Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Syväpuhdistava Bio Rich-shampoo | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Syväpuhdistava Bio Rich-shampoo

Lh Beautyn shampoovalikoima on kenties aika vaatimaton ulkonäöltään, mutta joukosta löytyy valintoja, jotka ovat ystävällisiä kukkarolle ja toimiva käytössä!

Syväpuhdistavan shampoon idea on pestä hiuksista niihin kertyneet tuotejäämät ja tätä kautta kirkastaa hiusten omaa väriä ja vähentää hiuspohjan ärtymystä. Syväpuhdistavaa shampoota ei suositella päivittäiseen käyttöön tarpeen mukaan - itse käytän noin kerran kuussa.Edit: postausta päivitetty 2019

Tiheä hiustenpesuväli on tällä hetkellä toimivin ja suositelluin keino ehkäistä hiuspohjan ärtymistä, jota viime aikoina ainakin stressi on päässyt lisäämään. Rouheassa putelissa oleva Lh-Beautyn Biolon-shampoo ja saman sarjan hoitoaine ovatkin olleet tiuhassa käytössä luottohiustenpesutuotteina.

Olen aiemmin tykännyt ärtyvälle päänahalleni sopivista Lh Beautyn Biolon -shampoosta ja hoitoaineesta, ja hankin niiden kaveriksi  Bio Richin syväpuhdistavan shampoon. En ole varma, jääkö käyttämistäni harvoista luonnonkosmetiikan hiuten muotoiluaineista jäämiä samalla tavalla kuin synteettisistä hiustenmuotoilutuotteista, mutta syväpuhdistavasta shampoosta voi olla hyötyä yleisestikin nopeasti rasvoittuvalle ja hermostuvalle päänahalle.

Bio Rich - shampoo lupaa puhdistaa hiukset tehokkaasti mutta hellävaraisesti.  Shampoopesun jäljiltä hiukseni ovatkin puhtoiset, ilman kuivattavaa tunnetta tai liukasta pintaa. Shampoo lupaa myös hedelmähappojen  ja öljyjen avulla kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia - mutta  rehellisesti, näin hoitoaineen käyttäjänä en näe shampoilla yleensäkään kovin paljoa kosteuttavaa tehtävää... :)

Miedon hedemäisen tuoksuinen shampoo myös vaahtoaa reippaasti, huuhtoutuu kätevästi ja jättää hiuspohjan kutiamattomaksi jo yhden pesun jäljiltä. Toimivan vegaanisen syväpuhdistavan shampoon löytäminen voi olla herkän hiuspohjan tilanteessa yllättävän hankalaa. Olenkin joutunut skippaamaan lähestulkoon kaikki luonnonkosmetiikan versiot, sillä niistä ei tunnu löytyvän tällä hetkellä sopivaa vaihtoehtoa (edit: 2019 löytyy jo mm. Ekopharman syväpuhdistava shampoo luonnonkosmetiikasta, niin ikään kotimaista!).

Lh Beautyn tuotteet ovat tunnettuja edullisuudestaan, ja Bio Richin syväpuhdistava shampoo on hinnaltaan alle 5 euroa. Lh Beautyn kaikki tuotteet ovat kotimaista vegaanista kosmetiikkaa.

Kommentit

 1. Ai hitsi, miten olenkin missannut tämän merkin hiusjuttujen osalta ihan täysin! Viimeisin hoitoainepullo loppui jo ja uudesta ei ole tietoa, mutta tämä suomalainen-eläinkokeeton-edullinen -kombo vois kyllä olla kokeilun arvoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään kuin...! Olen kyllä tykännyt niin Biolonin hoitsikasta, tämän Bio Richin hoitosuihkeesta kuin Lh-beautyn oliivisarjankin hoitoaineista, siitä vain kokeilemaan sopivaa. ;)

   Poista
 2. Ois tosi kiinnostavaa tietää, toimisko toi myös ennen hennaa syväpuhdistavana (toi alhainen hinta vähän epäilyttää :--D), värjäätkö sä hennalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En värjää hiuksiani millään, joten en osaa ihan tarkalleen sanoa. Mutta jos syväpuhdistavien shampoiden idea on toimia ennen värjäystä puhdistavana shampoona, en tiedä mitä haittaa on kokeilustakaan. :) Syväpuhdistavien pitäisi ainakin haalistaa ainakin suoravärejä, jos shampoolla pesee siis värjäyksen jälkeen.

   Poista
  2. Se haitta, että henna maksaa, ja jos se ei tartu huonon shampoon takia, siitä ei oo mitään hyötyä :--D Ja hiusten hennaus on muutenkin kyllä maailman ikävintä ja aikaavievintä puuhaa.

   Poista
  3. Osaisikohan Lh-beautyn asiakaspalvelu auttaa asiassa? Noin lähtökohtaisesti voisi ajatella, että minkä tahansa syväpuhdistavan shampoon pitäisi "toimia" ennen värjäystä (myös näiden halpojen ;).

   Poista
 3. Kiitos vinkistä, kiva tietää, että marketista löytyy pupulogollinen syväpuhdistava shampoo :)! Yritän nyt ryhdistäytyä ja suosia entistä paremmin näitä Leaping Bunny -tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jos ei marketista, niin ainakin nettikaupasta pitäisi löytyä... Merkin tuotteita kun on aika vaihtelevasti kaupoissa, mutta ainahan niitä voi myös pyytää valikoimaan. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^