Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Mineral Fusion-joulukynnet | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Mineral Fusion-joulukynnet

Punaiset glitterkynsilakat tuovat väistämättä tähään aikaan vuodesta joulun mieleen, vaikka toki mikään sääntö ei hempeilemästä niillä vaikka vuoden ympäri.

Ratkesin tilaamaan Mineral Fusionin kynsilakkoja iHerbistä, joskin olin jo vuoden kyttäillyt merkin lakkoja, joten onneksi aivan impulssiostoksesta ei voi puhua... Valikoimaan oli tullut myös uusia minikynsilakkojen kolmen pakkauksia, joista Confetti-kokoelma vaikutti herkuimmalta.


Kynsille päätyi täysikokoisessa pullossa olevan Rockin' Rubyn ohella Confetti-kokoelman karpalonpunainen Berried Gem (kuvassa keskimmäinen pullo). Minilakkapakkaukseen kuuluu myös pinkki Shimmering Shale (joka näyttää nopeasti katsottuna hämmästyttävän paljon kupariselta!) ja valkoinen Dazzling Diamond. Syvänpunaista, shimmeristä Rockin' Rubya laitoin muille kynsille kuin nimettömälle, jota koristaa siis Berried Gem. 

Sävyt eivät dramaattisesti erotu kuvassa toisistaan, mutta livenä nimettömän karpalolakka on myös hieman kiiltävämpi kuin hennosti tekstuurinen Rockin' Ruby. Kynsilakat ovat asettuneet siististi ja peittäneet viimeistään kolmannella kerroksella, joskin näidenkin glitterlakkojen kohdalla vaaditaan ehkä hieman enemmän kärsivällisyyttä tasaisen levittymisen suhteen. Kynnellä kestävyys on ollut myös tolkun kynsilakkojen luokkaa, ja semi-tekstuurisuudesta huolimatta myös asetonin kynsilakanpoistoaine on poistanut nämä ilman hermojen menetystä! 
Leaping Bunny-sertifioidun Mineral Fusionin lakat ovat vapaita tolueenista, kamferista, DBP:sta ja formaldehydistä. Nettisivuilta voi filtteröidä vegaaniset vaihtoehdot, ja ilmeisesti kaikki kynsilakat ovat vegaanisia. Alus -ja päällyslakkoina käytin 100% Puren lakkoja. Rockin' Ruby kustansi iHerbissä vajaan 7 euroa ja minilakkasetti hieman alle 9 euroa.  Ison kynsilakkapullon etiketti oli valmiiksi hieman kulunut saapuessaan, olikohan puteli pyörinyt pitkäänkin iHerbin varastossa ennen saapumistaan...

Kommentit

 1. Onpas kivoja sävyjä! :) Jään lukemaan blogiasi, vegaaninen kosmetiikka kiinnostaa ihan älyttömästi ja haluan oppia lisää!

  http://unihiekkaahiuksissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävyt ovat kyllä kauniita, vaikka tuo valkoinen on vielä testaamatta. :) Ja kiitos, tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^