta saa varsinkin kerrostetussa tuoksussa enemmän irti, vaikkakin jo vartalovoidekin on itselleni riittävä kosteuttaja. Ripaus kerrostettua eksoottisen kirpeää tuoksua sopii myös ainaisen harmaalta vaikuttavaan vuodenaikaan piristävästi! :) Vartalovoiteiden tuoksut jäävät iholle hetkeksi erotettavasti, ja päivän mittaan niiden voimakkuus hälvenee, mutta suihkeisiin yhdistettynä tuoksujälki on ollut toki kestävämpi.Deep Steepin vartalovoiteet on hankittu Cosmeryan verkkokaupan alesta. Deep Steepiä maahantuo turkulainen Organic you.

Kommentit

  1. Nämä ovat kyllä hyviä ja tehokkaita voiteita. Tällä hetkellä mulla on Deep Steepin piparmintun tuoksuinen "jalkapuikko", josta olen myös tykännyt kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Deep Steepiltä en ole vielä hutituotteita löytänyt. :)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^