Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Bottega Verde-silmämeikkejä, feat. vedenkestävä vegaaninen ripsiväri! | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Bottega Verde-silmämeikkejä, feat. vedenkestävä vegaaninen ripsiväri!

Kyselin pari viikkoa sitten Bottega Verdeltä päivitystä vegaanisten tuotteiden listaan, joka sitten päivittyikin Animalian kosmetiikkalistan yhteyteen. Samalla sain mahdollisuuden testata Bottega Verden tuotteita, ja pyysinkin blogia varten testiin pari ripsiväriä, eyelinerin ja  kohtuuhintaisen silmänypärysvoiteen. Sarjan värikosmetiikka on jäänyt itseltäni melkoisen pimentoon.  Ainakin vegaanisia ripsivärejä kysellään blogini kautta (ja muutenkin) usein, joten nämä kyselyt mielessä myös lähdin ripsareita testailemaan.

Edit: Lue päivitettyä tietoa vegaanisista meikeistä: vegaaniset ripsivärit listattuna

Tuotteet on saatu testiin.

Magic All-in-One-ripsivärissä on mielenkiintoinen kierrettävä teleskooppivarsi, jonka avulla harjasosan pituutta voi säädellä. Kun harja on pisimmillään, jälki tuo hieman erotellummat ripset. Ripsiväri tuo varsinkin harjan ollessa lyhyenä hyvin volyymia, ja tuloksena on hyvinkin "enemmän kuin luonnolliset ripset". Pidän ripsiväristä, sillä se tekee ripsistä selkeästi näkyvämmät ja isommat.

+ pidentää, volymisoi - täyttää lupauksensa näiltä osin hyvin!
+ säädettävä harjasosa mahdollistaa erityyppisen jäljen (volyymi / erotellut ja pitkät)
+ lähtee helposti vedellä
+ ei tahraa tai varise
- kerrostamisen kanssa kannattaa olla maltillinen, sillä innostuessa hämähäkkiripset ovat mahdolliset

All-in-one-maskara maksaa Bottega Verden nettikaupassa 16,15 € (tällä hetkellä tammialessa noin 13 €!).  

Allaolevassa kuvassa vasemmalla All-in-one ripsivärin harjasosa mahdollisimman lyhyenä, oikealla mahdollisimman pitkänä. Kokoero on oikeanpuolimmaisen kuvan puolella, mutta harjasosan eron näkee silti selkeästi. Jostain syystä en osaa lisätä kuvatekstejä Bloggeriin suoraan ilman että osa kuvasta lohkeaa tekstin mukana, jos jollakulla on jelppiä tähän, saa neuvoa! :)Ylläolevassa kuvassa näkyy myös All-in-one maskaran ohella Easyliner-eyelinerin jälki. Nestemäinen, kovakärkinen kynä on niin ikään oikein hyvä siisteihin silmänrajauksiin. Levitys toki vaatii vakaata kättä, mutta halutessaan tällä tussilla saa myös siististi paksumman jäljen.

+ kärki on tarkka, joustamaton
+ kestää varisematta, jälki on pigmenttinen
+ tussimainen rajauspää on helppo käyttää
- / + lähtee  pois myös vedellä, jos nyt tarkkoja ollaan vedenkestävyyden suhteen

Eyeliner kustantaa Bottegan nettikaupassa 13,12 euroa.


Ja sitten itse todellinen harvinaisuus, eli vedenkestävä ja vegaaninen ripsiväri. Näillä ominaisuuksilla varustettuja ripsareita taitaakin olla Suomessa tämän lisäksi vain Beauty Without Crueltylla.

Olisin halunnut pitää Bottegan vedenkestävästä ripsiväristä enemmän, sillä mieluusti toivon ripsareilta selkeästi räpsyttimien volyymin nostoa. Tämä ripsiväri tuo lähinnä mustaa pigmenttiä ja ehkä hieman myös pituutta, mutta ei juuri volymisoi tai buustaa ripsiä sen suuremmin. Tätä se ei tosin lupaakaan, vaan ripsarin infotaan juurikin tuovan väriä samalla ripsiä hoitaen. Eli ripsiväri kyllä täytti lupauksensa, vaikkakin itse tykkään käyttää nysäripsissäni enemmän näyttävyyttä tuovia maskaroita. Suosittelisin tätä maskaraa niille, jotka etsivät hyvin ripsillä kestävää ripsiväriä, jolla saa luonnollisen näköisen lopputuloksen.

