Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Milani Brilliant Shine Lip Gloss | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Milani Brilliant Shine Lip Gloss

Olen kuin huomaamatta aloittanut meikkiarsenaalini läpikäynnin, etten vain unohda mitään kivoja juttuja lootien pohjimmaisiksi. Milanin huulikiilloista havahduinkin kirjoittelemaan samalla kun huomasin että merkkiä saa nykyään jo Suomestakin! Yhdysvaltalaisen, Leaping Bunny-sertifioidun firman valikoimassa on reippaasti värikosmetiikkaa, josta suuri osa on vielä vegaanille ok. Tuotteet ovat melko edullisia myös Suomen puolella!


Huulimeikissä tulee usein suosittua kevyitä sävytteitä tai kasvoille näppärästi väriä tuovia huulipunia. Perinteisiin huulikiiltoihin tulee tartuttua toisinaan osana pikaehostusta, ja tuubeja kulkeekin toisinaan laukun pohjalla mukana. Brilliant Shine Lip Gloss -huulikiillot ovat kiitettävän pigmenttisiä, näkyvän kiiltäviä (yllättäen...) ja hyvin huulilla kestäviä. Vaalean ruskea nude Bare Secret ja kylmään pinkkiin taittava Rose Blush ovat aiemmin klikkaantuneet ostoskoriini.


Bare Secret (allaolevassa kuvassa vasemmalla) on kiva neutraali, joka tuo huulille vivahteen kiiltoa hentoisella vaalean ruskealla, mielestäni malvaakin muistuttavalla sävytteellä. Omilla huulillani sävy ei juuri erotu, ja neutraali kiilto onkin todella monikäyttöinen. Yleensä en ole "nudehuulten" ystävä, mutta Bare Secretin sävy mätsää aika hyvin vaalean hipiän kanssa yhteen.

Rose Blush (oikealla) on puolestaan kirkkaampi, fuksiansävyinen pinkki. Punainen sävy erottuu huulilta todella hyvin, ja kiilto ja on selkeän shimmerinen nudesävyyn verrattuna. Vaikka shimmerisyys tasoittuu huulille ja sävy on aivan toimistokelpoinen, miellän sävyn enemmän kevyeksi kevät/kesäsävyksi.
 ,


Kiillot levittyvät sutjakasti ja siististi hieman joustavapäisellä applikaattorilla. Koostumus kestää ja tuntuu useita tunteja, mutta toki jokaisen hörpyn ja haukkauksen jälkeen näitä kannattaa siistiä. Huulilla pinta on kalvomainen, ei-kuivattava.

Moni rapakon takana asustava bloggaaja on hehkuttanut huulikiiltojen koostumusta ja tuoksua. En tiedä olenko jo niin käännytetty luonnonkosmetiikkahippi, mutta Milanin huulikiiltojen vaniljainen tuoksu ja tahmeahko koostumus eivät kuitenkaan täysin vakuuta, vaikka tuotteet ovat muutoin ihan hyviä. Kiillon tuntee selkeästi huulilla koko päivän, ja vaikka koostumus ei ole varsinaisesti paksua, pidän enemmän kevyemmän koostumuksen huulimeikistä. Makea vaniljan tuoksu ei myöskään ole  epämiellyttävä, mutta luulen että päivittäin käytettynä vaniljaisuus alkaisi häiritä: tuoksuttomat huulituotteet ovat enemmän minun juttu.


Suomessa ainakin Beauty Pop Up myy Milania. Esimerkiksi huulikiillot ovat hyvin kohtuuhintaisia, jopa edullisia: hinnat ovat noin 10 euron paikkeilla. Harmiksi suosikkiani eli luomenpohjustajaa ei ole täällä myynnissä, mutta valikoimassa on vegaanille muun muassa mattahuulipunia ja kulmavärejä. Yksittäisten tuotteiden vegaanisuuden voi tarkistaa vielä Milanin omilta sivuilta.

 Onkos Milani tuttu muillekin...? :)

Kommentit

 1. Merkki on minulle uusi, tosin niin on hyvin moni muukin :D Haluaisin huulikiillon, joka pysyisi huulilla kauemmin kuin viisi minuuttia ja ei olisi tahmainen, etsintä alkakoon! :)

  VastaaPoista
 2. Milanin kiillot (ja aika moni muukin) kestää huulilla kyllä reippaasti sen 5 min yli. ;) En osaa verrata näitä Milanin kiiltoja kuin luonnonkosmetiikkaan/muihin huulituotteisiin, en tiedä kuinka tahmaisia yleensä synteettiset huulikiillot ovat. :D Mutta monesti olen jo näitäkin käyttänyt, että sticky-tunne ei ole nyt niiin paha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä mitä tahmaisempi, sen paremmin pysyy..

   Poista
  2. Avopuoliso ei tykkää tahmeista huulista niin sen takia aattelin karsia sen mukaan, mutta pysyvyys taas olisi kivempi juttu. Hankalaa! En ole montaakaan huulikiiltoa kokeillut, tai no olen kokeillut, käyttänyt pari kertaa ja se siitä. En ole oikein innostunut koko hommasta, kun en jaksa lisätä kiiltoa lisää joka välissä. (onko mulla vaan ollu maailman huonoin tuuri kiiltojen kanssa?)

   Poista
 3. Oo, mahtavaa, että sitä on elevenilläkin. Ei sillä, että mä uusia meikkejä tarvitsisin :D ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, itsekin yllätyin positiivisesti elevenin valikoimista. :)

   Poista
 4. Ei ole tuttu, mutta olen ihaillut salaa kaukaa brändin pakkauksia, ne on kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulikiiltojen pakkaukset ovat kyllä nättejä (kultaiset korkit!) ja tarpeeksi jämäköitäkin. :)

   Poista
 5. Nimeen olen jossain yhteydessä törmännyt, en kyllä yhtään vaan muista, missä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ja no nyt ainakin täällä blogissa olet. ;)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^