Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kahinan ylelliset kasvotuotteet | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kahinan ylelliset kasvotuotteet

Parin viime kuukauden ajan olen luottanut ihonhoidossani luonnonkosmetiikkamerkki Kahina Giving Beautyn täsmätuotteisiin. Loppuvuonna testiini päätynyt sarja on varsin kutkuttava niin luomuprosenteiltaan kuin pakkausilmeeltäänkin, mutta ennen kaikkea se ratkaiseva seikka eli tuotteiden tehokkuus on ollut kohdillaan.

Yhdysvaltalainen Kahina pohjaa tuotesuunnittelunsa marokkolaiseen arganöljyyn, joka on tunnettu ravinteikkaana ja luonnollisena ihonhoidon multituotteena. Ecocert-sarjan luomupitoisuudet ovat myös hulppeat, sillä esimerkiksi testaamieni tuotteiden ainesosissa yli 90 % on luomulähtöisiä.

On myös mielenkiintoista huomata, kuinka luonnonkosmetiikassa on sertifikaattien sisälläkin paljon eroja. Vaikka purkkien sisältö on lopulta se merkittävin seikka kosmetiikassa, eipä näitä lasipulloja tarvitse piilottaa kylppärin kaappeihin, kiiltävän musta lasipinta on sen verran tyylikäs.

Kahina Giving Beautylla on Ecocert -sertifikaatti ja eläinkokeeton Leaping Bunny -sertifikaatti. Suurin osa tuotteista on vegaanisia.

Kahina-kosmetiikka saatu blogin kautta.
Kahina luonnonkosmetiikka

Kahina luonnonkosmetiikka testissä

Kahinan kirkastava seerumi* ansaitsee ylistyssanoja heti alkuun, sillä se on lienee tehokkain iholle jäävä hoitotuote, jota olen käyttänyt. Seerumi lupaa häivyttää ihon sävyeroja (esim. aknearpien jättämiä), taistella uusia pigmenttimuutoksia vastaan ja tasoittaa ihon pintaa. Ainesosalistaa tähdittävät esimerkiksi valkoinen lilja, wakame-merilevä sekä antioksidanttipitoiset argan, vihreä tee ja rannikkomänty.

Oma ihoni on melko herkkä esimerkiksi stressi-epäpuhtauksista syntyville uusille arville, ja asian kanssa eläessäni usea ihoa kirkastava tuote on tullut testattua vaihtelevalla menestyksellä. Siksi olenkin ollut superyllättynyt, kun  Kahinan seerumin avulla vajaassa parissa kuukaudessa ihoni pinta on lähtenyt selkeästi tasoittumaan aknearpien jäljiltä. Samalla vanhat epäpuhtauksien jättävät tummat pigmentit ovat selkeästi vaalentuneet. Varsinkin heti parin ensimmäisen käyttöviikon aikana muutos oli tasoa very impressed,  sillä en ole aiemmin näin ketterästi tehoavaan hoitoseeruumin törmännyt.

Esimerkiksi epäpuhtauksista ongelmaista ihoa ei toki useinkaan vain yhdellä aineella loihdita superkuntoon, mutta ihon kunto on mennyt seerumin myötä hiljakseen selkeästi parempaan suuntaan. Kevyt, nopeasti imeytyvä koostumus on omiaan kosteusvoiteen alle, ehkäpä kesällä pintakuiva iho pärjäisi pelkästään seerumin kosteutuksella. Pigmenttimuutosten hoitaminen ei ole kärsimättömien lempiaikaa, ja seuraankin mielenkiinnolla, miltä iho näyttää viimeisten seerumipisaroiden jälkeen. Satsausta vaativaa hintaa hoitolatason seerumilta löytyy (koko sarjan hintataso lähtee noin 40 eurosta), mutta toimivuutta ei myöskään käy kieltäminen.

Kahina seerumi ja kasvovesi

Kostettava toning mist-kasvosuihke on puolestaan myös tehokas multituote, josta on tullut etenkin pakkaspäivien suosikki. En ole oikeastaan ollenkaan suihkutettavien kasvovesien ystävä, sillä koen suihkeet jostain syystä vaivalloisemmiksi - ja vaikeammin muistettaviksi käyttää.

Tasainen huntu  ruusulta vienosti tuoksuvaa cocktailia on kuitenkin omiaan viemään kuivan ihon kiristelyt ja esimerkiksi mineraalimeikin "liian puuterisuuden" siististi syrjemmälle. Hennosti suihkittuna aine ei myöskään jätä iholle kostean näköistä pintaa, vaan imeytyy nopeasti ihoon.

 Kasvosuihke sisältää muun muassa puhdistavaa pajun salisyylihappoa, kosteuttavaa ruusuvettä sekä ravinteikkaita valkoista teetä ja alfalfa-uutetta. Tuote on myös alkoholiton, ja ainesosalistan ensimmäisenä aineena on veden sijasta tehokosteuttava aloe.

Olen käyttänyt tätä myös vanulapun kautta kasvoille, ja varsinkin pakkasen kuivattama iho on tykännyt kosteuttavasta ja samalla puhdistavasta fiiliksestä. Noin muutoinkin aktiiviainesosat ovat sellaisia joista ihoni yleensä on ilahtunut. Kuitenkin näistä kahdesta seerumi nousee selkeästi lempparikseni, ja vinkkaisinkin siitä kirkastavaa tehoseerumia kaipaavalle.

Summaten: Kahina -luonnonkosmetiikka on ylellistä, täynnä hoitavia ainesosia ja sarjansa huipputuotteita. Suosittelen tutustumaan, rahalleen saa vastinetta!


Mistä ostaa Kahina-kosmetiikkaa Suomesta? 

Katso ajantasainen valikoima TwistBe-verkkokaupasta*.Kommentit

 1. Upeat pakkaukset, ja tuotteet kuulostavat loistavilta. Tämä olikin ihan uusi tuttavuus minulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarja oli pitkään minullekin piilossa ja testaamani perusteella vaikuttaa kyllä todella hyvältä. :)

   Poista
 2. Kuulostaapa mahtavalta, todella yleellisiltä tuotteilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ylellisyys ja tehokkuus on näissä samassa paketissa. :)

   Poista
 3. Tämä on niin huikea sarja, johon tutustuin yli puoli vuotta sitten! Tykkään tosi paljon tuotteiden riittävästä koostumuksesta ja tosiaankin tuosta tehosta. Talvisin olen tykännyt käyttää sitä Kahinan Facial Lotionia ja Toning Mistiä ja iho on pysynyt tosi kosteana kovillakin pakkasilla. Tosi ihana postaus sinulta. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi kivasta kommentista! :) Kasvosuihke on kyllä todella hyvä tehotuote näin talvi-ihon kosteutuksessa.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^