Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Pidentävä & tuuheuttava vegaaninen ripsiväri | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Pidentävä & tuuheuttava vegaaninen ripsiväri

Hyvän vegaanisen ripsivärin löytäminen vaatii ehkä tavallista enemmän tutkimustyötä ripsarikentällä. Bottega Verden värikosmetiikkaan tutustuminen on ilahduttavasti rikastuttanut vaihtoehtojen valikoimaa, ja pari viime viikkoa olenkin sutinut ripsiini oikein lupaavaa maskaratuttavuutta.

Ripsari saatu blogin kautta.

 
Bottega Verden pidentävä ja tuuheuttava ripsiväri ("Mascara ultra allungante e rinfoltente") lupaa nimensä mukaan loihtia räpsyttimille enemmän volyymia ja pituutta. Maskaran infotaan saavan sävynsä carbon black-yhdisteestä (kyllä, sävy on hyvin musta) ja se sisältää hoitavaa E-vitamiinia ja risiiniöljyä.

Ripsiväri levittyy suhteellisen siististi, joskin joitakin mustia väripisteitä on pitänyt siistiä vanupuikolla luomelta. Se tosin onnistuu helposti, koska maskara on vesiliukoinen. Harjan malli muistuttaa ehkä enemmän volymisoivien ripsivärien "pulleampia" harjoja. Harja erottelee ripset melko hyvin, mutta kovin montaa ripsarikerrosta sutiessa myös hämähäkkiräpsyt ovat mahdolliset. Tosin kerrostaa ei juuri ole tarvinnut,  sillä maskara tekee tarpeeksi näkyvää jälkeä jo muutamalla harjanvedolla.

Etenkin volyymi-osuus on ripsivärissä varsin vakuuttava. Omat ripseni ovat melko hennot ja lyhyet ja etsinkin ripsarilta enemmän volyymia ja pituutta kuin pelkästään "luonnollista sävytettä". Ripset ovatkin selkeästi näkyvämmät muutaman harjanvedon jälkeen. Maskara lisää näkyvästi ripsien näkyvyyttä (tuuheutta), ja pituuttakin tulee lisää kiitettävästi. Massa ei tunnu liian kuivalta, eikä se ole varissut, ja ripset pysyvät muodossaan hyvin. 

Kyseessä on  jälleen yksi todella hyvin toimiva vegaaninen ripsiväri, joka tekee ripsistä selkeästi näkyvämmät. Vaikka Bottega Verden etusivulla on maininta luonnonkosmetiikasta, ripsiväri ei kuitenkaan  taida olla luonnollinen, vaan vertaisin sitä ihan vain muihin synteettisiin ripsareihin.


Pienen miinuksen annan harjan mallista, mutta sekin on vähän makuasia. Pidän enemmän yleensä pidentävissä ripsareissa olevista harvemmista harjasosista (kuten esim. Bottegan All-in-one - ripsivärissä on).  Tällaisten "tuuheuttavan mallisten" harjojen kanssa minulla on aina hienoinen ripsarin korjailu minipaakkujen varalta, jonka ehkä näkee kuvistakin. Harvemmilla harjaksilla saan helpommin erotellummat ja pidemmät ripset. Tämän ripsivärin kanssa ripsien harjaus voisi olla myös ihan järkevää (skippaan tämän kohdan usein laiskana tai "kiireisenä").Summaten: tämä on oikein kelpo maskara, joka buustaa ripsiä mukavasti. Voisin jo varovaisesti omalta kohdaltani pian todetakin, että hyvä vegaaninen ripsiväri ei sittenkään ehkä ole enää se maailman harvinaisin asia. ;) Tämän ohella esim. myös Bottegan teleskooppivartinen All-in-one-ripsari ja Forever Livingin volymisoiva maskara saavat räpsyttimet selkeästi isommiksi, ja toimivat kuten tolkun ripsivärien kuuluukin. 

Bottega Verden nettikaupassa (ja Fredrikinkadun myymälässäkin oletettavasti) tämä  ripsiväri maksaa 15 euroa ja risat, eli hintakaan ei juuri heitä markettiversioista. 


Kommentit

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^