Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kokonaan vegaaninen kosmetiikkasarja Santaverde | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kokonaan vegaaninen kosmetiikkasarja Santaverde

Ihonhoitotuotteiden uusien tärppien löytäminen on kosmetiikkaintoilijalle luonnollisesti jännittävää, ja täysin vegaaninen kosmetiikkasarja Santaverde onkin ollut himotuslistallani jonkin aikaa. Saksalainen luonnonkosmetiikka saa usein osakseen suitsutusta, ja kun komboon yhdistyy selkeän konseptin sarja sekä vegaani -ja eläinkokeettomuussertifikaatit, odotuksetkin kipuavat korkeammalle.


Testissä Santaverde-kosmetiikka


Sarjat joilla on selkeä "visio" ja esimerkiksi tiettyjen muutamien raaka-aineiden ympärille rakennettu linja vetävät minua eniten puoleensa. Se, että valmistajat keskittyvät tuotteiden kehittämiseen tiettyihin seikkoihin panostamalla viehättää myös siksi, että sarja saa heti professionaalisemman ilmeen silmissäni. Tokihan kosmetiikkaintoilijana innostun myös "kaikesta" kosmetiikasta ja ns. yleissarjoista, mutta jostain syystä esim. valikoitujen raaka-aineiden voimaan luottavat kosmetiikkafirmat  tuppaavat kiinnostamaan eniten.

Santaverden jujuna on tuotteiden perustuminen veden sijasta ravinteikkaaseen luomulaatuiseen aloe veraan (kuten oli keissi myös Rosenserienin kohdalla). Aloe on hyvin yleinen raaka-aine, ja syystäkin, sillä tehokkaasti vettä ja ravinteita sisällään pitävällä kasvilla on huomattu suotuisia vaikutuksia ihonhoidossa muuallakin kuin hippien piireissä. Tutkimusten mukaan antioksidanttipitoisella kasvilla on esimerkiksi tulehduksia lievittävä ja antibakteerinen funktio, vaikka toki toimivuus vaihtelee tuotesarjojen ja ihon mukaan. Santaverden aloe kerätään käsin Espanjassa, ja ainesosissa aloen kaverina käytetään kasviuutteita ja -öljyjä.

  

Houkutusten joukosta vain sensitive-kasvovesi päätyi hyppysiini, sillä muut kiinnostavat tuotteet olivat loppu nettikaupasta (ja yritän olla hamstraamatta kaappeihin samoja tuotteita).

Tukevaan lasiseen suihkepulloon pakattu kasvovesi on ensisijaisesti herkälle, vaativalle ja kuivalle iholle suunnattu. Mutta ainesosien listaus näytti jälleen siltä että oma sekaihoni saattaisi tykätä aineesta. Arvelin oikein, sillä aloen, ruusun ja taikapähkinän liitto on ollut puhdistavan rauhoittava myös epäpuhtauksiin taipuvalle herkkis-hipiälleni. Iholle suihkittuna kasvovesi toimii huomaamattomana kosteussuihkeena, ja vanulapun kautta levitettynä hoitovedellä on myös hieman ihohuokosia supistava efekti. Santaverden kasvovesi on yksinkertaisuudessaan toimiva, ja tulehdusherkkä ihoni ei enempää krumeluureja hoitovedeltä tunnu kaipaavankaan.


Hintataso Santaverden tuotteilla on keskimäärin noin 20-35 euroa. Kasvovesi on hankittu Natural Me-nettikaupasta, jossa shoppailin alekoodin turvin. Santaverden valikoimaan kuuluu myös muun muassa puhdistusaineita, seerumeita ja kasvovoiteita eri ihotyypeille.

Mun blogissa on kuulemma usein ennestään tuntemattomia merkkejä, onko Santaverde yksi niistä...? :D

Kommentit

 1. Vakuuttavan yksinkertainen pakkaus. Tykkään tosi paljon suihkekasvovesistä, vaikka lasipullossa onkin pieni riski, että tumpelona rikkoisin sen kylppärin lattialle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, muistelinkin että tykkäät suihkeista! Mä olen myös tumpelo, ja en säilytäkään lasipulloja kylppärissä (rikon niitä silti). :D

   Poista
 2. Mulle täysin uusi sarja, mutta kiinnostuin :) Itseänikin kiinnostaa paljon sellaiset luonnonkosmetiikkasarjat, joissa käytetään jotain muuta "pohjana" kuin vettä. Yhdessä vaiheessa kokeilin sellaista sarjaa, joissa ei käytetty lainkaan vettä, vaan ainoastaan erilaisia öljyjä. Se oli aika jännä kokemus. Tuotteita ei enää saa Suomesta, mutta silloin sai. Sarjan nimi oli Inlight Organic Skincare. Olen joistain sarjan tuotteista kirjoittanut blogissakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin kun Inlightia oli vielä myynnissä Suomessa, ja himoitsinkin sen tuotteita, mutta olivat aika hintavia lompakolle. :) Muistan myös ehkä lukeneeni juuri sinun blogista Inglightista, mutta voisinpa kurkata uudelleen, koska konseptihan on tosi jännä. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^