Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Aprikoosinkivi-kuorinta x 2 | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Aprikoosinkivi-kuorinta x 2

Tällä viikolla blogissa on ollut paljon marketeista saatavia perusjuttuja, ja linja jatkuu kahden vartalon kuorinta-aineen esittelyn voimin. Sekä Lh Beautyn Bio Rich Tähtimön & mustikkakuorintaa että Erboristican aprikoosikuorintaa yhdistää tuotesarjojen vegaanisuus, Leaping Bunny-sertifiointi, edullisuus sekä aprikoosinkivet kuorivina ainesosina. 


Aprikoosinkivet ovat sokeria pienempiä ja epätasaisia, osin "teräviä" minirakeita. Molempien kuorintojen koostumus on muutoin melko kevyt ja "vartalovoidemainen", ja pienet rakeet ovatkin ihmeellisen tehokkaan tuntuisia. Pidän yleensä juuri tällaisista epätasaisen tuntuisista kuorinnoista, jotka jättävätkin ihon huomattavan pehmeäksi. Kuolleet ihosolut, hus.

Tähtimö & mustikkakuorinnan kerrotaan soveltuvan sekä kasvojen että vartalon kuorintaan, mutta itse käytän eri tököttejä kasvoille. Aprikoosinkivimurusten lisäksi tuotteen infotaan sisältävän ihoa hoitavia ja pehmentäviä ainesosia, ja hellävaraisen aineen luvataan sopivan kaikille ihotyypeille. Ja kyllähän kuorinta hoitaa ja pehmentää ihoa, ja isohkosta 300 millin purkista riittääkin hoitavuutta pitkäksi aikaa. Ainoa asia mikä jälleen hieman tuo miinusta on tuotteen synteettisehkön oloinen tuoksu, joka ei ole paha tai liian voimakas, mutta en juuri pidä "perusvoidemaisista" tuoksuista. Puteli kustansi noin 3,5 euroa, ja esimerkiksi Lh Beautyn nettikaupassa  hintana on 4,7 euroa. Sarjan pakkausten ulkonäkö ei aina vedä puoleensa, mutta nämä pyöreät pakkaukset ovat ihan perustyylikkäitä yksinkertaisuudessaan!


Vaikka suurta eroa en näiden kuorintojen koostumuksissa erota, Erboristica tuntuu himpun verran öljyisemmältä. Tuote onkin suunniteltu sarjan linjalle uskollisesti myös kuivaihoisille ystävälliseksi. Luonnonkosmetiikan kuorintaa on buustattu myös muun muassa oliiviöjyn, manteliöljyn ja panthenolin kosteuttavilla ominaisuuksilla. Sarjan tuoksut ovat olleet usein makuuni myös hieman "mummomaisia", mutta  kuorinta-aine tekee positiivisen poikkeuksen ollessaan selkeästi esimerkiksi kasvoputsaria raikkaampi tuoksultaan. Tämäkin toimii hyvin sopivasti voidemaisena ja juoksevana peruskuorintana, eikä suuresti rasita budjettia: esimerkiksi Anttiloissa ja Prismoissa myytävä puteli maksaa noin 6 euroa, vähän jälleenmyyjästä riippuen.

Pahoittelen muuten blogin hieman epätasaista postaustahtia jo vähän etukäteen, kiireisyys blogin ulkopuolisissa puuhissa tuo haastetta ajankäyttöön tällä hetkellä!

 Edit 2017: Erboristicaa ei löydy enää Leaping Bunny -listoilta joten eläinkokeettomuudesta ei ole enää varmuutta.

Kommentit

 1. Kumpaakin olen testannut, mutta tykkään rouheista suola- ja sokerikuorinnoista enemmän. Niitä tosin valmistaa itsekin, eikä pulittaa itseään kipeäksi niistä niin kuin mulla on tapana tehdä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sokeri- ja suolakuorinnat ovat kyllä helppoja tehdä itse! Tällä hetkellä niihin on pienoinen kyllästymisvaihe, kun öljyllä ja sokerilla on tullut tuhrailtua monta vuotta, joten nämä putelit ovat jo melkein luksusta. :D

   Poista
 2. Mulla on tällä hetkellä Lh-beautyn entsyymikuorintageeli jossa ei ole ryynejä lainkaan ja voin sanoa et mulla ei ole koskaan ollut niin hyvää kuorinta-ainetta,ihosta tulee niin siloinen ja kaikenlisäks matta olematta silti kuiva.Tätä en vaihda!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekaan rekisteröinyt tuollaisen olemassaoloa, tarkoitatko siis tätä: http://lh-beauty.fi/product/bio-rich-kuorintageeli/ ? Tuote on ilmeisesti suunnattu vain kasvoille? Olen kokeillut muutamaa luonnonkosmetiikan entsyymikuorintaa joista on jäänyt kiva fiilis, siistiä että Lh Beautyllakin on geelimäinen kuorinta!

   Poista
 3. Olen tuota Bio Richin kuorintaa katsellut jo monen monta kertaa, mutta jotenkin haluaisin kallistua luonnonkosmetiikan puolelle tälläkin kertaa. Kiitos siis että esittelit myös luonnonkosmetiikan vaihtoehdon! :) Erboristicalta meillä on kasvojen kuorinta-aine ja mies sanoo että se on ensimmäinen tarpeeksi miehisen tuoksuva kasvoille suunnattu aine mitä meiltä löytyy :D (joten mummotuoksu koetaan meillä ehkä myös vaarituoksuna)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, esittelen usein niitä juttuja mitä kaapissa sattuu olemaan. ;) Mulle ei tule Erboristican tuoksuista mieleen ensimmäisenä miehisyys, mutta enpä tuota kasvokuorintaa olekaan tuoksutellut vielä. :D

   Poista
 4. Tuo Bio Rich näyttää muuten yllättävän "arvokkaalta", täytyypä silmäillä jos tulisi kaupassa vastaan :) Kiinnostuin myös kommenteissa vilahtaneesta entsyymikuorinnasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin itse ihan samaa, ehkä kultareunus vaikuttaa "arvokkuuteen". :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^