Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Testissä uudet Earth Minerals-luomivärit | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Testissä uudet Earth Minerals-luomivärit

 Tuotteet saatu blogin kautta. *mainoslinkki


Mineraaliluomivärit kipuavat heittämällä yhdeksi värikosmetiikan suosikikseni, ja olenkin kiitollinen että uskalsin taannoin haudata pelkoni jauhemaisesta silmämeikistä. Etenkin hurjan hyvä pigmenttisyys,  kestävyys, luomelle "asettuminen" ja  häivyttäminen ovat yleensä aivan omaa luokkaansa laadukkaiden mineraaliluomivärien suhteen. Toki nappivalintoja löytyy myös puristeluomiväreistä, mutta  kun kerran on aitojen jauhemaisten pigmenttien makuun päässyt, mineraalit nostavat vertailutasoa huomattavasti.

Tuskin siis yllättää että olenkin ollut kieli pitkällä testailemassa  Earth Minerals-luomivärejä, jotka ovat uutukaisia Suomen valikoimassa. Pitkän linjan luonnonkosmetiikkamerkki Provida on tunnettu erityisesti ihonhoitotuotteistaan, mutta sillä on ollut jo jonkin aikaa valikoimassaan myös mineraalimeikkejä aina pohjustustuotteista silmämeikkeihin.


Postaus päivitetty 2019.
earth minerals meikit luomivarit

 Earth Minerals -luomivärit testissä 


Paljastetaan nyt heti alkuunsa, että Earth Minerals-luomivärit ovat taattua mineraalilaatua, joista en kyllä moitteen sanaa löydä. Luomenpohjustajan kanssa värit ovat kestäneet varisematta tai rullautumatta, ja levitys ja työstäminen onnistuivat niin silkkisen sujuvasti, että en huomannut prosessia sen tarkemmin havainnoida.  Vaikka tekemäni meikki on melko tumma arkimeikikseni, lopputulos ei tuo mitenkään liian meikattua fiilistä varsinkaan neutraalilla huulimeikillä. Levitin sävyjä kuivana, kostella siveltimellä sävyt ovat varmasti vielä intensiivisempiä.

 

Taiteilin silmämeikin kolmella sävyllä. Helmiäisvalkoinen Glow toimii erityisen hyvin highlighter-sävynä, ja levitin sitä sekä kulmaluulle että käytin apuna myös häivytyksessä.

Liikkuvalla luomelle levittämäni Milano on puolestaan todella tyylikäs sinisen harmaa sävy, jossa helmeilevät multishimmerit - erotin ainakin kultaisen, punaisen ja vihreän sävyjä. :)

Kaakaonruskea Raven on kahdesta muusta poiketen mattaluomiväri, jota levitin alaluomelle sekä blendasin luomivakoon. Hyvät mattaluomivärit kuuluvat yleensä silmämeikkejä vähänkään käyttävän perusvalikoimaan, mutta niiden löytäminen on sitten taas eri asia...! Raven on sekä oikeasti mattainen että todella monikäyttöinen neutraali sävy, jolle arkimeikissä löytyy helposti paljon käyttöä. Sen lisäksi että sävy sopii tasapainottamaan shimmer-luomivärejä, se kääntyy helposti kulmakarvaväriksi ja kostean siveltimen kanssa myös luonnolliseksi eyelineriksi (tässä meikissä käytin kuitenkin erottuvuuden vuoksi käytin Everyday Mineralsin rajausta). Ja ripsivärinä on muuten Forever Living Volumizing Mascara, joka on tämänhetkinen suosikkini kaikista testaamistani vegaaniripsareista.


 Vasemmalta: Raven, Milano, Glow.


Lisään mineraaliluomivärien plussaksi muuten vielä niiden riittoisuuden: parin gramman purkit toki kuulostavat pieniltä, mutta pigmenttisyyden ansiosta niitä saa ihastella vielä pitkään. Samoin jauhemaisten meikkien säilyvyysaika on melkoisen ylivoimainen. 

*Earth Mineralseja on saatavilla Natural Goods Companyn verkkokaupassa. Luomivärit maksavat 16,5 €/kpl, ja kaikki loputkin Earth Mineralsin luomivärit ovat ilmeisesti vegaanisia (merkattu kauppaan erikseen). Minulla on muuten sellainen kutina, että Earth Mineralsia nähdään blogissa jatkossakin...

Oletteko ehtineet jo tutustua Earth Mineralsiin? Tai ovatko mineraaliluomivärit yleensä hot or not...? ;)
Kommentit

 1. Jauhemaiset luomivärit on tuttuja erityisesti indiekosmetiikan kautta, se pigmenttisyys ja väriyhdistelmät ovat vain jotain niin huippua. :D Jo pelkkä näytepussi riittää pitkälle käyttöajalle.

  Joskus käytin myös Lily Lolon mineraaliluomivärejä, mutta niiden käyttö oli aika vähäistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä vain, jauhemaiset luomivärit for the win! Ja ei muuten tarvitse kuljettaessa miettiä, menevätkö ne rikki... :D

   Poista
 2. Huomasinkin nämä Natural Goods Companyn nettikaupassa. Mineraalimeikit näyttävät selkeästi tulevan taas muotiin. Itse tilailin joskus vuonna 2005 ekaa kertaa mineraalimeikkejä jenkeistä kaikilta pikkufirmoilta, joita ei varmasti enää olekaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä taisin tutustua mineraaleihin joskus vuonna 2010, mutta enimmäkseen puutereiden kautta. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^