Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Everyday Minerals-uutukaisia | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Everyday Minerals-uutukaisia


everyday minerals meikit

Meikkipussin sisältöä tulee kuljetettua usein mukana esimerkiksi treenikassissa, jolloin arvostan erityisesti pakkausten kätevyyttä. Hylsyllä oleva kabuki onkin ylivoimainen kulkemaan nuhjuuntumatta mukana.

Olen jo jonkin aikaa katsellut uusia vaihtoehtoja jo parhaat päivänsä nähneelle Ecotoolsin hylsykabukille, ja Everyday Mineralsin uutuus tulikin sopivaan väliin. Näppärän tyylikkäässä hylsyssä kulkeva sisäänvedettävä kabuki on oiva mineraalimeikin levitykseen - etenkin silloin kun muita siveltimiä ei ole järkevää pakata mukaan. Sivellintilauksessani odotti myös toinen uutukainen, joka oli aika kiva ja värikäs ylläri!

Lue päivitettyä tietoa mineraalimeikeistä: 5+1 mineraalimeikkiä vertailussa


 Everyday Minerals kabuki testissä

Everyday Mineralsin kabuki ei ole aivan tiheimmästä päästä, ja esimerkiksi merkin Flat Top-kabukiin tai Ecotoolsin hylsykabukiin verratessa eron huomaa selkeästi. Olen tottunut käyttämään mineraalimeikin kanssa enemmän "tiiviimpiä" suteja ja yllätyinkin uutukaisen "löyhyydestä". Kabuki toimii kuitenkin näppärästi, ja se on varsin kätevä nappaamaan mineraalipuuteria sisuksiinsa juuri vähemmän tiheän olomuotonsa ansiosta.

Harjakset ovat myös todella pehmeät. Tasapäinen sivellin soveltuu hyvin kevyen mineraalipohjan pyörittelyyn, sillä tasaisesta päästä huolimatta meikki asettuu parhaiten viistommalla liikkeellä. Tiheämpi Flat Top - sivellin loihtii helpommin peittävämmän pohjan, mutta hylsykabuki ajaa kyllä asiansa matkakäytössä ja tarvittaessa myös useammalla mineraalikerroksella. Sivellintä hylsyyn vedettäessä pitää olla melko tarkkana, jotta hylsyn ulkopuolelle (ks.kuva! ;)) jäävä osuus asettuu kohdilleen siististi.


Yllärinä tilaukseen lisätty toinen uutukainen ilahdutti, ja sävykin osui hyvin nappiin! Jee, kiitän! :) Sävytetty huulivoide Blissful on kylmään taittava, söpö helmiäishohtoinen tummempi pinkki, kuparisella vivahteella. 

Sävyttävävät huulivoiteet ovat etenkin näin talvella käteviä, sillä niihin ympätyt kosteuttavat ainesosat eivät rohduta huulia tai vaadi huulipunan tavoin korjailua. Toki myös laiskana (tai kiireisenä) meikkaajana pidän pikaisesti väriä kasvoille tuovista meikeistä. Huulivoiteen koostumus on runsaan tuntuinen, ja sävytyksen huomaa selkeästi. EDM:n huulivoiteessa on kosteuttavana ainesosana muun muassa jojobaa ja kandellillavahaa, ja tuoksunsa se saa eteerisistä hedelmäöljyistä.


Kabuki kustansi EDM:n nettikaupassa 19,9 € ja sitä on myynnissä rajattu erä. Huulivoiteet maksavat puolestaan 8,9 €, ja sävyjä on yhteensä kahdeksan.  Klikkailin tilaukseen ilmaisnäytteitä poskipunista, joista on luvassa juttua myöhemmin! Tilausten pakkaaminen merkin omaan paperiin helpottaa muuten huomattavasti kuvaustaustojen miettimistä. ;)

Kommentit

  1. Kaunis tuo kabukin pakkaus. Mullakin on se Ecotoolsin hylsysivellin, ja olen siihen aivan ihastunut. Heh, on kyllä aika tuttua nähdä tämä tausta EDM kuvien taustalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaus on kyllä hieno ja kiiltävä. :) Jjep, tuo taustapaperi on varmasti tullut esille monessakin blogissa. :D

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^