Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kookoksinen hoitoaine Faith in Nature -tuotesarjalta | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kookoksinen hoitoaine Faith in Nature -tuotesarjalta

*mainoslinkki


Kylppärissäni ei ole jemmoissa avaamattomia hoitoaineputeleita, joten nykyisen hoitoaineen viimeisten pisaroiden ollessa käsillä puntaroinkin seuraavaa siirtoa Faith in Naturen Coconutin ja Neal's Yard Nurturing Rose-hoitoaineen välillä.  Lopulta lompakon tahto kallistui edullisempaan Faith in Natureen, jonka repertuaarista olen aiemmin löytänyt perushyviä kosmetiikkatuotteita.

Lue myös: lista vegaanisista hiustenmuotoilutuotteista

Faith in Nature hoitoaine


Faith in Nature kookoshoitoaine testissäHurmaavan aidon kookoksen tuoksuinen Faith in Naturen hoitoaine sisältää muun muassa luomulaatuista kookosta ja auringonkukkaöljyä. Sarja ei ole varsinaisesti ekosertifioitu, mutta tuotteet eivät sisällä esim. synteettisiä tuoksuja, parabeeneja tai keinotekoisia säilöntäaineita. 

Olen varmasti blogissa tarinoinutkin, että hiuslaatuni on paksuhko ja helposti latvoista kuivahtava. Hiusten kunnon huononeminen pysyy aika hyvin kurissa säännöllisellä hiusten leikkauttamisella ja vähemmällä mekaanisella käsittelyllä. Kosteuttavat hoitoaineet kuitenkin ovat tärkeä osa hiustenhoitopalettia, samalla kun rasvoittuva hiuspohja vaatii tujummin pesevän shampoon, eikä niinkään hellävaraisen kosteuttavia aineita. Pyrin suosimaan luonnollisia aineita hiustenhoidossakin, mutta joskus hiustilanne tuntuu vaativan jelppiä myös taviskosmetiikan aineista.

Taipuisat, paksuhkot ja melko helposti pörrööntyvät hiukset eivät ole helpoin yhdistelmä hiustenhoitoaineen valinnassa. Luonnollisempien hoitoaineiden testailu tuntuu olevan myös joskus arpapeliä, sillä kosteusteho ei tunnu aina riittäävän vaativammalle hiuslaadulle. Kookoksisesta hoitoaineesta löytyy kuitenkin mukavan tuoksun lisäksi tarpeeksi ytyä pitämään hiukset myös sopivan kosteutettuina. Koostumus ei ole aivan juoksevinta vaan vähän jogurttimaista, ja aineen tulisi ohjeiden mukaan antaa vaikuttaa hiuksissa viisi minuuttia ennen poispesua. Itse en kellota hoitoaineaikojani ja vaikutusaika onkin jäänyt aina lyhyemmäksi. Tästä huolimatta lopputuloksena ovat olleet selkeästi kosteutetut ja kiiltävämmät hiukset, jotka tuntuvat myös hyvin pehmeiltä. 

Rasvoittuva hiuspohja ei pidä myöskään liian raskaalta tuntuvista hoitoaineista, ja Faith in naturen jäljiltä hiukset tuntuvat myös riittävän ilmavilta. Haivenet ovat näyttäneet jopa kiiltävän himpun verran enemmän verrattuna Aubrey Organicsin Honeysuckle Rose-hoitoaineen jättämään jälkeen.

Arvosanaksi hoitoaine saisikin vähintään hyvä, joskin hiuksillani ei ole myöskään aivan kuivin kausi menossa. Hoitoaineen lisäksi käytän toisinaan myös hiuksiin jätettävää hoitoainetta, mutta poispestävä on aina se joka toimii mielestäni "varsinaisena" kostettajana.Mistä ostaa Faith in Naturea? Päivitetty 2019.

Hyvinvoinnin Tavaratalo*

House of Organic*


Myös joissain tavarataloissa (Sokoksella) ja ekokaupoissa voi olla sarjan tuotteita.
Kommentit

 1. Ai että tuo pakkaus on kivan näköinen!
  Mulla oli joskus jotain Faith in Naturen shampoota tai hoitoainetta, mikä sisälsi sitrusta, ja herranjestas, että päänahkaa kutisi.. mutta tällekin merkille voisi tietysti antaa uuden mahdollisuuden, INCIn kyllä tavaan tarkkaan ensin :D.
  Mukavan selvästi tuo vegaanisuus käy ilmi pakkauksesta :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on taas ihan hyvä kokemus Faith in Naturen jostain lime-shampoosta. :D Pakkaus on kyllä söpö ja puteli on oikein kiva perushoitoaine, toivottavasti sun tulevat merkin kokeilut eivät ole noin epäonnisia. :)

   Poista
 2. Faith in naturen suklaasarja oli tosi hyvä mun hiuksille. Nyt testailen vadelmahoitista, joka on suunnattu kuiville/normaaleille hiuksille, mutta silti koen että suklaahoitoaine oli paljon tehokkaampi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen skipannut suklaahiustuotteet, kun ne ovat kuulemma tummatukkaisille. :D Vadelmahoitiksen testailun tulosten kuuleminen kyllä kiinnostaa! :)

   Poista
 3. Juuri ostin ensimmäisen Faith in Nature -shampooni Madeiralta, ja pääsen testaamaan sitä lähipäivinä. :) Olen iloinen, että löysin juuri rosmariinishampoon, sillä sitä ei näkynyt ainakaan Ekolon valikoimissa, ja olen todella tykästynyt rosmariiniin mm. itsetekemässäni hiushuuhteessa. Saa nähdä, miten käy, kun ennakko-odotukset ovat niin kovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, rosmariini kuulostaa houkuttelevalta, jännä että Faith in Naturea on Madeirallakin myynnissä. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^