Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Tekstuurikynnet by Color Club | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Tekstuurikynnet by Color Club

Jos olisin tehnyt uudenvuoden lupauksia, yksi olisi ollut varmasti kynsilakkakokoelman potentiaalin parempi hyödyntäminen. Eli toisin sanoen kaivelisin kynsilakkalaatikosta käyttöön enemmän niitä helposti unohtuvia lakkoja, enkä jumittaisi pitkään yhden ns. mukavuusalueen lakan parissa.

Color Clubin Sea Salt-kokoelman Ocean View onkin yksi alikäytölle jäänyt kynsilakka, jonka tekstuuripintaa pidin aluksi liian "erikoisena". Ostaessani lakkaa viime keväänä Cesar's Shopista en huomannut sen olevan tekstuuripintainen, joten lakatessa odottikin kiva ylläri. Ja onhan se vähän outoa blogata jo valikoimasta poistuneesta kynsilakasta, mutta no, blogin ideanakin oli postailla lemppareistani. :) Tietääkseni ainakin merkin myynnissä oleva Seven Deadly Sins-sarja on tekstuurinen.

Lue päivitetty lista vegaanisista kynsilakoista: vegaaniset kynsilakat listattuna


Lakka taitaa olla kevätkokoelman saldoa, mutta vaalea kylmänsininen mätsää kuitenkin myös tämänhetkiseen kylmään säähän, heh. ;) Tekstuuripinta ei ole tasaisen röpelöinen, vaan pinta muistuttaa todellakin hieman suolaa: kiteet levittyvät epätasaisesti ja tuntuvat selkeästi. Koostumus on paksua ja yksi kerros on riittänyt, kaksi on jo paakuttanut kynnet melko epätasaiseksi. Väri on intensiivinen ja pinta on erikoisuudessaankin aika tyylikäs. Ja pahoittelen - kynsinauhani eivät ole priimakunnossa (mutta yllättävän hyvässä, ottaen huomioon paukkupakkaset), ja yritinkin varoa lakkaamasta aivan niiden juureen.Aluslakkana toimi jo suosikiksi muodostunut 100 % Puren Horsetail base coat. Päällyslakkaa en tällä kertaa laittanut, jotta tekstuuri ei kärsisi. Sekä Color Clubin että 100 % Puren lakat ovat kaikki vegaanisia.
Edit: Color Club on sittemmin jättäytynyt pois Leaping Bunny-sertifikaatista, eläinkokeettomuuden vakuutena on yrityksen oma lupaus.

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Harmi tosiaan että kokoelmaa ei enää ole myynnissä.

   Poista
 2. Tosi ihana sävy! Löytyisiköhän mistään samanväristä lakkaa.. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään sävystä itsekin! Olisikohan tämä Color Clubin Pastel Neon - sarjan lakka vähän kuin tuo...? http://www.cesarsshop.fi/epages/cesarsshop.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015052705/Products/AN36

   Poista
  2. Oho, onpas kaunis! Kiitos paljon, pitää varmaan klikkailla kotiin. :-)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^