+ oikeasti vedenkestävä: puhdistettava tarkasti puhdistusaineella
+ ei varise, massa on melko kostea
+ helppo levittää tahraamatta
+ oikein hyvä valinta, jos etsii luonnollisen jäljen jättävää ripsaria
- ei juuri volymisoi tai tee ripsistä isompia, tuo lähinnä vain väriä

Bottega Verden nettikauppa näyttää vedekestävän maskaran hinnaksi  14,99 €. Allaolevat kuvat infoavat, miltä maskara näyttää ripsissäni.Ja vielä sokerina pohjalla tuote, joka ei varsinaisesti ole meikkituote, mutta joka vaikuttaa myös selkeästi oman silmämeikkini "kuntoon". Vaikka luomeni ovat useimmiten rasvoittuvat, silmänympärysalue on silti herkkä kuivumaan, jolloin myös alueen meikkaaminen on haastavampaa. Bottega Verden Natural Lift-silmänympärysvoide on toiminut täyteläisenä, nopeasti imeytyvänä silmänympärysalueen kosteuttajana. Tarvetta varsinaiselle "liftille" silmänympärysalueellani minulla ei ole ja pidänkin "liftausta" usein enimmäkseen mielikuvia herättävänä markkinointina, mutta ohuen ihon kosteutustarvetta ei käy kiistäminen. Ja asian muistan parhaiten silloin, kun tällekin alueelle on varattu oma pikku purteli... Tämän voiteen hinta on mielestäni hyvinkin kohtuullinen, Bottegan nettikaupassa 24,99 e.


Ovatko Bottega Verden meikit teille ennestään tuttuja? Mitäs tuumaatte ripsiväreistä?

Kommentit

 1. En ole tainnut ennen törmätä vegaanisiin ripsareihin ja nämäkin olivat sellaisia joista en ennen ollut kuullutkaan. Hinnatkaan eivät ole pahoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vegaaniset ripsivärit ovat kyllä harvinaisia. :)

   Poista
 2. Ylläolevaan keskusteluun viitaten niin Benecosilla on ainakin yksi vegaaninen ripsari, ja se maksaa vain noin kympin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpäs onkin, en kyllä pysy perässä näiden ripsarien kanssa itsekään. :D Benecosin jotain ripsaria olen vuosia sitten kokeillut, ja silloin se valitettavasti jätti lähinnä tummat silmänaluset.

   Poista
  2. Benecosin ripsarit tekee pandan näköiseks. En oo vielä kuullu, että kellään ei olis tuhrannut silmien alusii mustiks. Ite jouduin oleen puolen tunnin välein pesemässä silmien alusia :--D

   Poista
 3. Täytyy kyllä tosiaan antaa Bottega Verdelle uusi mahdollisuus. Mulla oli joskus merkin kasvoprimer, mutta se oli tosi voimakkaasti hajustettu ja aiheutti kutinaa. Niin meni sitten maku koko merkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, tuollaisesta kyllä helposti meneekin luotto johonkin sarjaan! Toivottavasti valikoimasta löytyy kuitenkin vielä joskus sullekin sopivaa. :)

   Poista
 4. Mulla ei ole olenkaan kokemusta Bottega Werdestä. Vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta tuo ripsivärin teleskooppiharja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla meni hetki ennen kuin tajusin miten teleskooppivarsi toimii, ensin ajattelin että kylläpäs varren pää pyörii vaan jännästi...

   Poista
 5. Ei näytä hullummalta tuo vedenkestävä versio, vaikka se ei tuuheutakaan. Harvinaisuudessaan upea löytö joka tapauksessa! Ehkä tätäkin voi harkita sitten kun olen käyttänyt loppuun BWC:n vegaanisen ja vedenkestävän ripsivärin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se vedenkestävä todellakaan mikään huono ole, vaikka itse tykkään enempi vähän erilaisista maskaroista. :)

   Poista
 6. Oi ku vaikuttaa hyvältä!! Kerranki joku vegaaninen ripsari (BWC:n lisäks), missä ei näyttäis olevan yhtään mitään vikaa, ja kerrankin suht halpa ripsari! Näyttäis myös tuuheuttavammalta kuin BWC:n. Tietkö saako tota ripsaria apteekeistakin? Noiden jotain muita tuotteita kai saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpaa ripsiväriä tarkoitat? :D En valitettavasti tiedä apteekkien valikoimasta tarkemmin, kannatta kysäistä asiasta suoraan vaikka Bottegan asiakaspalvelusta?

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^