Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Jane Iredale BeautyPrep-meikinalusvoide | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Jane Iredale BeautyPrep-meikinalusvoide

Ihoa hoitavista mekeistään tunnettu Jane Iredale on lanseerannut ensimmäisen ihonhoitolinjansa, kolmen tuotteen BeautyPrep-sarjan.

Osittain ekosertifioitu ja kokonaan vegaaninen sarja on suunnattu toimimaan pohjana kasvomeikille, erityisesti mineraalimeikille, joka toki onkin Janen ammattimaista bravuurialaa.

 Puhdistusaineen, kasvoveden ja kosteusvoiteen valikoimasta testiini valikoitui viimeksi mainittu, sillä toimivan meikinalusvoiteen löytäminen tuottaa helposti haasteita etenkin näin talvella.


Tuote saatu blogin kautta. *mainoslinkki. Postaus päivitetty 2019.
jane iredale kasvovoide

 Jane Iredale kosteusvoide meikin alle - Beauty Prep

Ruusu on suosikkini kosmetiikan ainesosista, joten ei ihme, että kasvovoiteen neljä erilaista ruusu-uutetta herättivät mielenkiintoani entisestään. Valkoisen ja vaalean ruusun kerrotaan tukevan ihon suojakerrosta, uudistumista sekä edistävän ihon kimmoisana pysymistä. Damaskonruusu  taistelee puhtaamman ja sileämmän ihon puolesta ja on tunnettu myös ihohuokosia supistavana. Ravinteikas ruusunmarja toimii puolestaan rauhoittavana ja ihoa kirkastavana ainesosana.
 
Pähkäilin syksyllä toden teolla hyvien kasvovoiteiden perään, mutta tutustuttuani Pain, Patykan ja Neal's Yard Remediesin vaihtoehtoihin valikoima alkoi tuntua jo runsaalta. Lisäisin BeautyPrep-voiteen myös tähän päivävoiteiden suosikkijoukkoon. Sekaihoni kuivahtaa helposti ilman jämerää mutta sopivan kevyttä kosteutusta, ja epätasaista ihon pintaa sekoittavat entisestään hilseilevät alueet. Seerumeita ja öljyjä lisään yöksi, mutta meikin alle en mielelläni levitä muuta kuin tehokkaan kosteusvoiteen. Meikinalusvoiteen tulisi siis olla tehokkaasti kosteuden haihtumista estävä, mutta tarpeeksi kevyt yksinäänkin käytettynä.  Jane Iredalen uutukainen sujahtaakin tähän kategoriaan mainiosti. Koostumus on melko kevyt, mutta kasvoilla se tuntuu hyvin täyteläiseltä, eikä ihon kiristelystä ole ollut tietoakaan kovillakaan pakkasilla.Voide sulautuu ihoon nopeasti, joka on kiireisten aamujen must-vaatimus. Sekä mineraalimeikki yksistään että primerin ja  kevyen BB-voiteen kanssa ovat levittyneet sujuvasti ja synkanneet moitteetta voiteen päälle. Lupaus meikin keston pidentämisestäkin tulee siis pidettyä.

Kosteuttava ja pehmentävä vaikutus on myös ollut selkeä jo muutamassakin päivässä - iho on selkeästi tasaisempi, kun sen kosteutus on kunnossa. Vaikka voide on mielestäni pintakuivahtavalla iholla runsas, se ei kuitenkaan ole buustannut iltapäivän t-alueen kiiltelyä. Voide ei muuten ruusu-uutteista huolimatta tuoksu ruusuille (höh), vaan pirteälle sitruunaruoholle.

Jane Iredalea on myynnissä lähinnä kauneushoitoloissa ja on ammattilaissarjana täten myös normaalia hiukan hintavampi. Voiteen suositushinta on 49,7 €.

Jane Iredalen meikkejä voit ostaa *verkosta esim. Cocopandasta.


Kommentit

  1. Tää on ihan mielettömän hyvä voide, oikeasti silottaa ihoa ja saa huokoset näyttämään pienemmiltä, sopi myös omalle pintakuivalle iholle mainiosti meikin alle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin juuri lukemassa blogistasi BeautyPrepistä, allekirjoitan myös että kyseessä on todella hyvä voide! Ihmettelin etenkin kosteustehoa pakkasta vastaan, samalla kun voide pitää kiiltoakin kurissa. :)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^