Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Bellápierren kiinteä mineraalipuuteri | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Bellápierren kiinteä mineraalipuuteri

Toimivaa meikkipohjaa voi hyvinkin pitää ehostuksen tärkeimpänä tuotteena, mutta sopivan mätsin löytäminen voi tunnetusti vaatia selvitystyötä. Varsinkin jos hakusessa on vegaaninen ja eläinkokeeton meikkivoide, joka jättäisi luonnollisen, hengittävän ja tarpeeksi peittävän lopputuloksen... Jauhemaiset mineraalimeikit ovat olleet vuosia luottotuotteitani, mutta nyt niiden rinnalle on päässyt kiilaamaan lupaavan oloinen kiinteä meikkipuuteri.

Meikkipuuteri pr-näyte.

Bellapierre mineraalimeikkipuuteri

Bellápierre mineraalimeikki: kiinteä mineraalimeikkipuuteri testissä


Bellápierren Mineral Compact Foundation on mineraalipohjainen meikkipuuteri, joka lupaa toimia niin peiteaineena, meikkipohjana kuin meikin viimeistelevänä puuterinakin. Kyseessä on myös suojakertoimellinen meikki"voide": mineraaleihin perustuva SPF-kerroin on 15.

Pressattu tuote ei ole aivan "puhdas" mineraalimeikki jauhemaisten tavoin, mutta sen koostumus on hyvin kevyt ja ihoa tukkimaton. Puuteri sisältää vain muutaman ainesosan mineraalipigmenttien ja sinkin ohella, ja esimerkiksi jojoba on tunnettu hoitavuudestaan.

Lyhykäisesti voisi todeta, että tämä vegaaninen meikkipohja  täyttää kaikki hyvän pohjustustuotteen kriteerini ja pahoin pelkään että tästä onkin muodostumassa new favourite.


Bellápierren meikkipohjaa on suitsutettu erityisesti sen kiitettävän peittävyyden ansiosta. Kevyesti kerrostamalla saakin todella kätevästi esim. punaisuuden ja epäpuhtaudet piiloon, ja puuteri toimii myös paikallisesti peiteaineena esim. näpyille ja tummille silmänalusillekin. Käytän mineraalipuuteria BB-voiteen päällä, mutta kokeilin meikkipohjaa myös pelkästään tällä puuterilla, ja peittävyys oli vähintäänkin yhtä hyvä kuin esimerkiksi Barefaced Beautyn pohjalla. Kasvokkain-blogin Mulan havainnollisti taannoin puuterin superhyvää pigmenttisyyttä kuvasarjan kera.

 Peittävyydestä huolimatta meikkipohja ei vaikuta pakkelimaiselta kerrostettunakaan, vaan lopputulos tuntuu kevyeltä ja vienosti valoa heijastava (kun puuteria katsoo tarkasti, siinä näkee hienoisia heijastavia partikkeleita...).

Jälki on myös yllättävän mattapintainen, vaikka mineraaleihin pohjautuvasta tuotteesta onkin kyse. Esimerkiksi Barefaced Beautyn ja Earth Mineralsin mineraalimeikkeihin verrattuna t-alue kestää kiillottomana huomattavasti pidempään. Suosittelisinkin tätä kompaktia rasiaa etenkin kiiltoon taipuvaiselle iholle! Mattapintaisuudesta huolimatta puuteri ei tunnu kuivattavalta tai paakkuunnu juonteisiin. Esimerkiksi  meikin viimeistelevällä kosteussuihkeella puuterisuutta saa halutessaan tasoitettua, vaikkakin mineraalipohjainen tuote tuntuu asettuvan kasvoille yhtä siististi kuin jauhemaisetkin mineraalimeikit. 


Testissäni ollut  neutraali/keltapohjaisuuteen taittava Ultra on vaihtoehdoista kaikista vaalein. Yleensä käytän mineraalimeikeistä joko Lily Lolon China Dollia tai Barefaced Beautyn Innocentia, ja Ultra on ehkä hitusen viimeksi mainittua vaaleampi. Bellápierren sivuilta näkee myös kätevän sävykartan.

Peilillä varustetun pakkauksen välikannen alla on myös oma meikkisieni, mutta pidän enemmän siveltimen jäljestä levityksessä - tulos on siveltimellä vähemmän peittävä, mutta luonnollisempi ja kuulaampi.


Meikkipuuteri kustantaa maahantuojan kauneutta.com-kaupassa 39,9 €. 

