Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Huokea suihkugeeli x 3 | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Huokea suihkugeeli x 3


 Tällä kertaa testissä on kolme vegaanista, edullista ja tuoksuvaa suihkugeeliä.

Päivittäiskäytön suihkugeeleissä arvostan kukkaroystävällisyyden ohella mukavaa tuoksumaailmaa. Täysin tuoksuton ihonhoito ei ole ihan se minun juttu. Yleensä käytän putelin kerrallaan loppuun, mutta tällä hetkellä nautiskelen ulkoisesti harvinaislaatuisesti jopa kolmesta erituoksuisesta suihkugeelistä. Onneksi näissä myös päiväystä ja käyttöaikaa riittää.

Lue päivitettyä tietoa edullisesta vegaanikosmetiikasta: alle 10 euron vegaaniset luonnonkosmetiikan vartalotuotteet


Faith In Naturen Grapefruit&Orange-suihkugeeli on kolmikon hintavin, tosin Ekolosta ostettu puteli ei kukkaroa rasittanut kuin vajaalla seitsemällä eurolla. Eteerisistä öljyistä, kuten luomusitrusöljystä  tuleva tuoksu on todella greippisen kirpsakka. Siitä tulee mieleen väistämättä greippilonkero! Juomaa ei tule nautittua juuri koskaan, mutta suihkugeelin piristävä tuoksu on hyvin erotettava. Eksoottisen greipintuoksun ystävät pitävät melko varmasti tämän luonnollisemman puoleisen suihkugeelin tuoksusta. Emmin hetken voimakkaan sitruksen suhteen, mutta pirtsakka, miedosti vaahtoava aine on ollut mukava suihkuhetkien herättäjä. Biohajoavaa suihkugeeliä voi käyttää myös kylpyammeessa, jos sellaisen sattuu omistamaan. Sarjaa on myynnissä myös joissain Punnitsee & Säästä-liikkeissä.


Lh Beautyn Bio Rich Fruity-suihkugeeli on puolestaan hedelmäinen, kätevässä ja isossa pumppupullossa majaileva geeli. Koostumus on paksuhkoa ja muistuttaa hyytelöä, mutta se notkistuu nopeasti ja vaahtoaa helposti. Tuoksu tuo mieleen jonkin makean hedelmäkarkin, jota en saa tarkemmin mieleeni. Jos olisin aiemmin tiennyt että pullo kätkee sisäänsä näin kivan tuoksun, se olisi varmasti näkynyt jo aiemmin kylppärissäni! Usea merkin puteli on jäänyt katsastamatta myös niiden vanhahtavan ulkonäön vuoksi, joskin sarjan ulkonäköä ollaan uudistamassa. Osa Lh Beautyn tuotteista on jo saanut uuden pakkausilmeen, mielenkiinnolla odotankin loppujenkin ilmeen uudistumista. Suihkugeelin infotaan sisältävän ihoa hoitavia vitamiineja ja öljyjä, mutta itselleni tärkeintä suihkugeelien hoitavuudessa on se, etteivät ne kuivata ja pesevät hyvin. Samoin luotan ihon kosteutuksen sitten enemmän vartalovoiteiden tehtäväksi.

Tämä on ostettu Sokoksen alelaarista muistaakseni kahdella eurolla. Nettikaupassa tuote taitaa olla tämä Puolukka-suihkugeelin nimeä kantava 3,2 € kustantava puteli. Myynnissä myös esim. Vegekaupassa.


Yes To Carrots-suihkugeeli on taas luonnollisempaa kosmetiikkaa. En ollut aikaisemmin tutustunut tähän päivittäiskosmetiikan sarjaan, joka on ilmeisen suosittu esimerkiksi Yhdysvalloissa. Juokseva geeli tuoksuu miedosti makealle porkkanalle ja melonille, mielestäni sopivan neutraalilta päivittäiskäyttöön. Kasviuutteiden kerrotaan hoitavan ja kosteuttavan ihoa muun muassa antioksidanttipitoisuuksiensa vuoksi (joskin jälleen jätän kosteutuksen voiteiden huoleksi). Tämä on erityisesti kuivalle iholle suunnattu, ja koostumus tuntuukin hellävaraiselta ja ei-kuivattavalta, mutta aine myös vaahtoaa vähemmän kahteen edelliseen verrattuna. 

Yes To-sarjaa ei valitettavasti myydä Suomessa, ja suihkugeelin hankin osana Feelunique-tilausta (en toki tilannut vain yhtä putelia suihkugeeliä ulkomailta). Hinnat vaihtelevat paljon jälleenmyyjästä riippuen, mutta sarja on suurinpiirtein 5-20 euron hinnoissa; itse maksoin aletuotteesta noin kolme euroa.Kommentit

 1. Oon tykännyt kans Faith In Naturen tuotteista ja varsinkin tuoksuista, en epäile etteikö tuokin suihkugeeli olisi ihanan tuoksuinen! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä on, etenkin jos on greipin ystävä. :)

   Poista
 2. Tuota Bio Richiä yritin etsiä lähikaupasta, jossa sitä oli vielä hetki sitten, mutta ei ollutkaan enää. Toivottavasti tulisi, olisi kiva saada hieman uusia tuoksuja suihkuun! Nyt tosin kovilla pakkasilla peseydyn perusvoiteella, kiitos atooppisen ihon.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähikauppaan kannattaa laittaa pyyntöä, jos suihkugeeliä ei ala siellä pian näkymään? :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^