Jane Iredalea violetin sävyissäAlkusyksystä kirjoittelin muutaman postauksen Jane Iredalelta testiin saamistani tuotteista, ja nämä  violetin sävyiset silmämeikit ovatkin odottaneet arviotaan jonkin aikaa. Kuvatkin on otettu silloin kun kukat vielä kukkivat ulkona ja luonnonvaloa riitti kuvaamiseen...

Jane Iredalen meikit painottuvat luonnollisempien puolelle, ja merkki onkin erityisen tunnettu laadukkaista mineraalimeikeistään. Ylellisyyttä on ajateltu myös pakkausten suhteen, ja kullanhohtoiset pakkaukset  erottuvat hieman fiilikseltään "niiden tavallisten" joukosta.  Geeliliner sävyssä Purple ja uuden luomivärikokoelman yksittäinen viileä violetti Iris ovat molemmat todella tyylikkäitä sävyjä, ja yleensäkin maltilla käytetty violetti kuuluu lempiväreihin.Syksyisen uutuusluomivärikokoelman Iris on mineraalipohjainen mattasävy. Sävy on kaunis, viileään taittava violetti, ja harvoin tulee vastaan näin selkeästi mattaista violettista puristeluomiväriä. PurePressed-kokoelman sävyvalikoima on todella laaja, ja vegaaniset luomivärit on merkattu sävyjen yhteyteen. Esimerkiksi Sinistä Pintaa-blogin Hellin kirjoitti vihreästä Forest-sävystä syksyllä. Puristepohjainen luomiväri on hyvin pigmenttinen, helppo levittää ja häivyttää, joskin itselläni ilman luomivärinpohjustajaa jälki jää epätasaiseksi ja helpommin feidaavaksi.

Geelisilmänrajaus Purple ei puolestaan ole jäljeltään matta vaan valoa heijastava, jonka vuoksi rajausjälki on hieman shimmerisempi ja utuisempi. Värinapin koostumus on aika jämäkkä eikä varsin geelimäinen, mutta siveltimeen on saanut sävyä kuitenkin kätevästi. Hyvällä siveltimellä (Lily Lolon rajaussiveltimellä) levitys on ollut minulle helpompaa kuin nestemäisten kynärajausten tekeminen.  Saman väriskaalan luomivärin kanssa linerin jälki ei erotu niin hyvin mitä yksinään, mutta toisaalta halusin ujuttaa molemmat samaan meikkiin. Ja kyllähän liner myös ihan kivasti mätsää Iris-luomivärin kanssa! Jälleen rasvoittuville luomille suosittelisin luomenpohjustajaa tämän rajauksen kanssa, joka kyllä kestää varisematta muutoin. Meikkiin käytin myös Jane Iredalen Black Onyx-maskaraa ja valkoista rajauskynää, joista kirjoittelin aiemmin täällä.

Tuotteet on saatu blogin kautta.

Ei kommentteja

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^