Bongasin myös Bellápierren  Facebookista ilmeisesti koko maaliskuun ajan voimassa olevan -20% alekoodin kyseiseen kauppaan, joka koskee kaikkia merkin meikkejä. Kyseessä ei ole siis maksettu mainos tai oma alekoodini, vaikka puuteri onkin saatu blogin kautta testiin. :) 

Compact Foundation ei ole ainoa Bellápierren vegaaninen meikkivoide, vaan myös BB-voide ja jauhemainen mineraalipohja ovat eläimettömiä. Onko sinulla kokemuksia näistä? Tai Bellápierresta ylipäänsä? ^_^

Kommentit

 1. Tuo näyttää kyllä ihanan yleelliseltä puuterilta! Hinta ehkä itselleni hieman tyyris, mutta jos tuolle menettää sydämensä niin why not. Tämä on jälleen itselleni tuntematon merkki, mutta varmasti kokeilun arvoinen. Sinun kauttasi on kyllä kiva löytää uusia vaihtoehtoja meikkipussiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas kivasta kommentista. :) Itse näin ongelmaihoisena panostan eniten juuri meikkipohjiin ja kasvoille jääviin ihonhoituotteisiin mieluiten, sillä ajattelen että minulla on vain yksi naama ja kun kerran löytää sen hyvän, niin olen myös valmis satsaamaan enemmän. :D Tämä puuteri vaikuttaa kyllä hintansa väärtiltä, ja tuo -20 % koodi tuo myös vielä mukavan alen hintaan. :)

   Poista
 2. Ai Ultra on sulle vaaleampi kuin Innocent? :D Aloin miettimään, että tummuuko sitten Bellapierre mun iholla enemmän kuin Barefaced Beauty, koska Innocent on mulle melko vaalea? Pitäisi varmaan testata sitä pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihmettelin tätä meidän ero myös, mutta Ultra on kyllä vaaleampi selkeästi vrt. Innocent. :D Ihan hyvä niin, sillä Innocent kerrostuu helposti liian tummaksi jos en käytä alla BB-voidetta.

   Poista
  2. Mun oli pakko eilen testata, miltä Innocent näyttää pitkän aika välin jälkeen mun iholla ja kyllä, näytin tosi kalpealta sen kanssa, jos tein peittävän meikkipohjan. Samaa en huomannut Bellapierren Ultrassa, mutta jos se olisi vähääkään vaaleampi, niin sitten sekin varmaan tekisi liian kalpeaksi. Mutta omalla ihollani BFB ei tummene ollenkaan ja mulla Ultra on käytössä vähän tummempi. Jännä!

   Poista
  3. Mulan: joo, onpas ihmeellinen. Yritin ottaa myös vertailu-swatcheja tähän postaukseen, mutta mun kädeltä erottui lähinnä Innocent, Ultra sulautui käsivarren vaaleuteen. :D

   Ulpu: ymmärrän kyllä että itse kokeilemala löytyy usein sävy just eikä melkein. Toivottavasti löydät sulle sopivan. :)

   Poista
 3. Ai vitsi, tämä kuulostaa hyvältä. Mä on katsellut Cliniquen meikkipuuterille luonnonkosmetiikasta vastinetta, mutta en ole vielä keksinyt/löytänyt. Mä haluan nopean pohjan, joka myös peittää eikä ole kuultava. Näppyjä tulee ja niistä jääneitä arpia on, joten peitto kaivataan. Täytyisi vaan päästä sävyjä kokeilemaan... Katsoin, että Kasvokkain-blogin Mulan on ostanut tätä Virosta, täytyneen kysyä mistä, koska olen sinne itse suuntaamassa viikon päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä puuteri onkin juuri nopea ja peittävä! :)

   Itse ostan melkeinpä poikkeuksetta kaikki meikkipohjat suoraan netistä, googletan sävystä swatcheja tai tarkastelen sävykarttoja huolella. Oikeastaan olen itse päätynyt sopiviin sävyihin useammin kuin esimerkiksi opastavan myymälähenkilökunnan avulla.

   Bellapierrea pitäisi olla myös Suomessa joissain kauneushoitoloissa myynnissä, entä jos kysäisisit jälleenmyyjien listaa kauneutta.com- sivujen kautta? :)

   Poista
  2. Joo, tätähän saa myös netistä Suomesta, kuten Eeva mainitsikin. Paikan päällä jos tarvii testata, niin mä Tallinan keskustassa on Kaubamaja, joka myy myös Bellapierreä.

   Poista
  3. Kiitos Mulan, suuntaanpa siis ensi viikolla Kaubamajaan, arvelinkin, että sieltä varmaan löytyy. :)

   Mä en "uskalla" netistä meikkipohjaa tilata, koska haluan, että se sopii ihooni just eikä melkein. Mä haluan testata pohjaa itse enkä niinkään myyjän avulla.

   Poista
 4. Oi tätä olisi kiva kokeilla! Kiitos kun kirjoitit tästä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilo oli minun puolellani, näin hyviä meikkipohjia tulee harvoin vastaan. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^