Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Montagne Jeunesse/ 7th Heaven-naamioita | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Montagne Jeunesse/ 7th Heaven-naamioita

Olen monesti markettireissuillani hypistellyt värikkäitä Montagne Jeunessen kasvonaamioita ja päätin kerrankin kokeilla, millaista settiä nämä iloisen väriset pakkaukset kätkevät sisälleen. Pähkin mukaani kolme erilaista naamioita, jotka ainakin levitysvaiheessa myös hieman huvittivat peilistä katsojaa. Firman nimi on muuten muuttumassa 7th Heaveniksi, nettisivujensa mukaan siksi, että aiempi Montagne Jeunesse on ollut liian vaikea lausua.

edulliset ihonhoitonaamiot

 Montagne Jeunesse - edulliset naamiot testissä

Super Fruit Mud Maskin kerrotaan puhdistavan ja ravitsevan ihoa. Esimerkiksi gojimarjan kerrotaan toimivan antioksidanttina kuivuutta ja ympäristön haittavaikutuksia vastaan. Naamio on suunnattu sekaiholle, normaalille ja rasvoittuvalle iholle.

Vaikka tuotteen luvataan myös kosteuttavan, savipohjaisena miedon hedelmäisen tuoksuinen massa kuivahtaa kasvoille nopeasti. Luonnonvalkoinen aines sisälsi jotain josta ihoni ei alussa hirveästi tykännyt, sillä samalla kun savi kuivui, naamio myös pisteli ihollani. Kuivuessaan naamio alkoi kiristämään ihoa selkeästi, ja sama kiristävä tunne tuntui vielä pitkän aikaa naamion poispesun jälkeen. Kiristely ja nipistely eivät vakuuttaneet kovin paljoa, ja tämä taitaakin jäädä kertakokeiluksi (tosin paketista varmasti riittää toiseenkin kokeiluun). Fiilis toki oli se, että naamio tekee jotain kiristellessään, mutta pintakuiva ihoni ei tästä järin perustanut.

Super Fruit Mudin kuvauksessa lukee että aine cleanses pores to the core, jonka myös allekirjoitan - savipohjaiset naamiot tuppaavat jättämään puhtoisen fiiliksen, jossa ylimääräinen rasva ei hetkeen iholla juhli. Kuitenkin tämä aines oli turhan tujua itselleni, sillä ihoa kiristellyt tuntuma oli turhankin ylipuhdas.Very Berry-naamio pitää sisällään lupaukset raikkaammasta, puhtaammasta ja kosteutummasta ihosta. Sen aktiiviaineiksi on lueteltu muun muassa aloe, mustikka, karpalo ja persikka maski soveltuu erityisesti normaalille ja sekaiholle.
 
Marjaisa naamio oli pinkkilaventelin väristä, himmeästi hohtavaa ainetta, joka toi mieleen sheivausvaahdon koostumuksen ennen vaahdottamista. Tällaiselle lähinnä luonnonkosmetiikkaa käyttävälle naamio tuntuikin vähän hassulta, varsinkin värinsä puolesta. En järin pitänyt sen tuntumasta ja koostumuksesta, sillä se tuntui melko oudolta kasvonaamioksi. Kuitenkin tuoksu oli ihan miellyttävä, ja tunnistin siitä esimerkiksi mustikan.

Naamio ei ole savipohjainen eikä se kiristele kuten edellinen, mutta kasvoille se kyllä jähmettyi noin vartissa. Tämäkin aine sai kasvot kipristelemään alussa, en sitten tiedä olenko herkkä jollekin ainesosacocktailille näissä. Fiilis meni nopeasti ohi ja pidin naamiota noin vartin, jonka jälkeen se peseytyi helposti pois, ja jätti myös pehmeämmän tuntoisen ihon. Kuitenkin varsinaisesti kosteutta se ei "lukinnut" ihoon, vaan lähinnä naamion voisi laskea lempeämmin puhdistavaksi ja / tai virkistäväksi (jos sattuu pitämään koostumuksesta). Itselläni tämä on kuitenkin ei jatkoon, sillä koostumus ei napannut. Tästäkin pakkauksesta riittäisi mielestäni hyvin kahteen kertaan.Nut Oil Masque oli näistä naamioista se, josta pidin eniten. Tuotteen luvataan puhdistavan, kosteuttavan ja soveltuvan erityisesti sekaiholle. Tämä on Super Fruitin tavoin savipohjainen, mutta Nut Oiliin on lisätty erityisesti kosteuttavia aineita: karitevoita, kaakaovoita, baobab-siemenöljyä ja marulaöljyä. 

Savipohjainen naamio ei ole niin kiristävä tai kuivan oloinen kuin Super Fruit-maski, mutta viidentoista minuutin vaikutusajassa savi kyllä alkaa kuivahtaa iholle. Koostumus oli paksuhko ja ilmeisesti öljyjen ansiosta kuivuminen ei käynyt niin nopeasti kuin ärtsympien savinaamioiden  (kuten Super Fruitin) kohdalla. Poispesun jälkeen iho tuntui kiristävyyden sijaan puhtaamman pehmeämmältä, vaikka kosteuttava fiilis ei jäänyt päällimmäisenä mieleen (voivatko savinaamiot edes oikeasti kosteuttaa...?). Valitettavasti en taaskaan pitänyt maskin voimakkaasta tuoksusta, ja empisin toista kokeilukertaa pitkään.

Nämä tulevan 7th Heavenin maskit eivät olleet kaiken kaikkiaan mitään maata järisyttäviä tuotteita minulle, vaan sellaisia ihan kivoja. Kivaa toki on, että marketeistakin saa helposti puhdistavia kasvonaamioita, jotka ainakin tulee käytettyä aina loppuun! Kuulisin mielelläni, jos sinulla on kokemuksia sarjan tuotteista! :)


Bongasin naamiot mukaani Anttilasta, Sokokselta ja S-Marketista, ja sarjaa on myynnissä useissa muissakin marketeissa tietääkseni. Maskit maksoivat ostopaikasta riippuen noin 1,5 - 2,5 euroa. Sarjan vegaaniset tuotteet on merkattu Animalian kosmetiikkalistan yhteyteen.

Kommentit

 1. Hei! Ostin 7nth heaven naamion joka on black seaweed peel-off niminen, mustan värinen. Olin kuitenkin hölmö kun en tarkistanut onko kyseinen tuote vegaani. Kyselisinkin että tiedätkö, onko tuote vegaani. Kiitos jos vastaat vaikka postauksesi onkin vuoden vanha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Huomasin tosiaan että postauksen linkki Animalian kosmetiikkalistan yhteydessä olevaan sarjan vegaanisten tuotteiden listaan ei toiminut, nyt pitäisi toimia! Kiitos vielä kun kommentoit niin huomasin korjata asian. :)

   Mutta tsekkasin tämän pdf-listan myös pikaisesti ja Black Seaweed Peel Off- naamion kohdalla näkyy olevan vegaanimerkintä! :) http://www.animalia.fi/wp-content/uploads/2016/02/MJ-Vegaanilista-7-3-2016.pdf

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^