Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Sorry, Not Sorry | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Sorry, Not Sorry

Ruusukultaan taittava metallisävy on noussut hopean ohitse suosikikseni. Itse kullan sävy ei ole varsinaisesti ikinä ollut mun juttu, mutta sen sijaan punaisella vivahteella ryyditettynä tämäkin jalometallinen sävy on aivan eri tavalla kiehtova.

Color Clubin Oil Slick-kokoelman Sorry, Not sorry-kynsilakka mätsääkin ruusukulta-fiksaatiooni täydellisesti. Merkin lakkoja näkyy usein blogissani, koska mielestäni sillä on ylivoimaisesti laajin ja laadukkain valikoima vegaanisia kynsilakkoja Suomessa.


Lakka ei ole helpoin levittää, sillä se on hyvin juoksevaa. Sitä kannattaakin levittää ohuina kerroksina, joiden antaa huolella kuivaa kerrosten välissä. Siveltimen vedot jäävät myös helposti näkyville pintaan, jos on yhtä kärsimätön kynsien lakkaaja kuin minä.

Itse sävy on kuitenkin todella tyylikäs. Yritin taas kuvata sormia eri kulmista päivänvalolampun alla, jotta duochrome-lakan erilaiset shiftaukset tulisivat paremmin esille. Punakultainen lakka on hienostuneen nätti myös töpökynsilläni, jotka pysyvät melko lyhyinä. Kokoelmastani löytyy myös Oil Slick-kokoelman upea sinivioletti We'll never be royals, ja näin hienoilla shiftauksilla varustettuja lakkoja tuleekin harvoin vastaan.

Kynsilläni juuri mikään lakka ei kestä paria päivää pidempään lohkeilematta (tämä johtuu tosin omasta huolimattomuudestani). Sorry, not sorryn kesto on kuitenkin poikkeuksellinen: kolmen päivän jälkeenkin lakkaus on lähes lohkeilematon, ja  tätä voi pitää jo melkein ennätyksenä. Cesar's Shop on Color Clubin virallinen maahantuoja, ja Oil Slick-kokoelman näkee täällä. Tällä hetkellä ruusukultainen lakka on kuitenkin loppunut Cesar'sin  varastosta, mutta sitä on jäljellä ainakin MyChoicen nettikaupassa. Alus -ja päällyslakkoina käytin jälleen 100% Puren lakkoja.


Edit 2017: Color Club on sittemmin jättäytynyt pois Leaping Bunny-sertifikaatista, eläinkokeettomuuden vakuutena on yrityksen oma lupaus.

Kommentit

 1. Todella nätti sävy! :) Color Club on kyllä itselleni ihan vieras merkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Color Clubissa kyllä tutustumista riittää, uusia kokoelmia tulee syksyisin ja keväisin ja useimmat niistä tulevat myös Cesar'siin myyntiin. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä, tämä on hienoimpia mitä lakkalaatikossani on. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele miksi tämä on Cesar'silta loppu varastosta! :)

   Poista
 4. Heippa!

  Sun blogi on ihan huippu, kiitos siitä - vaikka onkin aika tuore tuttavuus! Tuun täältä aina nykyään tarkistamaan kaiken ennen ostopäätösten tekemistä :D

  Mutta oli mulla kysymyskin. Sulla on muutama postaus täällä myös Freemanista, jonka tuotteisiin oon itse jo aikaa sitten ihastunut. En kuitenkaan oikein mistään löytänyt googlailemalla tai muualtakaan haeskelemalla tietoa siitä, mitkä Freemanin tuotteet ovat vegaanisia? Onko siitä jotakin listaa, vai onko vaan tutkittava INCI-listoja silmä kovana?

  kiitti <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista (ja kunniasta :)) , toivottavasti viihdyt blogin parissa!

   Freeman on itse asiassa valitettavan haastava vegaanituotteiden osalta. Ne tuotteet joita minulla on täällä ollut, ovat joko maahantuojan ystävällisen avustuksen (ja valmistajalle s-postittelun)tuloksena varmistettu vegaaniseksi, tai ajalta jolloin Freeman vielä merkkasi joitain tuotteitaan vegaanisiksi.

   Olen yrittänyt selvittää Freemanin vegaanisuutta pariin otteeseen, ja he melko kiertäen kaartaen vastaavat, että osa tuotteista voi olla vegaanille sopivia. Ja sitten taas on pitänyt yksittäisten ainesosien eläinperäisyyttä lähteä selvittämään. :D Koen melko haastavaksi lähteä selvittämään Freemanin tuotteiden vegaanisuutta, jos jokin ainesosa kuulostaa siltä, että voi olla eläinperäinen.

   Poista
  2. Voi, viihdyn varmasti!

   Ähh. Muistan myös, kun tuotteissa luki muinoin, ettei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Voi kurjuus, en ymmärrä miksi mennä asioissa ns. takapakkia!
   :(

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^