Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Tammikuun loppuneet '16 | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Tammikuun loppuneet '16

Tammikuuta on vielä pari päivää kurottavana, mutta kuukauden kosmetiikan purnukkasaldo näyttää olevan kasassa. 

Pait, Lifehairit ja Freeman saatu blogin kautta, muut hankittu itse. 


Pain ruusunmarjaöljy vaikutti testerikoon perusteella tehokkaalta, kosteuttavalta ja rauhoittavalta kasvoöljyltä. Sen lisäksi että öljy on aivan ruusunmarjasoseen väristä, se myös tuoksuu voimakkaasti ruusunmarjalle. Ellei minulla olisi käytössä Balm Balmin ruusunmarjaseerumia, harkitsisin Pain a-vitamiinipitoinen öljyn hankkimista täysikokoisena.

Myös Pain kasvovoiteen testerikoko kului nopsaan loppuun. Kirjoittelin tästä herkällekin iholle sopivasta mainiosta voiteesta tarkemmin marraskuussa.Alan pikku hiljaa kääntyä suihkittavien kasvovesien ystäväksi, ja tätä käännöstyötä on edistänyt  100% Puren luonnonmukainen ruusuvesi. Toki suihkepullossa olevat kasvovedet säästävät vanulappuja ja ovat myös mukavan virkistäviä suihkia puuterisen mineraalimeikin päälle (ja muuten vaan!). Lasipulloon pakatta ruusuvesi on ehdottomasti suosikkejani takuuvarmoista kasvovesistä ja ellei testivuoroaan odottaisi jo seuraava kasvovesi, huumaavaa kukkaistuoksua leijailisi taas hyvin pian kylppärissäni...

SpaRitual - kynsilakanpoistoaine on harvoja toimivia eläinkokeettomuussertioituja kynsilakan putsareita, ja purkki tätä onkin yleensä lakkalaatikkoni vakiokamaa. Ammattilaistason poistoaine sisältää sitrushajustetta, ja asetonista huolimatta aine ei ole aivan myrkkytuoksuinen. Vähän aikaa sitten löysin tälle uuden haastajan, josta lisää vielä jokusen testailun jälkeen.Freemanin hedelmäinen jalkarasva palveli puolestaan sopivan tuhtina jalkarasvana kuiville kantapäille. Pakkaussuunnittelu olisi voinut olla tosin käyttäjäystävällisempi, sillä ainetta tuli puristaa reippaalla otteella putelista ulos. Edit 2017: Freeman on poistunut Animalian listalta ja Leaping Bunny-sertifikaatista, eli en tue sarjaa enää sen epäselvän eläinkokeettomuuden vuoksi.

Olenkohan jo maininnut, että iHerbistä hankittu Shikain Borage Therapy-vartalovoide on ehkä tehokkain hillitsemään ihon epämääräisiä kutinoita, punoituksia ja esimerkiksi sheivauksen aiheuttamia ärsytyksiä. Voiteessa on muun muassa rauhoittavaa purasruohoa ja rooibosta, ja tätä ihmevoidetta löytyykin jo seuraava purkki kesällä hankitun loputtua. Käytän tätä kuitenkin säästeliämmin, sillä Shikaita ei myydä Suomessa. 
Sympaattisista Lifehairin (tai Lh Beautyn) purnukoista tuli myös puristettua viimeisiä pisaroita. Puhdistusvaahto (josta kirjoittelin aiemmin täällä) oli todella pehmeästi mutta runsaasti vaahtoava ja sutjakasti meikit putsaava aine. Biolonin veroista hoitoainetta ärtyvälle hiuspohjalle en ole puolestaan vielä löytänyt, joten rouhean ruskea purkki komeilee luultavasti jatkossakin loppuneissa (kuinkahan mones kerta oli, kun kuvasin Biolonia blogiin... no, hyviä tuotteita kuitenkin :)).
Kommentit

  1. Heh, suihkutettavat kasvovedet ovat niin hyviä, kuten olen saattanut blogissani mainita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jjep. ;) Täytyy myöntää, että käteviä, vaikka tuntuu että vanulapun kautta saan kasvoveden paremmin ihoon. :D

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^