Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kahina FEZ Perfume Oil & pakkausonnettomuus | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kahina FEZ Perfume Oil & pakkausonnettomuus

On varmasti taitolaji murtaa juuri sen tyylikkäimmän ja arvokkaimman parfyymipullonsa korkki (ja osa pullosta), varsinkin kun kyseessä on lasinen pullo. Kuten ehkä otsikosta arvata saattaa, onnistuin siis tässä Kahina Giving Beautyn parfyymiöljyä avatessani - joskin epäilen myös, että kyseessä saattoi olla maanantaikappale. Onni parfyymionnettomuudessa oli se että pullo lohkesi siten, että sain pelastettua sisällön pienempiin parfyymeille tarkoitettuihin matkapulloihin, ja voinkin kirjoittaa tuoksusta samalla sitä ranteistani nuuhkien. Kahina Giving Beauty FEZ-parfyymiöljy on rikas ja lämpimän mausteinen tuoksu, johon on haettu inspiraatiota marokkolaisista suosikkimausteista. Suosikkituoksujani ovat yleensä kepeän kesäiset kukkaistuoksut ja useimmiten en innostukaan ylang ylang-vivahteista. Tämä aistikkaan huumaava sekoitus on kuitenkin valloittanut paikkansa sydäntalven lempiasusteenani vastoin aikaisempia odotuksiani - syyksi en keksi muuta kuin sen, että ehkäpä eteeni ei vain ole sattunut vielä tarpeeksi houkuttelevaa ja mieleistä spicy-tuoksua, joka olisi vieläpä luonnollinen.

Jojobaöljypohjaisessa cocktailissa kohtaavat ainakin niin eksoottiset santelipuu, patsuli ja vetiver, mausteiset kumina ja neilikka sekä hennosti kukkaistuoksua tuovat ruusu ja appelsiininkukka.  Tyylikkään maanläheinen ja metsäinen tuoksu sopii mielestäni parhaiten sensuellia, vahvan persoonan tuoksua etsivälle. Kombinaatio on kuitenkin  mielestäni onnistunut olemaan hyvinkin itämaisen hienostunut, eikä kyseessä ole ylitseampuva maustecocktail.  Minun oli tarkoitus kirjoittaa parfyymiöljystä hieman myöhemmin, mutta tämä lämmittävä spicy-tuoksu tuo erehdyttävästi mieleen myös  pimenevät illat ja joulunalustunnelmat mausteineen.

Rohkea parfyymi on sekoitus eteerisiä öljyjä jojobaöljyssä, ja lähes 90 % ainesosista on luomuperäisiä, eli tässä liikutaan luonnollisten tuoksujen aatelisosastolla. Vaikka kyseessä on Ecocert-luonnonmukainen parfyymi, se on iholla pisimpään ja voimakkaimmin kestävä luonnollinen tuoksu jota olen testannut - tuoksujälki on oikeastaan lähes synteettisen tasoa. Öljyparfyymia levitetään iholle teräksisen roll-onin kautta (tai levittäisin, mikäli roll-on ei olisi jäänyt kiinni korkkiin...)ragrance blend made from 100% steam distilled essential oils - See more at: http://kahina-givingbeauty.com/shop/fez-perfume-oil/#sthash.kdLUunaJ.dpuf
Tantalizing rose and orange blossoms are layered over the scents of antiquity; patchouli, vetiver and ylang-ylang with lingering hints of cumin and clove from the spice market. FEZ’s ethereal but lasting fragrance is an earthy, warm blend to calm the senses and ground the spirit.
• Based upon the scent of Kahina’s beloved FEZ Body Serum inspired by the sacred Imperial city of Fez, Morocco.
• Fragrance blend made from 100% steam distilled essential oils
• Stainless steel roller ball applicator
Exotic and sensual, the warm, grounding fragrance evokes the spirit of the ancient Moroccan city.
- See more at: http://kahina-givingbeauty.com/shop/fez-perfume-oil/#sthash.kdLUunaJ.dpuf
Parfyymi maksaa helsinkiläisen maahantuojan verkkokaupassa (ja myymälässä?) 78 euroa. Eli mistään halpistuotteesta ei ole kyse, vaan hinta liikkuu kemikalioiden selektiivisten tuoksujen haitarissa (kävin juttua varten vähän tiirailemassa hintoja parfyymiosastoilla joissa ei yleensä tule vierailtua, ja siitä havahtuneena oletan että ihmiset ovat joskus myös valmiita satsaamaan parfyymeihin )

Edit: kämmäilin hieman postauksen julkaisuajankohdan kanssa, pahoittelen. :) Ja tarkennuksena vielä, että en osaa tosiaan sanoa johtuiko pullon rikkoutuminen omasta kömpelyydestäni vai oliko pullo viallinen tai kuljetuksen aikana osumaa ottanut.

Tuote on saatu blogin kautta.

Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^