Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Neutraaliin meikkiin sopiva Lauren Brooke-luomiväriduo | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Neutraaliin meikkiin sopiva Lauren Brooke-luomiväriduo

Yhdysvaltalaisen Lauren Brooke Cosmetiques-merkin rantautuminen Suomeen on kiinnostanut jo syksyn kauneusmessuilta lähtien, jossa Twist Be:n ständillä jutustelin sarjan maahantuojien kanssa. Kohtuuhintaiset ja luonnolliset vegaaniset meikit saavat toki korvani hörölle! Tällä Animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listalla olevalla sarjalla on valikoimassaan myös vegaanille sopivaa värikosmetiikkaa, joista pressatut luomivärit vetivät puoleensa. 

Luomivärejä varastoistani kyllä löytyy, mutta suurin osa on joko paleteissa tai sitten yksittäisiä mineraalijauhenappeja. Näppäriä duoja ei lootistani ole aiemmin oikeastaan löytynyt. Kuljettelen meikkipussia usein mukana esimerkiksi salilla, ja nopea ehostus on kieltämättä kätevä tehdä kiinteillä luomiväreillä.

lauren brooke meikit

Toffee/Sandalwood-nappi on yhdistelmä kauniita, neutraaleja ruskeita sävyjä. Luomiväreissä on semi-matta kermainen koostumus, ja värit levittyvät sujuvasti. Tosin pakkauksen mukana tullut applikaattori ei ole levittämiseen saatika blendaukseen se aivan paras väline, vaan  itse käytän oikeastaan poikkeuksetta ns. "oikeita" luomivärisiveltimiä silmämeikkiin. 

 Sävyt toimivat hyvin yksittäinkin mono-luomiväreinä, etenkin vaalea sävy on kaunis yksistäänkin tai tummalla santelipuusävyllä varjostettuna. Olenkin erilaisten ruskeansävyisten luomivärien uskollinen ystävä, ja moneen yhdistelmään sujahtaville neutraaleille löytyykin arkimeikissä käyttöä. Duon kaakaon ja toffeen sävyt ovat monikäyttöisiä nopeasti loihdittavassa kiireisten (tai siis laiskojen) hetkien ehostuksessa.Swatchissa luomivärit ovat ilman pohjustajaa luonnonvalossa kuvattuna. Lauren Brooken meikeissä ainesosat ovat pitkälti luonnollisia ja luomuperäisiä kasviuutteita sekä mineraalipigmenttejä. Tämäkin luomiväri sisältää muun muassa hoitavaa parsakaalia ja appelsiininkuorivahaa. ;)

Mistä ostaa Lauren Brooke Cosmetique -meikkejä?


Suomessa ainoastaan luonnonkosmetiikan myymälä TwistBe pitää valikoimassaan Lauren Brooken kosmetiikkaa. *Katso tästä ajantasainen valikoima.

Kauppaan on merkattu selkeästi Lauren Brooken valikoiman vegaaniset meikit: esim. pressatut poskipunat, siveltimet ja viimeistelypuuteri ovat duoluomivärien lisäksi vegaanisia (sen sijaan esim. meikkivoiteet ja huulikiillot sisältävät mehiläisvahaa). 
Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^